Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμηση BIOS μητρικής

hristos 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...εχω κατεβασει μια αναβάθμηση BIOS για την μητρική μου και μόλις την άνοιξα ...κόλλησα....μπορεί να με βοηθήσει κανείς που ξέρει ωα την περάσω? εάν παίζει ρόλο το μοντέλο έχω την GIGABYTE P965 DS4.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Πρώτ' απ' όλα πρόσεξε τί κάνεις, γιατί ΕΝΑ λάθος μπορεί να σε κάνει να μείνεις με τη μητρική στο χέρι...Οπότε μη βιάζεσαι.

Εξήγησε που ακριβώς "κόλλησες".

Δημοσ.

ουτε καν αρχισα...ανοιξα το συμπιεσμενο και μολις ανοιξα και μου εβγαλε την εικονα του BIOSκατευθειαν κολλισα και πατησα EXIT

Δημοσ.

συνηθως τα νεα board σε αφηνουν να κανεις update μεσα απο τα windows και αμα πας να βαλεις λαθος αρχειο δεν σε αφηνουν.εμενα προσωπικα δεν μου εχει αποτυχει ποτε bios update kαι εχω κανει πανω απο 300 σιγουρα.για ολα υπαρχει η πρωτη φορα .αμα προσεξεις τα βασικα και να μην κοπει το ρευμα δεν εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα

Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να κάνεις update (π.χ. πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τώρα και γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη έκδοση BIOS που κατέβασες το λύνει), μένεις όπως είσαι.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να μου το εκανε απο το update της....διαφοροποιήθηκαν λιγο τα γραμματα και το σχήμα απο τους δεικτες θερμοκρασιας και μητρικης...ισχυει?το εκανα ή απλος εκανα update αυτα και οχι τα BIOS?

Δημοσ.

Η Gygabite έχει Dual Bios και κάτι να πάει στραβά σε γυρίζει στο Bios του κατασκευαστή, μου έχει συμβεί σε παλιότερο motherboard.

Μετά την αναβάθμιση και το μήνυμα για corrupt Bios σε βγάζει στην επιλογή για επαναφορά του Dual Bios

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το Revizion της μητρικής απ' ότι είδα η δική σου έχει βγεί σε 3 διαφορετικά

τις ρυθμίσεις του SATA Controler σημείωσε τις κάπου γιατί ο κατασκευαστής προτείνει μετα την αναβάθμιση να κάνεις "Load Optimize Defaults" στο Bios

Όπως λένε όμως και τα παιδιά αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος δεν χρειάζεται να ρισκάρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...