Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η καλύτερη flash card για το NDS LITE???

UzumakiNaruto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια για το ποιά είναι η καλύτερη flash card για το NDS.Η Μ3 SIMPLY,η M3 REAL ή η R4 .Επίσης για να παίζω και παιχνίδια για το GBA ποιά μου προτείνετε εσείς....

Δημοσ.

Για nds παιχνίδια η Μ3 και η R4ds είναι ακριβώς το ίδιο....για την Μ3 real δεν έχω ιδεά...

Αν θες και παιχνίδια του advance τότε θα χρειαστεις και μια slot-2 κάρτα όπως η EZ-FLASH 3 in 1....

Δημοσ.

εγω εχω το m3 ds simply εδω και πολυ καιρο και ολα πανε τελεια

ειναι πολυ χρησιμο και απλο, πιστεψε με

Δημοσ.

OK για την Μ3 αλλά η EZ 3 on1 τί μνήμη έχει??Επίσης μπορώ με την M3 simply να παίζω καί μέσω WIFI και να έχω NDS Browser??Τέλος που μπορώ να τις αγοράσω και πόσο κάνουν??:-D

Δημοσ.

απο που την πήρες? grmods?

Μου δείξανε τη δευτέρα σε ένα μαγαζί μια M3(50ευρώ) και μία μνήμη2γίγα(30ευρώ), ολα μαζί 80! ψιλο ακριβό μου ακούστηκε.:eek:

Δημοσ.

Αφου δεν με ακούτε να τα πάρετε με 28γιούρια απο dealextreme και πάτε στους πιασοκώληδες...

Στο άλλο θέμα που κακώς έχει ανοίξει δύο φορές ο naruto έχει urls και τιμές απο sites του εξωτερικού με free shipping.

Μία περίεργη εναλλακτική που είδα σήμερα είναι η n5ds (αντίστοιχη της r4ds kai m3s) Που μάλλον είναι αντιγραγή της r4 που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία (παίρνει και τα ίδια firmware)...

Όποιος τολμάει ας δοκιμάσει ;p

(στο dealextreme είχανε πρόβλημα με το stock της r4 και φαντάζομαι γι αυτό κατέφυγαν σε αυτό)

Δημοσ.

OuaxoAUXOUoauxoUOAXUOAuxouxaoUOXuxaouxoau

Μπάαάάάά για πιτσιρικά που θα στρώσει τον κόβω... Ο fits είναι άλλη περίπτωση :P (αν και ταιριάζουν στα ερωτηματικά..μάλλον θα έχουν τον ίδιο ωροσκόπο :P)

Δημοσ.
Αφου δεν με ακούτε να τα πάρετε με 28γιούρια απο dealextreme και πάτε στους πιασοκώληδες...

Στο άλλο θέμα που κακώς έχει ανοίξει δύο φορές ο naruto έχει urls και τιμές απο sites του εξωτερικού με free shipping.

Μία περίεργη εναλλακτική που είδα σήμερα είναι η n5ds (αντίστοιχη της r4ds kai m3s) Που μάλλον είναι αντιγραγή της r4 που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία (παίρνει και τα ίδια firmware)...

Όποιος τολμάει ας δοκιμάσει ;p

(στο dealextreme είχανε πρόβλημα με το stock της r4 και φαντάζομαι γι αυτό κατέφυγαν σε αυτό)

NAI ρε άνοιξα καινούριο θέμα κατα λάθος ρε λόγω βιασύνης.

Για το θέμα μας

1)θέλω να παίζω παιχνίδια του DS.Μου είπες Μ3 SIMPLY,R4 και N5 OK

2)Θέλω να παίζω GBA καθώς και roms από emulators αλλά ποιά να πάρω την ez 3 on 1 που τα έχει όλα αλλά δεν έχει μνήμη ή κάποια άλλη και

3)Θέλω να έχω καί ds browser και να παίζω μέσω WIFI.

Δημοσ.
:whistle:Απλά ρε παιδιά θέλω να αποθηκεύω παιχνίδια καί ds και gba .Επίσης από πού να πάρω την M3 SIMPLY και την EZ 3 ON 1 αφού η M3 είναι out of stock????
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μ3 DS Real. Το Amazon έχει εξαιρετικές τιμές ενώ στο PLAY.com θα βρεις τσάμπα memory sticks. Βρες κάποιον που να μένει Αγγλία για να στείλει κιόλας μόνο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...