Προς το περιεχόμενο

Τι μισειτε περισσοτερο το πρωι?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να ξυπνήσω 2 ώρες ΠΡΙΝ χτυπησει το ξυπνητήρι και να στριφογυριζω 1.5 ώρα στο κρεβάτι, προσπαθώντας να ξανακοιμηθώ...(γρουμφ...)

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστα... Την τρέλα μου !!! Αλλά, εγώ προσπάθησα και για πολλή ώρα να ξανακοιμηθώ κι έγιναν τα νεύρα μου κουρέλια !

Πίνω καφέ ήδη, ευχαριστώ ! :-D

άλλωστε μας χωρίζει και ταξικό χάος με τους μοντ. οπότε, άμα πιούμε και καφέ, με τι καρδιά θα σου σπάσω το αυτοκίνητο ? :P

Δημοσ.

Όταν έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι έχουν ξυπνήσει με σούπερ διάθεση κι εσύ είσαι ακόμη κάπως έτσι:

:lol:

Παρόλα αυτά, μερικά πρωινά ξυπνήματα μπορεί να είναι ωραία:

Επίσης, δε θα με χαλούσε να ξυπνούσα έτσι:

ή έτσι:

Καλημέρα!

Δημοσ.

ωραία φωνή η Nico... :-) (γενικά οι velvet σπέρνουν)

για να δω και τα άλλα...

έντιτ (για το 1ο βιντεάκι)/ χαχαααχααα...ΦΡΙΚΗ !

έντιτ (για το τελευταίο βιντεάκι)/ πωπωωωω... jefferson από woodstock ? Μια χαρά και η Grace... (όνομα και πραγμα)

Καλημέρα. (και εύγε !)

ντάξει τώρα ?

Δημοσ.
έντιτ/ χαχαααχααα...ΦΡΙΚΗ ! (το 2ο)

χάπι, έκανα edit, ντου δε σεημ μη μπερδευτεί το κόσμο... :P

EDIT λόγω EDIT :eek: :

ντάξει τώρα ?

Nope, το 1ο μάλλον εννοείς. Καφέ έχεις πιεί; Θα πόνταρα στο «όχι»! :-D sorry ρε συ, τα έκανα μπάχαλο λίγο :rolleyes:

Δημοσ.
χάπι, έκανα edit, ντου δε σεημ μη μπερδευτεί το κόσμο... :P

EDIT λόγω EDIT :eek: :

Nope, το 1ο μάλλον εννοείς. Καφέ έχεις πιεί; Θα πόνταρα στο «όχι»! :-D sorry ρε συ, τα έκανα μπάχαλο λίγο :rolleyes:

ΜΑ τα κάνεις μπάχαλο, ΜΑ μου τη λες κιόλας ! Ααααα κυρ μοντ... Ενισχύεις το ταξικό χάσμα...:P

Δημοσ.

ας βάλω κι εγώ ένα τραγούδι για ξύπνημα...

σκεφτόμουν να το βάλω με Janis (=ΘΕΑ) αλλά, τελικά η ερμηνεία Ella-Louis (=ΘEOI) είναι αξεπέραστη...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Παρόλα αυτά, μερικά πρωινά ξυπνήματα μπορεί να είναι ωραία:

[...]

Πωπω, με έφτιαξες τώρα... :-)

Η Nico είναι μια αγαπημένη, ζεστή και υπέροχη φωνή από το παρελθόν.

Αντιθέτως (ίσως και λόγω ηλικίας) να μην με συγκινεί πλέον τόσο πολύ η φάση Jefferson Airplane και Woodstock.

Grace ναι αλλά όχι στο Woodstock (πια).

Δημοσ.

θυμαμαι μικρος ξυπναγα απο τις 6 για να δω παπιοπεριπετειες,γκοστμπαστερς,μασκ,σεριφη του διαστηματος και οτι αλλο υπηρχε...με την παροδο του χρονου ,φοιτητης ιατρικης γαρ στις εφημεριες που εκανα ολο το βραδι θυμαμαι τη νοσοκομα να με ξυπναει επειδη ηρθε παιδακι με 40 πυρετο,χοντρος που ανεβασε 200/110 πιεση,πιωμενοι που πλακωθηκαν και μια περιοδο κοιμομουν σε ενα ραντζο και ανα 15 λεπτα ξυπναγα μονος...δεν θα ξεχασω ενα βραδι προσπαθει να με ξυπνησει η νοσοκομα και της λεω στα ελληνικα "ασε με ρε μανα κανα μισαωορο ακομα" :lol:μετα ακουω "Dr Nick please wake up" και ηταν η ναντια η καινουρια με περιφερεια στηθους κοντα στο ενα μετρο...τι ωραιο ξυπνημα εκανα ...ξερετε τι ειναι να βλεπεις ενα ζευγαρι βυζαρες στη μαπα σου με μια ρωγα σαν σταφυλι...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οταν ξεκιναω πρωινη βαρδια ξυπναω με το κινητο...ριχνω παγωμενο νερο στο προσωπο και γινομαι ντουρος...6¨00 το πρωι..τι να βαλω στο σιντι ρε γμτ...μελας "γεια σου μανα σαλονικη"...φρρρτττ η εσπρεσομηχανη οπου γεμιζω ενα φλιτζανι του νεσκαφε με εσπρεσο...βγαινω εξω κοιταω αν εχω κινητο,τσιγαρα,κουπα καφε,κλειδια αυτοκινητου και σπιτιου...μαλιστα...μπαινω μεσα στο αυτοκινητο...γυρναω το κλειδι...αχνα φαινοταν η ενδειξη του θερμομετρου -17 βαθμοι...αντε ρε τζονι θα παρεις μπρος (φιατ μπραβο του '97" αμ δε!η μπαταρια γιοκ....βγες εξω τωρα μαλακα και σπρωχνε...πρωτη αποπειρα φερνει αποτελεσμα κωλοτουμπα λογω παγου..δευτερη το εσπρωξα εως την κατηφορα και πηρε...περιμενω ο κακομοιρης να ζεστανει... "γμτ πρεπει να αγορασω μπαταρια σημερα"...το ιδιο επαναλαμβανω εδω και ενα μηνα...που να παει θα την αλλαξω...το σιντι δεν θελει να παρει μπρος διοτι παγωσε το λειζερ... "δεν γαμιετε παμε χωρις μουσικη"...οδηγαω με το ενα χερι την κουπα καφε και στο αλλο το τσιγαρο μαζι με το τιμονι...κανω και κανα αναποδο τιμονι λογω παγων στο δρομο...

6 και μιση...καταφτανω στο νοσοκομειο...παιδιατρικο νοσοκομειο τομεας εντατικης....καλημεριζω τη βραδινη βαρδια που φευγει και ξεκιναω βολτα τα δωματια ενα ενα με το καφεδακι στο χερι...4 ναρκομανακια με το ενα να εχει το νοκια 8800 σιροκο γκολντ σε κωμα λογω υπερβολικης δοσης...3 πνευμονιες με αναπνευστικη ανεπαρκεια μαλιστα...καλα θα περασουμε και σημερα...τελειωνω τη γυρα και καθομαι στο αποδυτηριο να κανω ενα τσιγαρο οπως στο λυκειο που τρεχαμε στις τουαλετες μην μας παρουν χαμπαρι...πας στο ενα πρεζακι ,αυτο με το νοκια, και να σου λεει πως μετανιωνει και δεν το ξανακανει και θα μπει σε κοινοτητα...η μαμα και ο μπαμπας εξω περιμενουν νεα...τους τα λες "ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΛΚ234@#$@#$ ?? ΘΑ ΒΓΑΛΕΙς ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΖΑΚΙ?ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ!!" τι να του πεις του βλακα...οτι αγορασε ηρωινη και την καρφωσε στα χερια αλλος?? κοιταω στο πισι με τα ιστορικα προηγουμενων ετων οτι ουκ ολιγες φορες ειχε ερθει στο νοσοκομειο.τεσπα....πας στα αλλα τα παιδακια...ενα που το αφησες χτες σε διαβητικο κωμα η diabetes ketoacidosis με πεχἀ αιματος κοντα στο 6.889 (το απολυτο οριο πεχα ..αν κατεβει κιαλλο το κεντρο αναπνοης του εγκεφαλου σβηνει) τωρα ειναι κοντα στο 7,11 και μετα απο 12 ωρες ξυπνησε και λες τα καλα νεα στους γονεις που κοιμηθηκαν στο αμαξι μπροστα στην κλινικη...

ετσι περναει ολη η μερα και βραδακι σπιτι με τη γυναικα να πουμε καμια κουβεντα,κανω μπανιο και πιανω το βιβλιο εως οτου με παρει ο υπνος και φτου και απο την αρχη...το κακο ειναι οτι οταν εχω αδεια δεν μπορω να κοιμηθω οσο θελω...παει το ρολοι 5¨30 μπαμ! ορθιος!γμτ μπελα μου μεσα:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...