theoritikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχω παραγγείλει απο το play την περασμένη Παρασκευή ένα παιχνίδι για το 360. Το Σάββατο μου στέλνουν mail πως έχει αποσταλεί και πως σε 3-5 μέρες θα το έχω πάρει. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει τίποτα.. Είναι λογικό να καθυστερεί να έρθει κάτι τόσο πολύ απο το play? Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω στο play. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? Επίσης έχω πάρει κάνα δυο πραγματάκια απο το ebay.co.uk την ίδια μέρα (πάντα με ταχυδρομείο) και ακόμα δεν τα έχω πάρει. Υπάρχει περίπτωση τα παιχνίδια που πήρα να τα χαίρεται κανένας υπάλληλος τον ΕΛΤΑ?
Krokodilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχω παραγγείλει απο το play την περασμένη Παρασκευή ένα παιχνίδι για το 360. Το Σάββατο μου στέλνουν mail πως έχει αποσταλεί και πως σε 3-5 μέρες θα το έχω πάρει. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει τίποτα..Είναι λογικό να καθυστερεί να έρθει κάτι τόσο πολύ απο το play? Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω στο play. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? Επίσης έχω πάρει κάνα δυο πραγματάκια απο το ebay.co.uk την ίδια μέρα (πάντα με ταχυδρομείο) και ακόμα δεν τα έχω πάρει. Υπάρχει περίπτωση τα παιχνίδια που πήρα να τα χαίρεται κανένας υπάλληλος τον ΕΛΤΑ? Για ποια Παρασκευη μιλας? Για 21/03 ή για 14/03 ? Αν μιλας για 21/03 προφανως και λογικο ειναι που δεν ηρθαν ακομη. Αν μιλας για 14/03 τοτε και παλι δεν βλεπω κανενα προβλημα. 3-5 ημερες σημαινει 3-5 εργασιμες ημερες. Και επειδη ειχαμε 25 Μαρτιου κλπ τοτε αυτη την Παρασκευη θα σου εχουν ερθει σιγουρα. Αν οχι τοτε Δευτερα σιγουρα. Μου εχει συμβει πολλες φορες. Και μιλαμε για καποιες φορες οπου η καθυστερηση ηταν φοβερη, ενω ελεγε πχ 7-8 ημερες πηρε αν θυμαμαι καλα 26 μερες ενα συγκεκριμενο! Και γενικα οταν λεει πχ 4-6 μερες, τοτε συνηθως ερχεται σε 7-10 μερες, με αρκετες εξαιρεσεις βεβαια οπου ερχεται στην ωρα του.
grdimis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχω παραγγείλει απο το play την περασμένη Παρασκευή ένα παιχνίδι για το 360. Το Σάββατο μου στέλνουν mail πως έχει αποσταλεί και πως σε 3-5 μέρες θα το έχω πάρει. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει τίποτα..Είναι λογικό να καθυστερεί να έρθει κάτι τόσο πολύ απο το play? Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω στο play. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? Επίσης έχω πάρει κάνα δυο πραγματάκια απο το ebay.co.uk την ίδια μέρα (πάντα με ταχυδρομείο) και ακόμα δεν τα έχω πάρει. Υπάρχει περίπτωση τα παιχνίδια που πήρα να τα χαίρεται κανένας υπάλληλος τον ΕΛΤΑ? Δεν φταινε τα ελτα φιλε μου να το ξερεις. Φταει το αγγλικο ταχυδρομειο που τα κραταει μερες μεχρι να γεμισει ενα κονταινερ η ενα φορτηγο μεχρι να τα παραδωσει στο IPS οποτε θα περιμενεις. Μου εχει τυχει και μενα να αργησει τοσο.Ειδικα απο γερμανια μου εκανε ενα δεμα 32 μερες για να ερθει. Μην απελπιζεσαι η πλει δεν θα σε πουλησει.Θα ερθουν ολα μαζι.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Όταν παίρνουμε κάτι από εξωτερικό είναι απαραίτητο να είναι τουλάχιστον συστημένη η αποστολή (αν όχι ασφαλισμένη). Αν βλέπεις καθυστέρηση επικοινώνησε και ζήτα το tracking number και την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχουν σταλεί τα αντικείμενα. Συνήθως από Αγγλία παρατηρείται μια ελαφριά καθυστέρηση χωρίς να ξέρω που οφείλετε αυτό. Αν διαθέτεις το tracking number πάντως, θα βρείς άκρη στα ΕΛΤΑ.
TSOPK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Και εγω παρηγγειλα απο play και στις 17 του μηνος εγινε posted (ημερομηνια που αρχιζεις να μετρας μερες) αλλα ακομα δεν εχουν ερθει. Μαλλον ειναι μαζι με του theoritikos:-D
joanna_k13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Συνήθως από Αγγλία τα δέματα κάνουν να έρθουν 7-10 ημέρες αλλά τώρα με τις απεργίες...σώθηκες!
TSOPK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μολις γυρισα σπιτι και το δεμα απο το Play με περιμενε στο κοινοχρηστο γραμματοκιβωτιο
theoritikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Τελικά ήρθαν χτές και τα 3 πακέτα που περίμενα απο ebay+play! Θα πέσει πολύ gaming το Σ/Κ!!
manosmr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Τελικά ήρθαν χτές και τα 3 πακέτα που περίμενα απο ebay+play! Θα πέσει πολύ gaming το Σ/Κ!! Ποιό είναι αυτό το play βρε παιδιά?
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ποιό είναι αυτό το play βρε παιδιά? http://www.play.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.