DarkOrion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ όλο το βράδυ, ενώ νυστάζω, και τελικά με παίρνει ο ύπνος 2-3 ώρες πριν πρέπει να ξυπνήσω. Μετά πάει όλη μου η μέρα στραβά....
Garnele Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Να ενεργοποιείς όλα τα ξυπνητήρια του σπιτιού γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι οπωσδήποτε και να τα κλείνεις ένα ένα, ξυπνώντας έτσι τελικά ωωωωρες αργότερα. Καλημέρα σας. Πού είναι τα εμβατήρια και ο γκόμενος της γειτόνισσας όταν τους χρειάζεσαι;;;
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ όλο το βράδυ, ενώ νυστάζω, και τελικά με παίρνει ο ύπνος 2-3 ώρες πριν πρέπει να ξυπνήσω. Μετά πάει όλη μου η μέρα στραβά.... Μπορεί να μην γράφεις στο κατάλληλο topic αλλά τουλάχιστον γράφεις στο κατάλληλο forum.
Carthago Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δεν εχω προβλημα με το ξυπνημα μιας και οταν κοιμαμαι δεν καταλαβαινω τπτ. Εκεινο ομως που με τσαντιζει πραγματικα ειναι να ξυπναω και ανοιγοντας την τηλεοραση να βλεπω καμμια δεκαρια ημιγυμνες τρελογκομενες και χαζοβλακες να χορευουν νησιωτικα τσιφτετελια και παραδοσιακους χορους με συνοδεια κλαρινων και μπουζουκιων.
marantonis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δεν εχω προβλημα με το ξυπνημα μιας και οταν κοιμαμαι δεν καταλαβαινω τπτ. Εκεινο ομως που με τσαντιζει πραγματικα ειναι να ξυπναω και ανοιγοντας την τηλεοραση να βλεπω καμμια δεκαρια ημιγυμνες τρελογκομενες και χαζοβλακες να χορευουν νησιωτικα τσιφτετελια και παραδοσιακους χορους με συνοδεια κλαρινων και μπουζουκιων. I feel u. Οι πιο ενοχλητικές εκπομπες ειναι αυτες που παιζουν τα σαββατοκύριακα το πρωι. Καλομελετα, αυτος μας ελειπε κλπ. Οπως την ανοιγω, την κλεινω κιολας την TV;)
DIGITHEOS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 To οτι στο απο πανω διαμερισμα σηκωνεται απο τις 6 και το πρωτο πραγμα που φοραει ειναι τα τακουνια της και τριγυριζει ολο το σπιτι ,οπως επισης το γ....ο το ρολοι της που χτυπαει τουλαχιστον 35 λεπτα ,τουτ-τουτ-τουτ-τουτ-τουτ....ΕΛΕΟΣ!!!!
Houston Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Οι αποπάνω μου που τσακώνονται 24/7. στις 24/7 τσακώνονται? εντάξει μια μέρα είναι...θα περάσει
Carthago Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 I feel u. Οι πιο ενοχλητικές εκπομπες ειναι αυτες που παιζουν τα σαββατοκύριακα το πρωι.Καλομελετα, αυτος μας ελειπε κλπ. Οπως την ανοιγω, την κλεινω κιολας την TV;) Μεσα εισαι. Γι'αυτες τις εκπομπες μιλαω πιο πολυ. Δεν φτανει το ξενυχτι και το ποτο τς χθεσινης βραδυας εχεις και αυτους να λενε πως διασκεδαζουν στις 10 το πρωι με τσαμικα και αντικριστους
kattistt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εκτος του οτι δεν μου αρεσει ναξυπνω πρωι... (αν και αναγκαζομαι να ξυπναω για τις αναγκες τις δουλειας μου 6,.30...) εκοτς των εκπομπων που αναφερουν παραπανω τα παιδια που η μουσικη τους πρωι πρωι σου τυπανε τα τυμπανα... μισω να μου μιλανε το πρωι... μετα απο κανα μισαωρο και αφου εχω πιει καφε η εχω φαει πρωινο μιλιεμε.... (πολλα μισω, ε? τι να κανω δεν ειμαι πρωινος τυπος....)
nikos_e34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 να σας πω ακομα ενα ξυπνημα...διαβαζα για πανεληνιες...καποια στιγμη στις 4 το πρωι ξημερωματα σαβατου με παιρνει ο υπνος...κατα τις 8 ο πατερας μου εχει ξυπνησει,φτιαχνει καφε ολα αθορυβα...ο νικολακης (ντεμεκ εγω) κοιμαται του καλου καιρου...ανοιγει το ραδιο και να σου τα τσαμικα και συνεφιασε ο παρνασσος...σηκωνομαι σε ημικωματοδη κατασταση κλεινω τη πορτα λιγη ησυχια...ωραια...υπνος κανα 2ωρο ακομα...μπαινει ο πατερας μου στο δωματιο να με ξυπνησει...και πως με ξυπναει ο θεος...:mad: ο παπους τσοπανης χρονια και ο πατερας μεχρι τα 17 στα προβατα και ΦΥΣΙΚΑ ο πατερας μου σφυραει...το σφυριγμα του ειναι κοντα στα 189 ντεσιμπελ και μπορεις να τον ακουσεις απο τα 2 χλμ...φανταστειτε σε ενα δωματιο 3 επι 3... " ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΥΥΥ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ" ... ο εγκεφαλος μου επαναστατει.. τα αιμοφορα αγγεια του εγκεφαλου αρχιζουν να συστελονται λογω της αδρεναλινης και σε συνδιασμο με την ταχυκαρδια με τα χιλια ζορια κρατας τη γλωσσα σου να μην ξεστομισει κανα βρισιδι...μετα δεν ηθελα καφε τιποτα....αλλη φορα δεν ξυπναγα και ηρθε ο πατερας μου με ενα ποτηρι νερο πανω απο το κεφαλι μου και πλιτσ πλιτσ πανω στο κεφαλι μου....τον πατερα μου τον αγαπαω τον εκτιμαω αλλα τα πρωινα πολυ μου τη δινει ρε παιδι μου...ξυπναει απο τις 5 το πρωι και η ωρα 8 το πρωι θεωρειται βραδι αλλα το καλυτερο ξυπνημα η μανα μου και η αραβωνιαστικια μου... ερχονται αρχιζουν να με χαιδευουν σαν μωρο στο κεφαλι με φιλανε "ξυπνα παιδι μου σηκω ηλιε μου" εκει αρχιζω και τεντονομαι με χαμογελο και πεφτει το παρασυνθημα "ο καφες σου ειναι ετοιμος ..ειδα οτι δεν εχεις και τσιγαρα και πηγα και σου αγορασα" κεκεκεκε! εκει εχω σηκωθει αερατος και ολη η μερα μου παει τελεια
mindtrapper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ..."ο καφες σου ειναι ετοιμος ..ειδα οτι δεν εχεις και τσιγαρα και πηγα και σου αγορασα" κεκεκεκε! εκει εχω σηκωθει αερατος και ολη η μερα μου παει τελεια Άκυρο αλλά: Breakfast of Champions κάνεις και εσύ ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.