MantiVersuS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 τί γύφτος!άσε τη γυναίκα να κοιμηθεί βρε! νομίζεις ότι θα ξεχάσω που επί 12 χρόνια με ξυπνούσε πρωί πρωί??? ΟΧΙ!!!!:lol::lol::lol:
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ποντάρω Αγία. έντιτ/ δε μου λες, το αυτοκίνητό σου είναι μπλε ελεκτρίκ ???? ...μη σπάσω αδίκως κάνα άλλο ! Μέσα. Κυπαρισσί είναι και ήδη σπασμένο. Γι' αυτό πρόσεχε, συνηθίζω να σπρώχνω με την όπισθεν όσους με κλείνουν.
χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέσα. Κυπαρισσί είναι και ήδη σπασμένο. Γι' αυτό πρόσεχε, συνηθίζω να σπρώχνω με την όπισθεν όσους με κλείνουν. Δεν είπα ότι θα σε κλείσω ! Ότι θα στο σπάσω είπα ! Χαλάρωσε...
pixies451 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 εγω σημερα ειχα βαλει 11.30 ξυπνητηρι να δω μπομπ σφουγγαρακη και ξανακοιμηθηκα...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Άλλες φορές την κάνω 6:45 αλλά άλλες 5:15 που σημαίνει ξύπνημα στις 4:45 Το πρώτο εντάξει υποφέρεται, το άλλο στα σκοτάδια στις βροχές και με ένα σωρό αγροτικά που ξεπετιούνται εκεί που δε το περιμένεις μέσα απ τους θάμνους, είναι εντελώς μαρτύριο. Στα υπέρ όμως είναι το σχόλασμα στις 14:00
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 καλά την IP μου, το DNA μου όμως ???? Kαποιος εχει πει πιο παλια κατι σχετικο,ρε Λουσι για θυμισε μου, ριχναμε τρελα γελια(ισαξια του for ever and ever No1=οι γυναικες εχουν οργασμο οταν τις βιαζουν αλλιως πως γεννιουνται παιδια βιαστων)
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δεν έχω ιδέα, δε μου θυμίζει κάτι. Τι φάση ήταν;
Garnele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Βιασύνη, εμβατήρια και παρελάσεις, χότζες, παπάδες, γειτόνισσα να συνουσιάζεται ή να γελάει ή να τινάζει τα χαλιά, σκύλους που σου γλύφουν το πρόσωπο για να τους δώσεις σημασία, σκουπιδιάρικα, τηλέφωνα και οποιαδήποτε προσπάθεια για συζήτηση από αυτόν που με ξύπνησε. Αυτά. Μετά τον καφέ δεν έχω πρόβλημα.
χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 πως το "πολέμησες" τελικά τις προάλλες (με τις εξωτερικές φασαρίες, παραμονές επετείου) ?
Garnele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 πως το "πολέμησες" τελικά τις προάλλες (με τις εξωτερικές φασαρίες, παραμονές επετείου) ? πήγα για ξίδια και μετά Θεσσαλονίκη για μητρική αγάπη και κατανόηση
χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 πήγα για ξίδια και μετά Θεσσαλονίκη για μητρική αγάπη και κατανόηση Σωστήηηη....) Παρολαυτά ρε γαμώτο δε σου μένει ένα σπάσιμο, μια απίστευτη "ξυνίλα" άμα σε ξυπνήσει οτιδήποτε πριν την ώρα σου ? Εμένα δηλαδή αυτή η φάση μου σπάει τελείως το ηθικό και τα νεύρα !!!! Τεσπά. Σταματώ την "κουβεντίτσα" εδώ, μη φάμε και κάνα "κράξιμο".
mindtrapper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Συνήθως μου τη σπάει που έπρεπε να είχα σηκωθεί μισή ώρα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.