Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Παιδια επειδη ερχονται πανελληνιες, και εχω αρχισει και λυνω μονος μου θεματα πανελληνιων, με προβληματιζει το γεγονος πως δεν μπορω να βρω τις λυσεις τους πουθενα στο ιντερνετ. Μιλαω για τις επαναληπτικες εξετασεις (ιουλιου) καθε χρονιας σε καθε μαθημα... Πού στην ευχη μπορω να τις βρω για να ξερω εαν αυτα που λυνω ειναι σωστα?
DarkOrion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Γιατί συγκεκριμένα για τις λύσεις των εξετάσεων της επαναληπτικής? Αυτή η σελίδα σου κάνει? http://www.syghrono.gr/index.asp
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Γιατι τα θεματα των πανλληνιων τα ελυσα και θελω να κανω και των επαναληπτικων. Αλλα εαν δεν εχω καπου να τσεκαρω τις απαντησεις τι νοημα εχει? Το λινκ καλο ειναι μεν, δεν εχει τιποτα απο επαναληπτικες δε.
MantiVersuS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αν ψάξεις για σελίδες φροντηστηρίων κάτι θα βρεις. θυμάμαι όταν έδινα εγώ πανελλήνιες όλα τα φροντηστήρια ανέβαζαν τις λυσεις στο νετ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μα ολα εχουν και του ΟΕΦΕ και των πανελληνιων, αλλα τα εχω λυσει! Των επαναληπτικων δεν τις εχει κανεις...(τις λυσεις οχι τα θεματα) :-(
ApSiMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Για ποιο μάθημα ψάχνεις?Γενικά? Αν ψάχνεις για κάθε μάθημα ξεχωριστά μήπως θα έβρισκες περισσότερα πράγματα? πχ για ΑΕΠΠ υπάρχουν σε διάφορα site όλες οι λύσεις όλων των εξετάσεων (και κανονικές και επαναληπτικές και εσπερινού)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Nαι γενικα, αλλα πιο ειδικα ψαχνω για Μαθηματικα Κατευθυνσης και Φυσικη Κατευθυνσης. Στο λινκ φιλε accipio εχει μονο τα κανονικα θεματα με τις λυσεις τους, οχι τα επαναληπτικά.
accipio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 GeorgeMan, κοίτα λίγο πιο προσεκτικά. Στην πρώτη σελίδα: ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ - Τ.Ε.Ε. - ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ Τ.Ε.Ε. - ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ & ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ Και στη δεύτερη: ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Αυτά δεν ψάχνεις; Βέβαια δεν έχει απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα, αλλά έχει σε αρκετά. Στα Μαθηματικά κατεύθυνσης των ημερήσιων Λυκείων έχει και απαντήσεις, ενώ στη Φυσική κατεύθυνσης όχι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ωραιοτατα βρηκαμε για τα Μαθηματικα Κατευθυνσης, χιλια ευχαριστω στον accipio! Τωρα μενει -κυριως- η Φυσικη Κατευθυνσης....
nikos7690 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Κανενα αλλο σιτε για τα υπολοιπα χρονια ξερει κανεις? Εχω βρει μονο μεχρι και 2005.
Daimon Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Παιδια επειδη ερχονται πανελληνιες, και εχω αρχισει και λυνω μονος μου θεματα πανελληνιων, με προβληματιζει το γεγονος πως δεν μπορω να βρω τις λυσεις τους πουθενα στο ιντερνετ.Μιλαω για τις επαναληπτικες εξετασεις (ιουλιου) καθε χρονιας σε καθε μαθημα... Πού στην ευχη μπορω να τις βρω για να ξερω εαν αυτα που λυνω ειναι σωστα? looking for this? http://www.forthnet.gr/templates/specials.aspx?c=10009728
snake solididis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ SITE ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ??
snake solididis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 looking for this? http://www.forthnet.gr/templates/specials.aspx?c=10009728 Νοpe, δεν εχει τιποτα παραπανω αυτο. Ευχαριστω παντως, εστω και πολυ καθυστερημενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.