Str Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 σιχαινομαι να μην εχουν ανεβασει τα προτοσελιδα των εφημεριδων τα διαφορα site... σιχαινομαι να μου εχει τελειωσει ο καφες... σιχαινομαι να μου εχει τελειωσει η ζαχαρη... σιχαινομαι να με ξυπνανε πριν την ωρα που εχω κανονισει ΕΓΩ να ξυπναω... σιχαινομαι να μην εχουν τελειωσει τα D/Ls μου... σιχαινομαι να μου εχουν τελειωσει τα τσιγαρα, και εκει που ψαχνω απεγνωσμενα με την τσιμπλα στο ματι, να μου λεει και το μωρο μου "ε...δεν πειραζει να μην καπνισεις ενα πρωι...κακο σου κανει ετσι και αλλιως!!!" γενικα...μεχρι να ερθω στα ισια μου... δεν ειμαι και η καλυτερη παρεα...μετα φτιαχνω ομως....
freedubus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ο παπους τσοπανης χρονια και ο πατερας μεχρι τα 17 στα προβατα και ΦΥΣΙΚΑ ο πατερας μου σφυραει...τον πατερα μου τον αγαπαω τον εκτιμαω αλλα τα πρωινα πολυ μου τη δινει ρε παιδι μου...ξυπναει απο τις 5 το πρωι και η ωρα 8 το πρωι θεωρειται βραδι Σε νιώθω αδερφέ μου κάποτε έτσι με ξύπναγε κι ο δικός μου πατέρας, καρα-βουνίσιος κι αυτός, απο τσοπανοfamily και παλιός καταδρομέας με έφεση στο πέταγμα απ το κρεβάτι σαν ελατήριο ακριβώς στις 5 ΚΑΘΕ πρωί. Τι τρέχει με αυτούς τελοσπάντων, ειλικρινά πιστεύω οτι με το ζόρι κρατιόταν μέχρι να πάει 6 η ώρα για να αρχίσει να μας ξυπνάει έναν έναν, ξυπνητήρι ποτέ δεν είχαμε στο σπίτι είχαμε τον πατέρα να μπουκάρει με φωνές, να ανάβει φώτα, να τραβάει σκεπάσματα, να ανοίγει το παράθυρο χειμωνιάτικα και διάφορα τέτοια όμορφα αλλά κάποια στιγμή μπήκε λουκέτο στην πόρτα και τελείωσε όμορφα αυτή η φαρσοκωμωδία.
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 στις 24/7 τσακώνονται?εντάξει μια μέρα είναι...θα περάσει Μόνο εγώ έχω ξεραθεί στα γέλια με αυτό που πέταξε ο Houston;;;
Mystirios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μισητό συνηθισμένο χειμωνιάτικο ξύπνημα -7 15 βαράει το ξυπνητήρι για πρώτη φορά -7 15 - 7 30 απολαμβάνω τη θαλπωρή του παπλώματος με τα ξυπνητήρια να βαράνε ανα λίγα λεπτά και γω προσπαθώ με τα χίλια (μπορεί και 2000) ζόρια να σηκωθώ γιατί είχα βάλει μια ταινιούλα το προηγούμενο βράδυ και κοιμήθηκα κατα τις 3-4 -8 παρα ανοίγω τα πρησμένα μάτια μου συνειδητοποιώντας τη ώρα είναι κι οτι έπρεπε να χω ηδη φύγει εδώ και κάνα τέταρτο -Παράλληλα η αδερφή μου έχει κατασκηνώσει στη τουαλέτα και δε λέει να βγει."Βγες έξω γαμω τη ##$$%%@ 50 ώρες εκει μέσα , πρέπει να φύγω" και διάφορα τέτοια
nikos_e34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Σε νιώθω αδερφέ μου κάποτε έτσι με ξύπναγε κι ο δικός μου πατέρας, καρα-βουνίσιος κι αυτός, απο τσοπανοfamily και παλιός καταδρομέας με έφεση στο πέταγμα απ το κρεβάτι σαν ελατήριο ακριβώς στις 5 ΚΑΘΕ πρωί.Τι τρέχει με αυτούς τελοσπάντων, ειλικρινά πιστεύω οτι με το ζόρι κρατιόταν μέχρι να πάει 6 η ώρα για να αρχίσει να μας ξυπνάει έναν έναν, ξυπνητήρι ποτέ δεν είχαμε στο σπίτι είχαμε τον πατέρα να μπουκάρει με φωνές, να ανάβει φώτα, να τραβάει σκεπάσματα, να ανοίγει το παράθυρο χειμωνιάτικα και διάφορα τέτοια όμορφα αλλά κάποια στιγμή μπήκε λουκέτο στην πόρτα και τελείωσε όμορφα αυτή η φαρσοκωμωδία. χαχαχαχαχααχ!!βρηκα αδελφη ψυχη εδω..πρεπει να κανουμε οργανωση ταλαιπωρημενων παιδιων απο τσοπανοφαμιλιες γμτ μπελα μου ξεχασα να συμπληρωσω καλοκαιρια που αφηνεις παραθυρα ανοιχτα και η νταλικα ακριβως εξω απο το παραθυρο φαδερ και μπραδερ να φτιαχνουν κατι και τα φουγαρα να βγαινουν ακριβως στο παραθυρο στο εναμισι μετρο...9 το πρωι να ακους πως χτυπαει κοφτες ο 12λιτρος 6κυλινδρος της βολβο...ω ρε μανα μου...βγαινεις εξω με ενα πονοκεφαλο και το καφε στο χερι και ο φαδερ να σου πεταει "ξαπλωσε απο κατω να λυσεις ενα γκροβερ παρε το 32 το κλειδι" πω ρε φιλε το σκεφτομαι και με πιανει πονοκεφαλος απο τωρα
ApSiMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μόνο εγώ έχω ξεραθεί στα γέλια με αυτό που πέταξε ο Houston;;; Nope....και εγώ έχω λυθεί!!!! (θα γράψω και εγώ τι με ενοχλεί το πρώι αλλά είναι πρωι και δεν μπορώ να σκεφτώ ακόμα....) PS τι ωραία που είναι να έχεις ρεπό Παρασκευή....
vasso286 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 στις 24/7 τσακώνονται?εντάξει μια μέρα είναι...θα περάσει Μακάρι να τσακώνονταν μόνο 24 Ιουλίου
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Λατρέυω το πρωινό ξύπνημα... Μου τη δίνουν τρομερά τα 5 λεπτά ακόμα... όσες ώρες πιο νωρίς και να κοιμηθείς την προηγούμενη μέρα.. πάντα θέλεις πέντε λεπτά ακόμα.. Αλλα τπτ δεν συγκρίνεται με το: σηκώνομαι πιό νωρίς για να μην τρέχω... κάνω μπάνιο/καφέ/fitness/ βάζω μουσική και αράζω για λίγο να δώ κάνα νέο.. ακούω λίγο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο (πρωινές εκπομπές όλα τα λεφτά) και δεν με νοιάζει αν αργήσω γιατί έχω ξεκινήσει νωρίτερα. Φτάνω στην ώρα μου και χασομεράω λίγο ακόμα στο γραφείο.. Και βούρ στα διαόλια Και όλα jet! (αυτά όταν δεν δουλεύω και βράδυ την προηγούμενη μέρα και μαζεύω τα κομμάτια μου για να ξυπνήσω..) Τώρα που το θυμήθηκα.. μου τη δίνει τρομερά πολύ να βρέχει το πρωί!! Ας έχει -10 αλλα την βροχή δεν την αντέχω.. Χώρα με μεγαλύτερα ποσοστά ηλιοφάνειας anyone? (kidding)
freedubus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Τις πρωινες εκπομπες στο ραδιο πώς τις αντέχετε; Τσιρίζουν όλοι μαζί και μιλάνε σα να χουν πιει 5g κοκό ο καθένας... Πιστεύω οτι είναι ο τέλειος τρόπος να σου σπάνε τα νεύρσ το πρωινό..
wizzy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 [...] Τώρα που το θυμήθηκα.. μου τη δίνει τρομερά πολύ να βρέχει το πρωί!! Ας έχει -10 αλλα την βροχή δεν την αντέχω... Χώρα με μεγαλύτερα ποσοστά ηλιοφάνειας anyone? (kidding) Κύπρος, χαλαρά...
eirini119 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 εγω καθε μερα το πρωι την παλευω (με το ζορι βεβαια)...αλλα το χειροτερο ειναι οταν ενω εχω βαλει το ξυπνιτηρι στις 7 ακριβως (για να προλαβω να φτιαξω μαλλι,να βρω τι θα φορεσω και για να προλαβω να μπω στην τουαλετα πριν τον αδερφο μου για να βαλω φακους,να πλινω την μουρη μου κτλπ..)..χτυπαει μια χαρα το γ@@@@νο...αλλα εγω απο την νυστα..το σβηνω..το περνω αγκαλια και συνεχιζω να κοιμαμε......μετα,,,κατα τισ 7 και τεταρτο..οταν ξυπναει ο bro' ερχετε...μπαινει μεσα στο δωματιο...λεει ενα ξερο "ρε ξυπνα"...και φευγει...ε..,μετα χρειαζετε τρεξιμο!!!!και η γκαντεμια ειναι οτι ΚΑΘΕ φορα που μου τυχενει αυτο..το σχολικο ερχετε ενα δεκαλεπτο πιο νωρις...ενω τις ημερες που ειμαι ετοιμη και ειναι ολα καλα αργει κανα τεταρτο....και μετα μου λενε γιατι μισω το σχολειο....ελεος πια....αλλα...υπαρχει και χειροτερο..αυτο μου εχει τυχει περιπου 3 φορες φετος...ειναι ακρως ελεεινο...εκει που κοιμαμαι...κατα τις 6 και τεταρτο..αρχιζει και χτυπαει το ξυπνητηρι τησ μανασ μου...το ακουω..αλλα συνεχιζω να κοιμαμε.μετα απο πεντε λεπτα..χτυπαει το ξυπνιτηρι του πατερα μου!και ως συνυθως..ο πατερας μου συνεχιζει ακαθεκτος να κοιματε...εγω,..μετα απο κανα πενταλεπτο μπινελικιων απο μεσα μου.,,σηκωνομαι και πηγαινω και κλεινω το ξυπνητηρι και ξυπναω τον πατερα μου....ε..και μετα....καθομαι και κοιταω τα ντουβαρια για μιση ωρα..μεχρι να ερθει το σχολικο και να φυγω επιτελους απο το καταραμενο ανδρο των σπαστικων ξυπνητιριων...... (συγνωμη για το τοσο μεγαλο Post αλλα ηθελα καπου να τα πω...)...
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Την ιστορία με το ξυπνητήρι την έχω κι εγώ.. Πρέπει να βγει ξυπνητήρι που να σταματάει μόνο όταν πιεις καφέ ντυθείς και φύγεις..! Μου την δίνει να παίρνει στις 9:00 ο μπαμπάς και να λέει, έλα είσαι στο μάθημα;; (ενώ γύρισα από χτες στις 8:30) και να με ξυπνάει γενικά... αλλά πιο πολύ απ'όλα, πραγματικά ξυπνάει το κτήνος μέσα μου, η πόρνη η ηλεκτρική που βάζει η Έγκα το Σάββατο πρωί (το μόνο πρωί που είμαι στο πατρικό μου) και με ξυπνάει... Πραγματικά θα την δείρω μια μέρα..!
PavelX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 - Όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και λέω το κλασικό "καλά, 5 λεπτά ακόμη" και τελικά όταν ξυπνήσω μου μένουν 5 λεπτά για να πλυθώ-φάω-ντυθώ-πάω στη στάση. Σημείωση: Η στάση από μόνη της είναι 5 λεπτά περπάτημα. - Το λεωφορείο που είναι γεμάτο ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ που απλά κατεβαίνουν στο κέντρο "για βόλτα" στις 08:00. Έτσι αρχίζεις να εκτιμάς το γεγονός ότι μπήκες στο λεωφορείο, έστω και αν στέκεσαι στα σκαλοπάτια. Εάν μπορούσα θα όριζα ώρες κυκλοφορίας ανά ηλικίες. - Βέβαια, κάθε Σ/Κ ανταμείβω τον εαυτό μου. Ξυπνάω στις 07:00 - 08:00 απλά και μόνο για να ξανακοιμηθώ το μεσημέρι. Καλό σας μεσημέρι λοιπόν, εγώ πάω για ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.