Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη

GIO33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους

εχω ενα προβλημα μεγαλο δεν μπορω και δεν ξερω γιατι να αλλαξω φοντο στην οθονη μου αν γνωριζει κανεις ας μου πει τι να κανω ευχαριστω

Δημοσ.

καλως ηρθες.πινακας ελεγχου και μετα πας εικονιδιο display στα ελληνικα δεν θυμαμε πως το γραφει.η δευτερη καρτελλα γραφει desktop δηλαδη επιφανεια εργασιας .απο εκει αλλαζεις φοντο.

Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΟΝΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

Δημοσ.

Στην εικονα που εχω επισυναψει που εμφανιζεται αμα κανεις Δεξι κλικ με το ποντικι σου στην επιφανεια εργασιας - desktop και επιλεξεις Ιδιοτητες - Properties

στην οθονη που εμφανιζεται οπως στην εικονα που εχω επισυναψει πας στην καρτελα - tab Desktop, εκει στο κουμπακι που ειναι δεξια το Browse βρισκεις την εικονα που θες αν τυχον δεν θες καποια απο την λιστα που φαινεται.

Σε βοηθησαμε τωρα??? :rolleyes:

post-37221-12906296239_thumb.jpg

Δημοσ.

καλησπερα δεν μπορω να αλλαξω φοντο διοτι δεν με αφηνει να πατησω καποιο κουμπι στην καρτελα επιφανεια εργασιας για να αλλαξω φοντο τι να κανω ????

ευχαριστώ

Δημοσ.

φοντο, εννοεις το wallpaper?

δηλαδη, κανεις ας πουμε δεξι-κλικ στην επιφανεια εργασιας, επιλεγεις ιδιοτητες, επιλεγεις την καρτελα "επιφανεια εργασιας" και μετα τι? Αν επιλεξεις μια απο τις εικονες που ειναι στη λιστα και πατησεις ΟΚ δεν επιλεγεται?

αλλος τροπος,

δοκιμασε να ανοιξεις την εικονα που θες να μπει για φοντο με τον windows picture and fax viewer (δεξι-κλικ->open with), κανε δεξι-κλικ πανω στην εικονα και θα εχει καπου επιλογη "set as desktop background" ή κατι αντιστοιχο, δε ξερω πως ειναι στα ελληνικα

ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...