Προς το περιεχόμενο

AVI +POWERPOINT.AVI JOINER

dimitrakont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μετατρέψει μια παλιά ταινία σε dvd και την έχω κόψει πολλά μικρά wmv. Θέλω όμως να κολλήσω στην αρχή ένα δικό μου κομμάτι γιατί λείπει η εισαγωγή της ταινίας. Μετέτρεψα το πρώτο αρχειάκι σε avi και με το POWERPOINTtoVIDEO έφτιαξα μια μικρή εισαγωγή. Όταν όμως πάω να ενώσω το πρώτο κομμάτι της ταινίας με αυτό, μου λέει ότι δε γίνεται. Άλλαξα το avi του Powerpoint.avi σε framerate και resolution ώστε να ταιριάζουν αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που να τα ενώνει χωρίς όλα αυτά;; ή ένας τρόπος να βάλω στην αρχή την εισαγωγή διαφορετικός;; κατέβασα και το easyvideojoiner αλλά τίποτα.

THANKS!

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν τέτοιες δουλειές εγώ έχω το total video converter και to sony vegas 7 το πρώτο μπορείς να το βρεις σε “κάποιο” site, το δεύτερο άμα σε ενδιαφέρει μπορείς να το κατεβάσεις από κάποιο torrent site….

Δημοσ.

Το κατέβασα αυτό που είπες αλλά μου λέει ότι δε μπορεί να κάνει ένωση των αρχέιων γιατί το powerpoint δεν έχει audio. Μήπως ξέρετε άλλο τρόπο ή πώς να το διορθώσω;; :confused:

Δημοσ.

Το κόλπο είναι να γίνει η συνένωση των κομματιών πριν την τελική κωδικοποίηση. Ο ενδεδειγμένος τρόπος για να το κάνεις αυτό κατά τη γνώμη μου είναι να φορτώσεις και να ενώσεις τα δύο κομμάτια με ένα Avisynth script. Επειδή το Avisynth:

1. Αποκωδικοποιεί αυτό που θα του δώσεις σε raw video και audio

2. Διαθέτει φίλτρα με τα οποία μπορείς να φέρεις δύο videos σε ίδια ανάλυση και frame rate ή να προσθέσεις κενό audio σε ένα video, αν αυτό δε διαθέτει ήδη audio stream

...δε θα έχεις το φαινόμενο να παραπονιέται το Χ πρόγραμμα «ένωσης AVI» για differing codecs, resolutions ή frame rates. Δε θα χρειαστείς καν τέτοιο πρόγραμμα, απλά στο τέλος θα «ταΐσεις» το σκριπτάκι στον video encoder της επιλογής σου για την τελική κωδικοποίηση. Το μειονέκτημα του Avisynth είναι ότι δεν έχει «από τη μάνα του» κάποιο γραφικό περιβάλλον για να κάνεις τα παραπάνω, αλλά πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στο διάβασμα και να αρχίσεις να γράφεις δοκιμαστικά σκριπτάκια. Κάτι που τρομάζει πολύ τους αρχαρίους και το παρατάνε στα πρώτα λεπτά ενασχόλησης.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω και έχεις υπομονή (γιατί το forum posting δε βοηθάει πολύ όταν η επικοινωνία πρέπει να γίνει λίγο MSN-οειδής), πες το και βλέπουμε τί μπορούμε να κάνουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...