χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σήμερα συνειδητοποίησα ολοκληρωτικά και μετά φρίκης πως ο αριθμός θέσεων πάρκινγκ στην Πλακεντίας είναι αντιστρόφως ανάλογος με την ώρα πρωινού ξυπνήματος. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι τυχερός που πρέπει να ξυπνήσεις στις 6.15. Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΠΟΤΕ δεν είσαι τυχερός άμα ξυπνάς ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ στις 6:00... (Εκτός κι αν είσαι παιδί της εξοχής και γουστάρεις να ξυπνάς στις 6:00, να βλέπεις την Ανατολή, ν' ακούς τα πρωινά πουλιά, να μυρίζεις τα δέντρα ή/και τη θάλασσα. Προσωπικά προτιμώ να μένω ξύπνια όλο το βράδυ για να τα ζήσω όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, παρά να κοιμηθώ στις 21:00 και να ξυπνήσω -έστω από μόνη μου- στις 6:00) Το σταθμό Μετρό Πλακεντίας εννοείς ?
Mika Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τερμα σπαστικο -> σηκωνεσαι καποια στιγμη μεσα στο βραδυ για νερο/κατουρημα/κλπ. και ξαναξαπλωνεις. κοιτας το ρολοι να δεις ποσες ωρες υπνου σου μενουν και βλεπεις οτι σε 10 λεπτα ειναι να χτυπησει το ξυπνητηρι
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 και βλεπεις οτι σε 10 λεπτα ειναι να χτυπησει το ξυπνητηριΠω,ναι!....
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το σταθμό Μετρό Πλακεντίας εννοείς ? Μμμννναι...
Mithrantir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΠΟΤΕ δεν είσαι τυχερός άμα ξυπνάς ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ στις 6:00... (Εκτός κι αν είσαι παιδί της εξοχής και γουστάρεις να ξυπνάς στις 6:00, να βλέπεις την Ανατολή, ν' ακούς τα πρωινά πουλιά, να μυρίζεις τα δέντρα ή/και τη θάλασσα. Προσωπικά προτιμώ να μένω ξύπνια όλο το βράδυ για να τα ζήσω όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, παρά να κοιμηθώ στις 21:00 και να ξυπνήσω -έστω από μόνη μου- στις 6:00) Το σταθμό Μετρό Πλακεντίας εννοείς ? Θα διαφωνήσω μαζί σου όσον αφορά το πολύ πρωϊνό ξύπνημα. Ναι αν το κάνεις κάθε μέρα είναι σπαστικό (αν και στο τέλος γίνεται μια συνήθεια που είναι εξίσου άσχημο), αλλά αν το κάνεις που και που δεν είναι καθόλου άσχημο (μετά την πρώτη μισή ώρα αφότου ξυπνήσεις). Ναι και το να μείνεις ξύπνιος για να δεις την ανατολή και άλλα ρομαντικά είναι ωραίο, αλλά μην μηδενίζουμε και την άλλη περίπτωση. Όσον αφορά το τι μου τη σπάει το πρωί, πολλά. Με μια λέξη η πραγματικότητα που υπάρχει στην Ελλαδική επικράτεια. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι σώνει και καλά θα είμαι καλύτερα αν πάω έξω. Απλά αυτή η αίσθηση της παγίδας που κλείνει γύρω μου (καταραμένη ρουτίνα) γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μισώ το ότι διαπιστώνω για πολλοστή φορά, πως οι δουλειές που άφησα το προηγούμενο βράδυ για να τις κάνω το πρωί.... θα ήταν καλύτερα να τις είχα κάνει τότε.
MantiVersuS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 την μητέρα μου που κοιμάται και εγώ πρέπει να πάω για μάθημα!! εκείνη τη στιγμή τυχαία και ξαφνικά πέφτουν πράγματα που ... κάνουν λίγο θόρυβο...τυχαία ε... πάντα τυχαία...
Harkon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 την μητέρα μου που κοιμάται και εγώ πρέπει να πάω για μάθημα!! εκείνη τη στιγμή τυχαία και ξαφνικά πέφτουν πράγματα που ... κάνουν λίγο θόρυβο...τυχαία ε... πάντα τυχαία... τί γύφτος! άσε τη γυναίκα να κοιμηθεί βρε!
kx5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Να με ξυπνήσουν απότομα... να βάλει κάποιος μουσική ή τηλεόραση για να ξυπνήσω... με το που σηκωθώ να μου αρχίσουν την κουβέντα... Στο σπίτι μου σπάνια γίνεται (τα σπάω όλα μετά), αλλά όταν είμαι αλλού φιλοξενούμενος δε το αποφεύγω.
Rising1980 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Να με ξυπνάει η αιθέρια φωνή του ιμάμη πριν ακόμα χαράξει που καλεί τους πιστούς σε προσευχή. Το καλό είναι ότι μετά από κανά χρόνο το συνηθίζεις και δεν ξυπνάς.
marantonis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Να με ξυπνήσουν απότομα... να βάλει κάποιος μουσική ή τηλεόραση για να ξυπνήσω... με το που σηκωθώ να μου αρχίσουν την κουβέντα...Στο σπίτι μου σπάνια γίνεται (τα σπάω όλα μετά), αλλά όταν είμαι αλλού φιλοξενούμενος δε το αποφεύγω. Καλα ειναι απιστευτα σπαστικο. Το αστειο πιο ειναι? Καποιες φορες μπαινουν στο δωματιο μου για να κανουν/παρουν κατι, μου αφηνουν ανοιχτη τη πορτα τερμα τη τηλεοραση και μολις με ξυπνησουν για τα καλα έρχονται κλεινουν τη πορτα. Ειτε ο αδερφος μου ειτε οι γονεις μου. Αμα τους πεις τιποτα στη λενε κι απο πανω. Και μην κανεις το ιδιο (αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο) σ' αυτους...
χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ποντάρω Αγία. έντιτ/ δε μου λες, το αυτοκίνητό σου είναι μπλε ελεκτρίκ ???? ...μη σπάσω αδίκως κάνα άλλο !
Finn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τον εκάστοτε θαλαμοφύλακα και το όργανο υπηρεσίας που μας ξυπνάνε κάθε πρωί με την ηλίθια κασετούλα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.