Προς το περιεχόμενο

Τι μισειτε περισσοτερο το πρωι?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σάββατο και στην δουλειά....ώρα να αναφέρω και εγώ τι με χαλάει το πρωί:

1. Να μην έχει φρέσκο γάλα στο ψυγείο (άλλοι ξυπνάνε με καφέ, εγώ θέλω γάλα). Με μισή καρδιά πάω κάτω να πάρω....

2. Να ξυπνάω με πολύ ψηλά Νο σακχάρου. Είναι σαν να μου έχουν κάνει πλύση στομάχου. Όλη η μέρα μετά ειναι άστα να πάνε.(ίσως το μόνο που με χαλάει στο να έχω διαβήτη)

3. Το πιο σπαστικό από όλα όμως είναι το εξής:

μου τυχαίνει και στην Αθήνα και στο νησί όταν έχω πάει για διακοπές και ταυτόχρονα σε ένα από τα 2 σπίτια είναι κ η μάνα μου....Επειδή ξυπνάει νωρίς (πολύυυυυυυυυυυυυυ νωρίς) και όταν έχει ωραίο καιρό βγαίνει στο μπαλκόνι-αυλή (αντίστοιχα) και μιλάει...στο τηλέφωνο, με γειτόνισσες....γενικά μιλάει!!!!

Δεν υπάρχει τπτ πιο σπαστικό από το να ακούς έξω από το παράθυρο σου κάποιον να μιλάει....

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις πρωινες εκπομπες στο ραδιο πώς τις αντέχετε;

Τσιρίζουν όλοι μαζί και μιλάνε σα να χουν πιει 5g κοκό ο καθένας...

Πιστεύω οτι είναι ο τέλειος τρόπος να σου σπάνε τα νεύρσ το πρωινό..

σαν να εχουν σνιφαρει 5γρ κοκα και για να δεσει το γλυκο βαζουν το στουπι στη μυτη ποτισμενη με βενζινα 100 οκτανια...ραδιο δεν ακουω..γεμιζω τα στικακια με μουσικη και γουσταρω

Δημοσ.

εμενα με νευριαζει που περιμενω την κορη μου να ντυθει και να χτενιστει και μετα πρεπει να την παω στο σχολειο και μετα να παω για δουλεια

αυτο μονο

Δημοσ.
εμενα με νευριαζει που περιμενω την κορη μου να ντυθει και να χτενιστει και μετα πρεπει να την παω στο σχολειο και μετα να παω για δουλεια

αυτο μονο

Δώσε το πληκτρολόγιο στην κόρη σου να μας γράψει ότι τα πρωινά της την δίνει ο μπαμπάς της που όλο λέει "...άντε παιδί μου... ακόμα;;;" !

Δημοσ.
Δώσε το πληκτρολόγιο στην κόρη σου να μας γράψει ότι τα πρωινά της την δίνει ο μπαμπάς της που όλο λέει "...άντε παιδί μου... ακόμα;;;" !

:-D θα μου τα σουρει κανονικα , δε με συμφερει :mrgreen: αλλα να χτενιζεται 20 λεπτα και ειναι 10 χρονων! τι στα κομματια σχολειο παει

Δημοσ.

δες το αισιόδοξα, όταν το χτένισμα μετριέται πλεόν σε ώρες μάλλον δεν θα τη πηγαίνεις στο σχολείο οπότε cool :mrgreen:

Δημοσ.

Μου την δίνει να παίρνει στις 9:00 ο μπαμπάς και να λέει, έλα είσαι στο μάθημα;; (ενώ γύρισα από χτες στις 8:30) και να με ξυπνάει γενικά...

Πόσο σε νιώθω...

Δημοσ.
δες το αισιόδοξα, όταν το χτένισμα μετριέται πλεόν σε ώρες μάλλον δεν θα τη πηγαίνεις στο σχολείο οπότε cool :mrgreen:

αντε να αναλαβει κανας αλλος το 'έξοδο' :mrgreen:

χιουμορ , επειδη εχω ακούσει στην ελλαδα οι πατεράδες να αποκαλούν την κόρη : "το έξοδο" :mrgreen:

Δημοσ.

αυτο μονο

Πώ πώ !!! στο μυαλό μου είσαι !!!!

Το ίδιο ακριβώς και με την δική μου κόρη (7 ετών) και το προσαυξάνω με μια extra προετοιμασία του υιού μου (3 ετών) που πρέπει, αφού πάω την κόρη μου σχολείο να τον πάω και αυτόν μετά στον παιδικό σταθμό και αφού ξεμπερδέψω να πάω και εγώ για δουλειά.

Σημειωτέον δε πώς το σύνηθες είναι να μην έχω προλάβει κάν να βάλω το καλαμάκι του καφέ στο στόμα μου :cry:

Δημοσ.

Μου την σπάει που η ανθρωπινή τεχνολογία δεν έχει φτιάξει ξυπνητήρι που να με ξυπνάει, με δυο εξαιρέσεις. Το ένα ξυπνητήρι με ξύπναγε κανονικότατα αλλά μαζί με μένα ξύπναγε και όλη η γειτονιά, δυο φορές είχε έρθει αστυνομία και το δεύτερο ένα από αυτά τα σιδερένια προπολεμικά με τα καμπανάκια που με ξύπνησε απλά αρκετά για να το εκπαραθυρώσω από τον τρίτο(είμαι λίγο ζόμπι όταν ξυπνάω δεν καταλαβαίνω τι κάνω, που είμαι, που πάω, κανονικά σκάω στα ντουβάρια μέχρι να βρω την πόρτα). Αν δεν είναι κάποιος άλλος σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσω... ότι και να γίνεται...

Δημοσ.

Μάθημα μετά από τέλειες βραδιές στην ταράτσα με καλή μουσικούλα (lennon, stones, yahel, pakito, dylan, scorpions...) και το τηλεσκόπιο.

Αυτό μισώ. Αν και τις πρώτες ώρες μετά από καθόλου ύπνο είμαι φρέσκια τις τελευταίες ώρες σέρνομαι :D Και καλά να χουμε τίποτα φυσικομαθηματικά, αλλά ιστορία, θρησκευτικά.. :P

Χαλάλι, ερασιτεχνική αστρονομία για πάντα...

Δημοσ.

-Να θέλω να ξαλαφρώσω πρωί πρωί και να περιμένω πότε θα "του" κάνει κέφι να σταματήσει να κοιτάει το ταβάνι.

-Η γειτόνισσα που όταν ξυπνήσει αντί για παντόφλες βάζει τακούνια ή δεν ξέρω γω τι και ξυπνάει όλη την πολυκατοικία.

-Το σκουπιδιάρικο που άγνωστο γιατί αδειάζει τα σκουπίδια όποτε του κάνει κέφι (ενίοτε και πρωί)

Δημοσ.

Με ενοχλει που εδω και καιρο ξυπναω καθε πρωι και βλεπω διπλα μου ενα σκετο μαξιλαρι.

Και επειδη συγκινηθηκα με το ιδιο μου το ποστ, παρτε ενα ωραιο τραγουδακι για ξεκινημα ημερας:

Δημοσ.

Μου την σπάνε οι νταλίκες που προσπαθούν να προσπεράσουν άλλες νταλίκες πηγαίνωντας ούτε μισό μίλι την ώρα πιο γρήγορα. Μποτιλιάροντας τους αυτοκινητόδρομους για αρκετά μίλια.

Πως περιμένεις κάποιον να αποδόσει στην εργασία του όταν σηκώνεται στις 5:45 για να φύγει για δουλειά στις 6:15. Και να ξεκινά δουλεια στις 8, μετά από 85 μίλια σε 4 αυτοκινητόδρομους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...