Προς το περιεχόμενο

Samsung SGH-i560V - Ερώτηση

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello all,

Παιδιά ένας φίλος βρήκε απο μια άκρη το παραπάνω κινητό Smartphone απο 400? σε 320? και το πηρε... (Δείτε πανω κάτω τι παίζει εδώ)

Με 'γειά του λοιπόν..Το άρπαξα εγώ να του βάλω κανένα κολπάκι..Αλλα κτ πολύ περίεργο συνέβει....Είναι δυνατόν ρε παιδια να μην μπορεί να ανοίξει .sis και .exe files?? :confused:

Αν είναι δυνατον..Τί λειτουργικά και αηδίες εχει εάν δν μπορεί να ανοιξει ενα sis >.<?

Μήπως χρειάζεται κατι..? Λεω εγω τώρα....

Και κάτι αλλο! Οταν το σύνδεσα με το Desktop μου..Το Kaspersky μου βρήκε 54+ Worms (κα8αρά Viruses..)! Σε κά8ε φάκελο και απο ένα...Είναι δυνατον να ειναι χρήσημα αυτα τα .exe?? Οχι μόνο δεν παιζει να κανει λα8ος το Kaspersky και αυτα να ΜΗΝ ειναι επικινδυνα και να usarωντε απο το κινητο..Αλλα δεν τα υποστηρίζει ΚΑΝ απο τα λεγόμενά του >_>

Περιμένω καμιά απαντηση παιδια απο κανέναν που 3ερει απο SmartPhones..Να μας πεί, επιτέλους..ΕΙΝΑΙ SMARTPHONE ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! :P

Thanks in advance,

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

OS Symbian OS 9.1, Series 60 v3.1 UI

Το οποίο σημαίνει ότι είναι Symbian 3rd generation και δέχεται μόνο τρίτης γενιάς συμβατές εφαρμογές (με κατάληξη .sisx) και signed (δηλαδή με πιστοποιητικό και λοιπά)...

Exe παίρνουν τα smartphones που έχουν windows mobile και όχι όμως οποιαδήποτε exe. Αυτά που είναι για την αντίστοιχη version (βλέπε windows mobile 5 ή 6,κλπ.)

Ελπίζω να βοήθησα και να ξέρεις πως να ψάξεις τις εφαρμογές πλέον...

Δημοσ.
OS Symbian OS 9.1, Series 60 v3.1 UI

Το οποίο σημαίνει ότι είναι Symbian 3rd generation και δέχεται μόνο τρίτης γενιάς συμβατές εφαρμογές (με κατάληξη .sisx) και signed (δηλαδή με πιστοποιητικό και λοιπά)...

Exe παίρνουν τα smartphones που έχουν windows mobile και όχι όμως οποιαδήποτε exe. Αυτά που είναι για την αντίστοιχη version (βλέπε windows mobile 5 ή 6,κλπ.)

Ελπίζω να βοήθησα και να ξέρεις πως να ψάξεις τις εφαρμογές πλέον...

Αχά..Πάλι καλά να λέμε..

Απλα, απ'ότι φαίνεται, 8α χρειαστεί να ψάχνω οποιαδήποτε εφαρμογή σε sisx και σε οτιδήποτε αλλο υποστηρίζει το λογισμικό αυτό..

Thanks a lot andr3as :*

/Koritsi_Gia_PC!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...