Προς το περιεχόμενο

xbox drive error 64 / 65

light360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi everyone

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το drive στο Xbox 360 arcade (benq) που έχω.

Ας το πάρουμε από την αρχή, καθώς έπαιζα assassins creed (original) μου έβγαλε το μήνυμα “the disc is unreadable”.Μετά από μια μέρα μου βγήκε 1 λαμπάκι (δεν θυμάμαι κωδικό). Επικοινώνησα με την m$ και μου είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο memory unit ?! Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να το flashάρω.

Η διαδικασία έγινε με iprep boot disc στα 12x.

Στο bank 2 παρατήρησα ότι έκανε σχετικά πολύ ,χρόνο αλλά παρʼ όλα αυτά έγραψε OK.

Όταν το άνοιξα έβαλα το pro street και λειτουργούσε κανονικά.

Την επόμενη μέρα το άνοιξα και μου έβγαλε το error e64.

Από τότε, τις μισές φορές που το ανοίγω μου βγάζει Ε64 ή Ε65.

E64: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc.

E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.

Μήπως έγινε λάθος στο Flashing?

Σκέπτομαι να αλλάξω drive, θα σώσει την κατάσταση?

Επίσης το flashάρισμα εγινε χωρίς να βγάλω το αυτοκόλλητο εγγύησης αλλά αν το ανοίξουν και το δουν προσεκτικά ίσως να καταλάβουν ότι είναι ανοιγμένο.Δεν χρισιμοποίησα unlock kit.

Να το στειλω?

Plz help

Δημοσ.

γιατί δε δοκιμάζεις πρώτα να το επαναφέρεις με original firmware, να δεις αμα παίζει κανονικά ...και μετά να το ξαναφλασάρεις ..να δεις τι παίζει ... ?

υ.γ

πως έγινε το φλασάρισμα χωρίς να βγάλεις το αυτοκόλλητο ?

Δημοσ.
γιατί δε δοκιμάζεις πρώτα να το επαναφέρεις με original firmware, να δεις αμα παίζει κανονικά ...και μετά να το ξαναφλασάρεις ..να δεις τι παίζει ... ?

Και με το original f/w μου ειχε βγάλει "the disc is unreadable" αλλα δεν θημαμαι το error να ηταν e64.

Θα το δοκιμάσω αλλα αν δεν πετύχει?

Και να σε ρωτίσω, υπάρχει περίπτωση να εχει πρόβλημα το mobo του?

Λέω να αγοράσω νέο SAMSUNG ms25 drive απο το eBay ,θα σωθώ ή όχι?

Δημοσ.

δοκιμασε να το ξαναφλασάρεις ..και εαν κανει παλι τα ιδια, φλασαρετο με original fw και στείλτο m$.

Το πιο πιθανο ειναι να στο φτίαξουν.

Δημοσ.

Θα το στείλω και ο Θεός μαζί μας.

Να ρωτίσω , θα το ελενξουν ή θα το δούν επιφανιακά?

Το εχει κάνει κανείς?

Δημοσ.

Εγω θα έλεγα πως καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να το φλασάρεις και με ένα άλλο πσ,

πριν αποφασίσεισ να το στείλεις στην ΜΣ...

Μπορεί να είναι μικροπροβληματάκι και να λυθεί,

χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις για το σέρβις.

Δημοσ.
Εγω θα έλεγα πως καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να το φλασάρεις και με ένα άλλο πσ,

πριν αποφασίσεισ να το στείλεις στην ΜΣ...

Μπορεί να είναι μικροπροβληματάκι και να λυθεί,

χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις για το σέρβις.

OK , θα προσπαθήσω αλλα επιδή το δικό μου pc δεν εχει sata πρέπει να βρώ ενα άλλο.

Αν τα πάντα αποδείξουν οτι ειναι προβληματικό θα το στειλω με original f/w sthn m$.

Εγώ θα συνεχίζω να γραφω τις εξελίξεις.

Δημοσ.

Σήμερα που το ανοιξα να παίξω gears of war παρατήρισα οτι το drive στο boot έκανε σαν τα παλιά floppy ,δηλαδή έτριζε. Δεν ειναι η πρώτη φορά αλλα εκανε λιγο δυνατότερα και έδιξε το γνωστό Ε64 μετά το logo.

Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Και συγνώμη για το διπλό post.

Δημοσ.

2 γαιδαροι μαλλόναν σε ξένο αχειρόνα λένε στο χωριό μου vortex και entergeozax.

Όσο αφορά το πρόβλημα σου καλύτερα να το πας στο service να τελειώνεις μια για πάντα.

Δημοσ.
2 γαιδαροι μαλλόναν σε ξένο αχειρόνα λένε στο χωριό μου vortex και entergeozax.

Όσο αφορά το πρόβλημα σου καλύτερα να το πας στο service να τελειώνεις μια για πάντα.

+1

απο την στιγμη π δεν υπηρχε λινκ σε καποιον οδηγο η παραπομπη καπου που να υπαρχει το προβλημα και να εχει βρεθη λυση νομιζω πως ηταν ατομα τα μνμτα :P

E64: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc.

E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.

αφου τεσταρες και το original fw τοτε νομιζω πως πρεπει να το στηλεις

Δημοσ.
+1

απο την στιγμη π δεν υπηρχε λινκ σε καποιον οδηγο η παραπομπη καπου που να υπαρχει το προβλημα και να εχει βρεθη λυση νομιζω πως ηταν ατομα τα μνμτα :P

αφου τεσταρες και το original fw τοτε νομιζω πως πρεπει να το στηλεις

και εγώ τι είπα αρχικά βρε aGka8l ? :)

Δημοσ.

Τελικά, το επισκεύασα ,δεν ξέρω γιατί, αλλα τωρα που το έβαλα οριζόντια δεν μου έχει βγάλει ούτε 1 προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...