psonio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Παιδια θέλω τη γνώμη σας. Εχω παιξει και μου αρεσαν παρα πολύ τα Tomb Raider Anniversary και Legend , παιχνίδια όπως το ICE AGE 2 , το Marvel Alliance, καθώς και Adventures οπως τα Monkey Island και Grim Fandango. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά κατα τη γνώμη σας παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας κυρίως. Θέλω να πάρω κανα παιχνιδάκι αλλά ολο strategy RPG και first person υπάρχουν πια και δε βρίσκω κάτι να με ενθουσιάζει... Καθε ιδέα ευπρόσδεκτη
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 assasin's creed kai devil may cry 4 Τα οποία ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει ακόμα για pc σημειωτέων .
stm00192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Και τα δύο εχουν κυκλοφορίσει πλεον για pc! Δες επίσης το gears of war!
polonos1313 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Max Payne 1 και 2 Assassin's Creed Freedom Fighters Prince Of Persia Warrior Within Prince Of Persia Two Thrones Επίσης θα σου πρότεινα αν δεν τα έχεις δοκιμάσει να παίξεις την σειρά Splinter Cell
V for Vagelis Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 +1 για splinter cell (μόνο το chaos theory έχω παίξει το οποίο είναι κορυφή) Hitman που είναι στο ίδιο στυλ αν θες δοκίμασε και κανα παλιότερο Tomb Raider, εμένα το 2 και το 4 ήταν τα αγαπημένα μου) από adventure τα Syberia, Dreamfall-The Longest Journey
raven3x7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Deus Ex 1, The Longest Journey, Dreamfall:TLJ 2, Max Payne 1+2, Gears Of War, Fahrenheit
polonos1313 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Και το Hitman επίσης καλό. Τα Splinter Cell είναι όλα φοβερά (το 1,το 2 Pandora Tomorrow, το 3 Chaos Theory και το 4 Double Agent) Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς...
DenoM Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τα hitman είναι ωραία συμφωνώ. Δες κ star wars knights of the old republic
Mp0u Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Thief 1,2,3 Starcraft:Ghost Αν και παλια games...ειναι αξιες κατ εμε! Αν θες κατι καινουργιο δες τι σου γραψαν τα παιδια παραπανω...Με βρισκουν +φωνο
ptsiou Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 το beowulf εχω ακουσει οτι ειναι καλο απο'κει και περα τα devil may cry αξιζουν αν δεν τα εχεις δει
raven3x7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Starcraft:Ghost Για πες μας, σε ποιο παρακλάδι της Blizzard δουλευεις εσυ? :-D:-D:-D:devil:
sbartsa Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Call of Duty 4 καί για τους λάτρεις των Turned-based-Strategy προτείνω Jagged Alliance 2 καί Imperialism 2 με κλειστά μάτια.Μπορεί να είναι παλιό (Imperialism 2) αλλά πιστεύω πως είναι το απόλυτο παιχνίδι του είδους.Επίσης για MMORG προτείνω Gothic 2 και 3.
sbartsa Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 το beowulf εχω ακουσει οτι ειναι καλοαπο'κει και περα τα devil may cry αξιζουν αν δεν τα εχεις δει Μπορεί το Devil May Cry να είναι φοβερό παιχνίδι αλλα όσον αφορά τις ταινίες,παρόλο που είμαι λάτρεις του είδους είναι απλά χάσιμο χρόνου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.