Houston Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ναι καλημέρα σας … μήπως αναγνωρίζεται την φωνή μας? από τον 'όμορφο κόσμο' τηλεφωνούμε, μόλις κερδίσατε 1000 Ε πολύ σπαστικό… πήρε να μου πει ότι κέρδισα 1000 ε
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μα που πήγε το μυαλό σου, εννοούσα πως αυτή ήταν η αρμόζουσα απάντηση στην τηλεφωνήτρια. Θα έκανα ως mod επίθεση σε χρήστη κατ' αυτόν τον τρόπο;! =)
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 καλέ πια τηλεφωνήτρια?άντρας ήταν, ο Γρηγόρης Και θέλεις να μου πεις ότι είσαι ο μόνος άνθρωπος που κατάλαβε ότι είναι ο Γρηγόρης και όχι κάποια κυρά Κατίνα! Όλοι τον μπερδεύουν με γυναίκα! Εγώ το πρωί μισώ τα πάντα... μέχρι να μπω στο αμάξι και να οδηγήσω για κάνα τέταρτο- 20 λεπτό δεν θέλω να ακούω κανέναν.
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι, μετά από 5 λεπτά στο τιμόνι με ακούνε όλοι.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι, μετά από 5 λεπτά στο τιμόνι με ακούνε όλοι. Ίσως αν πήγαινες και εσύ από "λίγο έξω από Καβάλα" μέχρι "αρκετά εκτός κέντρο Καβάλας" να μην σε άκουγαν...
Achilles Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι, μετά από 5 λεπτά στο τιμόνι με ακούνε όλοι. Α, εσύ είσαι ρε @#$%#@# που ακούγεσαι μέχρι εδώ πάνω;
NoD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το κόψιμο-mayday μετά τον 1ο καφέ Για μένα αυτό είναι ηδονή.
jakegate7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δύο πράγματα: 1)Το κάθε μαλ@κ@ που με παίρνει στις 8.30 το πρωί τηλέφωνο και μου λέει ''τι ακόμα κοιμάσαι?'',και μου έρχεται να του απαντήσω''ναι ρε κοιμάμαι γιατί δε ξυπνάω από τα χαράματα για να βλέπω τα β!ζ!α της Μελέτης '' άλλα το μόνο μου ακούγεται είναι κάτι μουγκρητά και ακαταλαβίστικες λέξεις 2)Όταν για να με ξυπνήσει ο άλλος βάζει επίτηδες δυνατά την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο,εκεί τρελαίνομαι πραγματικά και μου έρχεται να του την σπάσω στο κεφάλι! Γενικά δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω το πρωί(ή όποτε έχω συμπληρώσει 8ωρο ύπνο),αρκεί να σηκωθώ μόνο σου μου.Αυτά για σήμερα καληνύχτα και καλό ξύπνημα αύριο στις 8
livewire Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ....πάνω-κάτω, ό,τι μισώ και τις υπόλοιπες στιγμές τις μέρας. Τίποτα πάντως που να μπορώ να σκεφτώ τώρα. Κι αυτό είναι κάτι που, αν όχι μισώ, σίγουρα μου τη σπάει αρκετά :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.