Προς το περιεχόμενο

Αλαμπουρνέζικοι υπότιτλοι

cheetah21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το winavi video converter μετατρέπω avi σε dvd μου βγαζει τα αρχεια bup,ifo κτλ τα γράφω σε dvd,το βάζω να παίξει αλλά οι υπότιτλοι ειναι ακαταλαβίστικοι.Το αρχείο avi το έχω στον ίδιο φάκελο με το srt και με ίδια ονομασία βέβαια και όταν το ανοίγω απο το σκληρό φαίνονται κανονικά οι υπότιτλοι(ελληνικοί).Τι φταίει?

Δημοσ.

πρέπει να βάλεις σαν προεπιλογή το vobsub για την επεξεργασία των υπότιτλων και όχι τον ενσωματομένο encoder που έχει το winavi. δες στο site του kastel, στους οδηγούς, που λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Στους οδηγούς γράφει ότι λειτουργεί στο παρασκήνιο το vobsub ενώ δουλεύει το winavi αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο μιας και δε βλέπω το πράσινο βελάκι.Πως το ορίζεις σαν προεπιλογή για τους υπότιτλους το vobsub?Σόρυ αν κουράζω,όποιος το έχει εύκαιρο ας πει μια ιδέα.

Δημοσ.

αφού επιλέξεις το αρχείο avi που θέλεις και πρίν πατήσεις το ok για να ξεκινήσει η διαδικασία πατάς το advanced και ψάχνεις να βρείς εκεί που λέει video encoder ή κάτι παρόμοιο. και στη συνέχεια θα δεις στο τέλος να γράφει κάτι για subtitles. εκείι επιλέγεις το vobsub σαν default. sorry που δεν μπορώ να στα γράψω ποιό αναλυτικά αλλά μπαίνω απο το κινητό τώρα και δεν έχω το πρόγραμμα μπροστά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...