cioannou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μπράβο σας ρε παιδιά που έχετε όρεξη και δοκιμάζετε τόσα παιχνίδια. Εγώ που είμαι "παιδάκι" του Diablo, έχω κολλήσει με αυτό το Α3 (το έχω αναφέρει και παλιότερα). Κλασσική περίπτωση MMORPG, διάλεξε την "φάρα" σου, και εξέλιξε τον χαρακτήρα σου. Ορίστε και μερικές οθονούλες, μπας και πείσω κανέναν γιατί είμαι ο μοναδικός Ελληνας στο παιχνίδι. Ενας κακός κυριούλης που θέλει να με σφάξει: PvP στην αρένα: Boss monster killing: C'est moi! Ομαδική μάχη μεταξύ παικτών: Βγήκαμε παρέα για "κυνήγι": Αλλος κακός που βάλθηκε να με κατασπαράξει: Η λεία από το κυνήγι, προς πώληση σε άλλους παίκτες: Αλλος ένας κακός (τον έχουμε κοιμίσει): Δεν γνωρίζω από τα υπόλοιπα MMORPG, αλλά αυτό το πράμα είναι πολύ εθιστικό. http://www.a3india.com Το παιχνίδι είναι δωρεάν για τα πρώτα επίπεδα, μπορεί οποιοσδήποτε να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει, δεν έχει απαιτήσεις QuadCore & SLI, οπότε παίζει ακόμα και στο laptop. :cry: Αϊντε μπας και δουμε και κανέναν άλλο Ελληνα :cry:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα έναντι των άλλων παιγνίων; Τι σε τράβηξε και κόλλησες με αυτό και όχι με κάποιο άλλο;
sarisn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αν κρίνω από τις φωτογραφίες (δεν το έχω παίξει το παιχνίδι), τα γραφικά είναι υποδέεστερα του WoW, για το gameplay δεν ξέρω. Το βλέπω δύσκολο πάντως κάποιος που παίζει χρόνια wow, guild wars κλπ., να τα αφήσει για να ξεκινήσει κάτι -ίσως- λιγότερο εθιστικό.
Sadman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 γιαti μου κανει για προσπαθεια απομιμησεις του cabal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.