leukonas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Βρήκα αυτό το site πριν 3 μέρες και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Βεβαια σου λένε πως τα κινητά είναι copies αλλά μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?Φοβάμε μήπως στείλω τα λευτά και μου έρθει κανένα τούβλο αντί για κινητό. http://www.solomobi.com/
vasso286 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δε μου φαίνεται και πολύ σόι - πχ το Highphone μου θυμίζει τα ραδιόφωνα zony και τις φόρμες adibas.
leukonas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ναι εντάξει τα κινητά είναι μούφες αλλά το θέμα είναι αν πληρώσουμε θα μας τα στείλουν??Εδώ ας πόυμε φαίνεται πως δουλεύει
stabill Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν ξερω τι ειναι, αλλα, ελεος βρε παιδια!!! Υπαρχουν κινητα για ολα τα πορτοφολια!!! Τι θα προσφερουν αυτες οι μουφες????
leukonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εχουν να προσφέρουν δύο κάρτες που κανένα κινητό δεν προσφέρει εν ελάδι...εμφάνιση ίδια με τα αυθεντικά....και έχουν μόλις 100e.Κατα τα άλλα τίποτα παραπάνω....
kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 δεν ειναι ψευτικα υπαρχουν. κυριως με το iphone διαφοροι στο ebay kati tetoia πουλαγαν. αν τα παραπανω κινητα ειναι ολοιδια απο θεμα τεχνολογιας ιδια καμερα,επεξεργαστης κτλ ε για 80-130ε που εχουν τα καλα εκει μεσα κ με εγγυηση ενα χρονο ειναι πολυ καλα. το θεμα ειναι οτι λογικα τα στελνουν απο κινα οποτε αν περασει τελωνειο ισως να φτασει 200+ http://extreme-gadgets.com/main/shop/index.php?cPath=22 στο παραπανω σιτε εχει τα ιδια κινητα αλλα κανα ~50δολαρo επιπλεον αλλα με paypal αν δεις το ιphone δεν εχει ιδιες κινησεις με τα παραπανω.τωρα για τα αλλα που ειναι πιο απλα σιγουρα θα ειναι τα ιδια
vasso286 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Άστο ρε παιδάκι μου δεν τα λυπάσαι τα λεφτάκια σου? Πάρε κανένα μεταχειρισμένο αμά θες σώνει και καλά καλό κινητό.
stabill Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Άστο ρε παιδάκι μου δεν τα λυπάσαι τα λεφτάκια σου? Πάρε κανένα μεταχειρισμένο αμά θες σώνει και καλά καλό κινητό. Ελα ντε... ψαχνουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.