livegreat Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Καλημερα παιδες μια ερωτηση θελω να κανω να μου φυγει μια απορια που εχω καθως ενδιαφερομαι να αγορασω το P1i. Το συγκεκριμενο κινητο εχει ενσωματωμενο gps δεκτη και απλα χρειαζεται να εγκατασταθει ενα προγραμα πλοηγησης ή θα χρειαστει να αγορασω και ξεχωριστο gps receiver?
aekfc212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 αναλογα με την συσκευασια που θα παρεις θα εχει η οχι προσθετο gps receiver.apo shma exei kalo alla to προγρμμα(wayfinder) που δινει μαζι χρειζεται κ συνδεση στο ιντερνετ για να δουλεψει. αν μπορεις να βαλεις καποιο αλλο προγραμμα που δεν θα χρειαζεται κ συνδεση στο ιντερνετ δεν το γνωριζω.
teo5525 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καλυτερα να παρεις σκετη συσκευή gps με χάρτη destinator...αποψη μου δε μπορείς να βλέπεις χάρτη κ να σε παίρνουν τηλ ταυτόχρονα.Δε βολεύει...Ασε που στο p1 όπως κ στο n95 χρεώνεσαι για να δεις(αωάλογα με τα kilobytes)
ArisG88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το P1i υποστηριζει τους χαρτες garmin που ειναι καλυτεροι του destinator. Επισης υποστηριζει tom tom 6 κλπ!
livegreat Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τελικα το αγορασα και ειχε οντως το gps στη συσκευασια.Φυσικα ομως δε χρησιμοποιω το wayfinder.Για οσους ειναι κατοχοι P1i ψαχτειτε λιγο με το Garmin και το Sygic drive.Ενωειται δωρεαν πλοηγηση και πολυ καλα.Οσο για το κινητο ειναι πολυ καλο τελικα.
geoplr Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 χθες το πήρα κι εγω to P1i. Πως θα βρω ακρη με χάρτες και λογισμικό?
xristoforos25 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τελικα το αγορασα και ειχε οντως το gps στη συσκευασια.Φυσικα ομως δε χρησιμοποιω το wayfinder.Για οσους ειναι κατοχοι P1i ψαχτειτε λιγο με το Garmin και το Sygic drive.Ενωειται δωρεαν πλοηγηση και πολυ καλα.Οσο για το κινητο ειναι πολυ καλο τελικα. +10000:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.