Προς το περιεχόμενο

Λάθος άδεια κυκλοφορίας

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα την ασφάλεια του καινούριου μου αυτοκινήτου και είδα πως το επίθετό μου είναι λάθος. Συγκεκριμένα έχει ένα παραπάνω γράμμα στη μέση. Το ίδιο είδα ότι έχει και η άδεια κυκλοφορίας. Το χαρτί παραγγελείας καθώς και η προσωρινή ασφάλεια έχουν το σωστό όνομα.

Το τελευταίο διορθώνεται με ένα τηλέφωνο αλλά ξέρει κανείς τι γίνεται με την άδεια κυκλοφορίας? Το έχω μισό μισό με τη γυναίκα μου!!

Δημοσ.
Παιδιά μόλις παρέλαβα την ασφάλεια του καινούριου μου αυτοκινήτου και είδα πως το επίθετό μου είναι λάθος. Συγκεκριμένα έχει ένα παραπάνω γράμμα στη μέση. Το ίδιο είδα ότι έχει και η άδεια κυκλοφορίας. Το χαρτί παραγγελείας καθώς και η προσωρινή ασφάλεια έχουν το σωστό όνομα.

Το τελευταίο διορθώνεται με ένα τηλέφωνο αλλά ξέρει κανείς τι γίνεται με την άδεια κυκλοφορίας? Το έχω μισό μισό με τη γυναίκα μου!!

Διόρθωσε το φίλε και πάρτο όλο δικό σου … ευκαιρία είναι :lol:

Καλορίζικο καλοτάξιδο ! :-)

τι μάρκα είναι ? (περίεργος ο χιουστον)

Δημοσ.
Διόρθωσε το φίλε και πάρτο όλο δικό σου … ευκαιρία είναι :lol:

Καλορίζικο καλοτάξιδο ! :-)

τι μάρκα είναι ? (περίεργος ο χιουστον)

Ξέρεις πως γίνεται. Έψαξα στο internet αλλά δε βρήκα κάτι...

Δημοσ.

γενικά για οποιοδήποτε αλλαγή στην άδεια κυκλοφορίας (παρακράτηση κυριότητας κτλ) είναι υπεύθυνο το υπουργείο συγκοινωνιών

οπότε λογικά αν απευθυνθείς σε αυτούς θα σου απαντήσουν αν χρειάζεται να αλλάξεις την άδεια κυκλοφορίας και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις

edit: http://www.yme.gr/index.php?tid=281

ίσως βρεις κάποιες πληροφορίες

Δημοσ.

Αχ... σε καταλαβαινω...

εμενα δεν ειχανε κανει λαθος στο ονομα αλλα στο αμαξι ολοκληρο...

αντι για corolla Μου ανηκε peugeot 206...

κοιτα εμενα μου την εκανε την αλλαγη τα ΚΕΠ (με εξουσιοδοτηση απο εμενα), απλα αντι να σου κανουν την αλλαγη τσακ μπαμ (οτι κια αν σημαινει αυτο...) οπως θα στο εκανε (υποτιθεται το Υπουργειο Συγκοινωνιων) εκανε μια εβδομαδα...

Αν δεν θες ΚΕΠ πρεπει να απυθυνθεις στο Υπουργειο Συγκοινωνιων...

Οπως και να'χει Καλη Επιτυχια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...