geogoku Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Wii.προσπαθω να το συνδεσω με το modem μου (wireless) και αφου κανω ολες τις ρυθμισεις μου βγαζει το παρακατω μηνυμα Error code: 51330 Unable to connect to the internet. Choose internet settings and then confirm your connection Να συμπληρωσω πως την πρωτη φορα μπηκε κανονικα εστω και αν εκανε αρκετη ωρα test connection και επισης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το pc ουτε με το ps3 που μπαινω. Ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων και συγνωμη αν φαινεται χαζη η απορια μου αλλα μολις το πηρα το Wii...
gherudos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Άλλαξε το channel του router από aytomatic σε channel 13 πχ.
geogoku Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Sorry παιδια αλλα επιδη ειμαι νεουδι μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε πωσ να το κανω? το μοντεμ μου ειναι το Philips CGAA5720. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
tsakonas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 11 είναι της Ελλάδας. Τι σχεση εχει η χωρα με το wireless channel? Δεν ειναι κινητο
geogoku Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 παιδια τα καταφερα!!!!σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα εσενα gherudos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.