@topos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 επαναφέρω λιγο την συζήτηση για να ρωτήσω κατι..εχω pentium4 3,2@3,5 , ddr 1,5gb , τροφοδοτικό 420 (trust) και θελω να βάλω την 9600gt(η την 8800gt).. θα φτάσει το τροφοδοτικό? Με ενα μετρητή watt (http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp) μου βγαζει πως καταναλώνει 338 watt.. έχω και ενα αλλο τροφοδοτικό 300watt και ρωτάω αν γίνεται να το βάλω αποκλειστικά πάνω στην κάρτα και αν θα δουλέψει ομαλά.. Αν διαβασες απο την αρχη το thread θα ειδες πως και ο panos_kr ειχε 480αρη τροφοδοτικο και αναγκαστηκε να αλλαξει. Εκτος απο τα watt σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα κατασκευης ενος τροφοδοτικου... Και δυστηχως για σενα τα Trust ειναι απο τα χειροτερα. Κατα 99.7% θα χρειαστεις καινουργιο.
dimitris74 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Αν διαβασες απο την αρχη το thread θα ειδες πως και ο panos_kr ειχε 480αρη τροφοδοτικο και αναγκαστηκε να αλλαξει.Εκτος απο τα watt σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα κατασκευης ενος τροφοδοτικου... Και δυστηχως για σενα τα Trust ειναι απο τα χειροτερα. Κατα 99.7% θα χρειαστεις καινουργιο. παντως με το chieftek 420 που εχω δεν εχω κανενα προβλημα με το pc της υπογραφης μου
Poison6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 κατάλαβα.. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχθεί και το τροφοδοτικό. Poison6: Δεν παίζει ρόλο μόνο η ισχύς του τροφοδοτικού, αλλά τα τα Amperes που δίνει στην +12. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να το ελέγξω πόσα Amperes βγάζει? για να μπορέσω τουλάχιστον προσωρινά να μην αλλάξω τροφοδοτικό.. edit: ελεγξα τώρα το τροφοδοτικό και λέει πως στα +12v βγαζει 16Α και 196w.. δεν ειναι αρκετα ε? Τα σημάδια ότι ένα τροφοδοτικό δεν είναι αρκετό ποια είναι? δεν θα ανοίξει καν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.