marantonis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το σκυλο του γειτονα που γαβγίζει? Οτι πρεπει να σηκωθείτε νωρις ενω το προηγουμενο βράδυ το ξενυχτήσατε? Αυτους που δουλευουν πουρνο-πουρνο με τα κομπρεσερ? Τον Παπαδακη με το ωραιο το μουστακι? Τους συμπαρουσιαστές του Αυτια που ειναι καθε τριτη στα βιντεακια του Θεμου? Την αλλη στο σταρ που αρχιζει τα κουτσομπολιστικα απο τις 7παρα? Το ξυπνητήρι?
Krokodilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το σκυλο του γειτονα που γαβγίζει? Οτι πρεπει να σηκωθείτε νωρις ενω το προηγουμενο βράδυ το ξενυχτήσατε? Αυτους που δουλευουν πουρνο-πουρνο με τα κομπρεσερ? Τον Παπαδακη με το ωραιο το μουστακι? Τους συμπαρουσιαστές του Αυτια που ειναι καθε τριτη στα βιντεακια του Θεμου? Την αλλη στο σταρ που αρχιζει τα κουτσομπολιστικα απο τις 7παρα? Το ξυπνητήρι? Την 17χρονη γειτονισα που βγαινει με τα εσωρουχα στο μπαλκονι και με αναστατωνει.:mad: Κοντα ειναι ο καιρος ομως που....
bolec Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το να ξυπνάω, να φτιάχνω φραπέ, να ανάβω τσιγάρο, και μόλις πάω να πιω την πρώτη γουλιά απ τον φραπέ να συνειδητοποιώ οτι έχω ξεμείνει από καλαμάκια.... P.S. για τους μη σαλονικιούς: φραπές χωρίς καλαμάκι δεν πίνετε....
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το πρωί.. Προφανώς. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, εκτός αν εννοείτε "τι κάνει το πρωί χειρότερο απ' αυτό που είναι" όπου η απάντηση είναι "τα πάντα".
Achilles Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το ότι δεν με περιμένει ο φραπές έτοιμος , αλλά πρέπει να τον φτιάξω εγώ με την τσίμπλα στο μάτι.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 -Εφοσον δεν μπορω να αραξω, να εχει εξω συννεφια και ψυχρα. Λες και κανω 150 κιλα βαθια καθισματα το νιωθω το παπλωμα -Το "Ελα, σηκω". Σηκωθηκα γαμω την πουτανα μου, απλα δεν την παλευω, πρεπει να σηκωθω με χασαποσερβικο δηλαδη? -Το οτι τα ιδια πεντε λεπτακια που 4:55 στην δουλεια μετρωνται στον Πλουτωνα, οταν ειναι να σηκωθεις μετρωνται στον Ερμη.Πουστικο ηλιακο συστημα
vitalpoint Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ξυπναω που λες πινω το καφεδακι μου,κανω το τσιγαρακι μου,ετοιμαζομαι με πολυ θετικη ενεργεια γενικα παιρνω τα μπογαλακια μου και παω να την κανω...αλλα δεν μπορω γιατι βλεπεις καποιος πονηριδης εχει κλεισει την εισοδο του γκαραζ και δεν μπορω να βγαλω τ αμαξι!!!!Ε αρχιζεις τα γαμοσταυριδια πρωινιατικα η δεν τα αρχιζεις που πρεπει να ψαξω τον φουρνο τον μπακαλη το καφενειο το ψιλικατζιδικο το μπουρδελο να δω αν ειναι εκει ο μαγκας που μου χει κλεισει την πορτα!!!Και οχι τιποτα αλλο,σου ζητανε και τα ρεστα κιολας:"καλα τωρα βρηκες να βγεις?","δεν μπορειςνα περιμενεις ενα πενταλεπτο (ειναι μισαωρο πενταλεπτο αυτο παντα)"!!!!Κατα τα αλλα θετικη ενεργεια η μερα ξεκιναει υπεροχα
Silok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τους μαλάκες που όταν περιμένω στη στάση για να πάρω το αστικό αρχίζουν το διαγωνισμό φτυσίματος.
χάπι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το μόνο που μου τη σπάει το πρωί είναι η πρόωρη διακοπή του ύπνου και ειδικά των ονείρων. Αν δηλαδή χτυπήσει ξυπνητήρι τη στιγμή που βλέπω όνειρο, ξυπνάω εντελώς φρικαρισμένη. Κατά τα άλλα, αν ξυπνήσω φυσιολογικά, από μονη μου, δε μου τη σπάει κάτι στα πρωινά.
Gabriel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το ξυπνητήρι (στη προκειμένη κινητό) και φυσικά τα πρώτα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται γύρω γύρω,όταν τα λίγα λεπτά ύπνου ακόμα περνάνε σαν δευτερόλεπτα και τέλος όταν βλέπω τον αδελφό μου να ροχαλίζει και να θέλω να τον αρχίσω στις κλωτσιές...
soturin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 -Το οτι τα ιδια πεντε λεπτακια που 4:55 στην δουλεια μετρωνται στον Πλουτωνα, οταν ειναι να σηκωθεις μετρωνται στον Ερμη.Πουστικο ηλιακο συστημα respect dude... Έμενα μ' αρέσει το πρωί αλλά μισώ αυτά που μου το χαλάνε (σε αντιπαράθεση με τον αξιοσέβαστο κατά τα άλλα mod) Θέλω να σηκωθώ μόνος μου, νωρίς-ξενωρίς δεν με νοιάζει, με λιακάδα, να βγω να παρω πρωινό από φούρνο εφημεριδούλα και να αράξω στη βεραντούλα μου. Αν τώρα ο δίπλα αποφασίσει να βάλει τζάκι ξαφνικά (όταν λέμε διπλά, το τζάκι είναι στη γωνία με τον τοίχο μου) μου χαλάει τη μέρα, τη βδομάδα, τη ζωή του...:mad:
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σήμερα συνειδητοποίησα ολοκληρωτικά και μετά φρίκης πως ο αριθμός θέσεων πάρκινγκ στην Πλακεντίας είναι αντιστρόφως ανάλογος με την ώρα πρωινού ξυπνήματος. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι τυχερός που πρέπει να ξυπνήσεις στις 6.15.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.