Προς το περιεχόμενο

P1 ή GPS;

livegreat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες μια ερωτηση θελω να κανω να μου φυγει μια απορια που εχω καθως ενδιαφερομαι να αγορασω το P1i.

Το συγκεκριμενο κινητο εχει ενσωματωμενο gps δεκτη και απλα χρειαζεται να εγκατασταθει ενα προγραμα πλοηγησης ή θα χρειαστει

να αγορασω και ξεχωριστο gps receiver?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναλογα με την συσκευασια που θα παρεις θα εχει η οχι προσθετο gps receiver.apo shma exei kalo alla to προγρμμα(wayfinder) που δινει μαζι χρειζεται κ συνδεση στο ιντερνετ για να δουλεψει. αν μπορεις να βαλεις καποιο αλλο προγραμμα που δεν θα χρειαζεται κ συνδεση στο ιντερνετ δεν το γνωριζω.

Δημοσ.

καλυτερα να παρεις σκετη συσκευή gps με χάρτη destinator...αποψη μου δε μπορείς να βλέπεις χάρτη κ να σε παίρνουν τηλ ταυτόχρονα.Δε βολεύει...Ασε που στο p1 όπως κ στο n95 χρεώνεσαι για να δεις(αωάλογα με τα kilobytes)

Δημοσ.

Το P1i υποστηριζει τους χαρτες garmin που ειναι καλυτεροι του destinator.

Επισης υποστηριζει tom tom 6 κλπ!

Δημοσ.

Τελικα το αγορασα και ειχε οντως το gps στη συσκευασια.Φυσικα ομως δε χρησιμοποιω το wayfinder.Για οσους ειναι κατοχοι P1i ψαχτειτε λιγο με το Garmin και το Sygic drive.Ενωειται δωρεαν πλοηγηση και πολυ καλα.Οσο για το κινητο ειναι πολυ καλο τελικα.

Δημοσ.
Τελικα το αγορασα και ειχε οντως το gps στη συσκευασια.Φυσικα ομως δε χρησιμοποιω το wayfinder.Για οσους ειναι κατοχοι P1i ψαχτειτε λιγο με το Garmin και το Sygic drive.Ενωειται δωρεαν πλοηγηση και πολυ καλα.Οσο για το κινητο ειναι πολυ καλο τελικα.

+10000:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...