Προς το περιεχόμενο

Τι μισειτε περισσοτερο το πρωι?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τί γύφτος!

άσε τη γυναίκα να κοιμηθεί βρε!

νομίζεις ότι θα ξεχάσω που επί 12 χρόνια με ξυπνούσε πρωί πρωί??? ΟΧΙ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:-D Ποντάρω Αγία.

έντιτ/

δε μου λες, το αυτοκίνητό σου είναι μπλε ελεκτρίκ ????

...μη σπάσω αδίκως κάνα άλλο ! :P

Μέσα. Κυπαρισσί είναι και ήδη σπασμένο. Γι' αυτό πρόσεχε, συνηθίζω να σπρώχνω με την όπισθεν όσους με κλείνουν.

Δημοσ.
Μέσα. Κυπαρισσί είναι και ήδη σπασμένο. Γι' αυτό πρόσεχε, συνηθίζω να σπρώχνω με την όπισθεν όσους με κλείνουν.

Δεν είπα ότι θα σε κλείσω ! Ότι θα στο σπάσω είπα ! Χαλάρωσε...:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άλλες φορές την κάνω 6:45 αλλά άλλες 5:15 που σημαίνει ξύπνημα στις 4:45

Το πρώτο εντάξει υποφέρεται, το άλλο στα σκοτάδια στις βροχές και με ένα σωρό αγροτικά που ξεπετιούνται εκεί που δε το περιμένεις μέσα απ τους θάμνους, είναι εντελώς μαρτύριο. Στα υπέρ όμως είναι το σχόλασμα στις 14:00

Δημοσ.
:-D καλά την IP μου, το DNA μου όμως ????

Kαποιος εχει πει πιο παλια κατι σχετικο,ρε Λουσι για θυμισε μου, ριχναμε τρελα γελια(ισαξια του for ever and ever No1=οι γυναικες εχουν οργασμο οταν τις βιαζουν αλλιως πως γεννιουνται παιδια βιαστων)

Δημοσ.

Βιασύνη, εμβατήρια και παρελάσεις, χότζες, παπάδες, γειτόνισσα να συνουσιάζεται ή να γελάει ή να τινάζει τα χαλιά, σκύλους που σου γλύφουν το πρόσωπο για να τους δώσεις σημασία, σκουπιδιάρικα, τηλέφωνα και οποιαδήποτε προσπάθεια για συζήτηση από αυτόν που με ξύπνησε. Αυτά. Μετά τον καφέ δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

:-D πως το "πολέμησες" τελικά τις προάλλες (με τις εξωτερικές φασαρίες, παραμονές επετείου) ?

πήγα για ξίδια και μετά Θεσσαλονίκη για μητρική αγάπη και κατανόηση

Δημοσ.

πήγα για ξίδια και μετά Θεσσαλονίκη για μητρική αγάπη και κατανόηση

Σωστήηηη....) Παρολαυτά ρε γαμώτο δε σου μένει ένα σπάσιμο, μια απίστευτη "ξυνίλα" άμα σε ξυπνήσει οτιδήποτε πριν την ώρα σου ? Εμένα δηλαδή αυτή η φάση μου σπάει τελείως το ηθικό και τα νεύρα !!!! Τεσπά. Σταματώ την "κουβεντίτσα" εδώ, μη φάμε και κάνα "κράξιμο". :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...