Προς το περιεχόμενο

9600 GT 512MB vs 8800 GT 512MB XT

panos_kr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επαναφέρω λιγο την συζήτηση για να ρωτήσω κατι..

εχω pentium4 3,2@3,5 , ddr 1,5gb , τροφοδοτικό 420 (trust) και θελω να βάλω την 9600gt(η την 8800gt).. θα φτάσει το τροφοδοτικό? Με ενα μετρητή watt (http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp) μου βγαζει πως καταναλώνει 338 watt..

έχω και ενα αλλο τροφοδοτικό 300watt και ρωτάω αν γίνεται να το βάλω αποκλειστικά πάνω στην κάρτα και αν θα δουλέψει ομαλά..:-)

Αν διαβασες απο την αρχη το thread θα ειδες πως και ο panos_kr ειχε 480αρη τροφοδοτικο και αναγκαστηκε να αλλαξει.

Εκτος απο τα watt σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα κατασκευης ενος τροφοδοτικου...

Και δυστηχως για σενα τα Trust ειναι απο τα χειροτερα.

Κατα 99.7% θα χρειαστεις καινουργιο.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν διαβασες απο την αρχη το thread θα ειδες πως και ο panos_kr ειχε 480αρη τροφοδοτικο και αναγκαστηκε να αλλαξει.

Εκτος απο τα watt σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα κατασκευης ενος τροφοδοτικου...

Και δυστηχως για σενα τα Trust ειναι απο τα χειροτερα.

Κατα 99.7% θα χρειαστεις καινουργιο.

παντως με το chieftek 420 που εχω δεν εχω κανενα προβλημα με το pc της υπογραφης μου

Δημοσ.

κατάλαβα.. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχθεί και το τροφοδοτικό.:rolleyes:

Poison6: Δεν παίζει ρόλο μόνο η ισχύς του τροφοδοτικού, αλλά τα τα Amperes που δίνει στην +12.

Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να το ελέγξω πόσα Amperes βγάζει? για να μπορέσω τουλάχιστον προσωρινά να μην αλλάξω τροφοδοτικό..:P

edit: ελεγξα τώρα το τροφοδοτικό και λέει πως στα +12v βγαζει 16Α και 196w.. δεν ειναι αρκετα ε?

Τα σημάδια ότι ένα τροφοδοτικό δεν είναι αρκετό ποια είναι? δεν θα ανοίξει καν?:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...