Προς το περιεχόμενο

Πότε καίγομαι?

kougis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω:

Μ/Β

Gigabyte G965 DS3

Asus P5 (+ κάτι άλλο) VM G31 ή G33

Ram

1) Kingston 2x1Gb 667MHz 5-5-5-15

2) Geil 2x1Gb 800Mhz 4-4-4-12

CPU

1) E6300

2) E2200

VGA

1) ATI HD2600XT fanless

2) ATI 1600Pro 512Mb

CPU Cooler

1) Zalman CNPS8700NT

2) Thermaltake Blue Orb 2 (κομμένη βίδα)

3) Stock ψύκτρα

Θέλω να φτιάξω 2 PC,

ένα για Home Cinema (ταινίες 720p, 1080p, μουσική, internet) που θα είναι στο σαλόνι και θέλω να είναι όσο πιο ήσυχο γίνετε.

κι ένα στο γραφείο που το θέλω για internet και για διάφορα προγράμματα.

Μπορείτε να μου κάνετε 2 συνδιασμούς?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κιτα κατι ποιο απλα....

για την δουλεια που τα θες κ παλι ακριβα φενοντε κ καπως αχρηστα.

για πες κ τιμη

(αυτα που γραφεις τα εχεις η θα τα παρεις)

Δημοσ.
Το Gigabyte δηλαδή είναι καλύτερο από το ΑSUS?

εχει καλιτερο chipset απο θεμα ο/c. γιαυτο σε ρωτισα αν δεχετε 800αρες μνημες, κ γιαυτο σου εβαλα τον Ε6300, για να τον ανεβασεις με την ψικτρα που σου επελεξα.

κ με ολα αυτα εβαλα κ την 2600xt κ οχι την pro, για να αποδωσει καλιτερα σε παιχνιδια μ το υπολιπο pc.

το ασους εχει g33 αρα εχει διαστασεις μινι η μαικρο atx, κ γιαυτο μην περιμενεις κ πολες επιδωσεις. βαλε τον 2200 με στοκ ψικτρα σε αυτο k την 2600pro ετσι θα εχεις 2 HDCP-PC, απ τα αποια το ενα θα μπορει να τρεξει κ κανενε παιχνιδι καπως καλιτερα απ το αλλο.

καρτες ηχου εχουν κ τα 2 7,1 σιγουρα ε?

Δημοσ.

καρτες ηχου εχουν κ τα 2 7,1 σιγουρα ε?

Στο ένα που θα χρησιμοποιώ σαν HTPC θα βάλω κάρτα ήχου γιατί η onboard δεν δουλεύει το μικρόφωνο και το χρειάζομαι.

Αλλά από ότι βλέπω με τα λεγόμενα σου πάλι στα ίδια έρχομαι.

Πάλι δεν θα μπορώ να ανεβάσω τον Ε6300 πάνω από 1.86GHZ αφού το μόνο που θα αλλάξει θα είναι οι μνήμες και η ψύκτρα.

Δημοσ.
Στο ένα που θα χρησιμοποιώ σαν HTPC θα βάλω κάρτα ήχου γιατί η onboard δεν δουλεύει το μικρόφωνο και το χρειάζομαι.

Αλλά από ότι βλέπω με τα λεγόμενα σου πάλι στα ίδια έρχομαι.

Πάλι δεν θα μπορώ να ανεβάσω τον Ε6300 πάνω από 1.86GHZ αφού το μόνο που θα αλλάξει θα είναι οι μνήμες και η ψύκτρα.

κανε αναβαθμιση το bios αν θες να ασχολιθεις με τον 6300 αλλα δεν καταλαβενω γιατι θες να τον ανεβασεις, δεν θα δεις διαφορα καπου σε βιντεο η παιχνιδια με την κατρα που εχεις, μονο σε div-x rar zip κ κατι τετοια αλλα το θες ειπες για HTPC το pcaki σου για μενα αστον οπως ειναι....ειναι τελειος!!!! παντος αν θες να ασχολιθεις με σιμπιεση βιντεο εκμεταλευσου την καρτα γραφεικων που εχεις ( το κανουν κ οι 2 που εχεις) εχουν τεχνολογια ati avivo ψαξτο λιγο, σε σιμπιεση wmv πχ κανουν τον μισο χρωνο περιπου... ψακτο ψακτο!!

(εγω παντος οταν ειναι να σιμπιεσω καμια ταινιουλα την βαζω κ παω καφε)

Ε6400 2.13@2,6 ραμ 2χ1024 800αρες gigabyte p31-ds3l

Δημοσ.

Πάλι θα ξηλώνω....

Έβαλα την ASUS με τον 6300 την ΑΤΙ 2600 και τις GEIL.

Πρέπει να τα ξανακάνω βίδες.

Θα με χωρίσει η γυναίκα μου.

Τώρα αυτό με την κάρτα γραφικών δεν το κατάλαβα. Πως θα κανω την κάρτα γραφικών να κάνει αυτή τη συμπίεση. Από που το ορίζεις αυτό? Δεν κατάλαβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...