Προς το περιεχόμενο

Νεο pc

mike^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Ενα φιλαρακι θελει να φτιαξει ενα υπολογιστη.Δεν ασχολειτε και πολυ και ειπε σε εμενα να τον βοηθησω.Θελει να δωσει 700ε για ολα.Δεν θα παιζει παιχνιδια και θα το εχει μονο για photoshop,autocad και αλλα τις σχολης του που δεν νομιζω να ειναι τρομερα προγραμματα.εφτια3α ενα προχειρο και θελω να ακουσω και την γνωμη σας

73527884fg3.png

By mikecy at 2008-03-26

Δημοσ.

Ψύκτρα για τον επεξεργαστή δεν έβαλες αν δεν κάνω λάθος.

Το Πλαίσιο φέρνει μόνο tray εκδόσεις προφανώς για να σε αναγκάσει να πληρώσεις και aftermark ψύκτρα.

Επίσης η μητρική 5pk της ASUS καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα απο όλες τις άλλες με το p35 chipset.

Mάλλον πατάτα έχουν κάνει και απορώ γιατί όλοι σκοτώνονται να την αγοράσουν. (μάλλον επειδή η ποικιλία μητρικών στο Πλαίσιο είναι αστα να πάνε...)

Eσύ έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που την προτιμάς ή απλά είδες ASUS ?

Eπίσης αφού δεν παίζει games ποιος ο λόγος να τον βάλεις να πληρώσει την ati3650 και όχι μια πχ 3450?

Απ' ότι καταλαβαίνω τα λεφτά είναι περιορισμένα.

Μνήμη ωστόσο θα έβαζα 4GB εφόσον το θέλει για επαγγελματική δουλειά.

Δημοσ.
Ψύκτρα για τον επεξεργαστή δεν έβαλες αν δεν κάνω λάθος.

Το Πλαίσιο φέρνει μόνο tray εκδόσεις προφανώς για να σε αναγκάσει να πληρώσεις και aftermark ψύκτρα.

Επίσης η μητρική 5pk της ASUS καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα απο όλες τις άλλες με το p35 chipset.

Mάλλον πατάτα έχουν κάνει και απορώ γιατί όλοι σκοτώνονται να την αγοράσουν. (μάλλον επειδή η ποικιλία μητρικών στο Πλαίσιο είναι αστα να πάνε...)

Eσύ έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που την προτιμάς ή απλά είδες ASUS ?

Eπίσης αφού δεν παίζει games ποιος ο λόγος να τον βάλεις να πληρώσει την ati3650 και όχι μια πχ 3450?

Απ' ότι καταλαβαίνω τα λεφτά είναι περιορισμένα.

Μνήμη ωστόσο θα έβαζα 4GB εφόσον το θέλει για επαγγελματική δουλειά.

1)για την ψυκτρα οπως φαινετε εχεις δικαιο

2)αυτη την asus εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημενος.(Αυτο με την καταναλωση δεν το ηξερα)

3) λεει δεν το θελει για games αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα μπει σε πειρασμο και αφου το πληρει το budget

4) Η επαγγελματικη του χρηση δεν νομιζω να χρειαζεται πανω απο 2gb.Δεν ειναι ο τυπος που θα ασχοληθει με τρελα πραγματα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα εβαζα 4GB, και επεξεργαστη εναν πιο γρηγορο...

Και απο vga, μια 3450 με HDMI (36? εχει...)

Δημοσ.
οριστε:

cpu

cpu cooler

μητρικη

psu

κουτι

gpu

ραμ

σκληρος

dvd rw

oθονη

ελπιζω να μην τον ενδιαφερει το ο/c

συνθεσουλα στα 700ευρω:-D

ωραιος.Το μονο που σκεφτομαι ειναι η οθονη.Θα παω σε μια 19'' μαλλον.10 ευρω ειναι η διαφορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...