talos_2002 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Τα 71χχ της NEC ήταν πολύ μέτρια, τα 7200 και 7203 είναι πάρα πολύ καλά, καμιά σχέση με τα προηγούμενα. Τα Asus ότι καλύτερο; Καλά είναι αλλά όχι και κορυφαία. Μήπως Pioneer;
StAkIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Θα πρότεινα PLEXTOR λόγω ποιότητας και καλού after sales service. Όχι ASUS βγάζουν προβλήματα. Ναι σε LG αν θες ποιότητα ανάλογη του κόστους. Μιλάω πάτα εμπειρικά... ;-)
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 με τα λεφτα που εχει το Plextor παιρνεις 2 pioneer.
oneofthem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 εγώ που έχω κάμποσα μηχανήματα και έχω αλλάξει δυστυχώς πολλές φορές dvd drives, και τα pioneer και τα asus και τα lg μου έχουν βγάλει προβλήματα, οπότε από τη δική εμπειρία μου μένουν τα plextor, samsung, nec, με προσωπική προτίμηση στα samsung τώρα στα προβλήματα ίσως να παίζουν το ρόλο τους και τα καταστήματα δεν ξέρω - για το αρχικό ερώτημα: ο μόνος λόγος να μην πας σε sata είναι πιθανό πρόβλημα με raid των sata σκληρών στην περίπτωση που γίνει raid κατά τάλλα πιστεύω ότι τα sata dvd drives είναι αρκετά πιο αξιόπιστα από τα ide
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 και πιο γρηγορα τα site.μπα και raid Na exeiς κανει δεν εχεις προβλημα θα παιξει απλα θελει τους drivers για raid για να το δει.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 με τα λεφτα που εχει το Plextor παιρνεις 2 pioneer. Aναφορικά για ενημέρωση όλων σε σχέση με αυτό που λες, Plextor δεν υφίσταται πλέον.Μόνο το όνομα υπάρχει πάνω στα drives τα οποία κατασκευάζει η pioneer και είναι ολόιδια εσωτερικά.Κ σε κατασκευή και σε ποιότητα.Άραγε πόσοι να έχουν πληρώσει το logo της plextor όσο 1 ακόμη drive ? Btw η φράση σου για τα Plextor κάνει για sig
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 ποιιο τα λεφτα που εχει το Plextor ΠΑΙΡΝΕΙς 2 PIONEER?
Strategos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 περιμενω ακομα το pioneer θα τους παρω αυριο τηλεφωνο αν ειναι να αργησει ποιο απο τα δυο ειναι αξιος αντικαταστάτης; 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331689 2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330081
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 pioneer πάντως βλέπω 1 χρονο εγγύηση, nec στα 2.... επειδή θα παραγγείλω και εγώ αυριο μάλλον, έλεγα για το nec... θα αντικαταστήσει το NEC 3540Α που έχω τώρα και έχει γράψει χιλιάδες δισκάκια... κάνει όμως τόσο πολύ θόρυβο κατα την ανάγνωση το NEC (sata)??? Οταν θα γράφω DVD σε οχταπλή θα είναι πιο αθόρυβο? Δεν έχει κανα προγραμματάκι να μειώνεις ταχύτητα/θόρυβο?
talos_2002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Για να μειώσεις την θόρυβο κατά την ανάγνωση, χρησιμοποίησε το nero DriveSpeed.
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 σωστος, καλά που μου το θύμησες. το ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερα.. Αφου το έχω ήδη εγκατεστημένο δεν χρειάζεται να ψάξω για άλλο πρόγραμμα.
OXTROS Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ένας σοβαρός λόγος να μην έχεις IDE DVD/RW στο PC σου είναι να γλιτώνεις τα 3sec που κάνει ο controller να δει τις συσκευές ΚΑΙ αφού ΔΕΝ έχεις καμια άλλη συσκευή P-ATA(IDE) στο PC τον κλείνεις από BIOS και έτσι bootareis πιο γρήγορα..
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 τα nec Κανουν παραπανω θορυβο απο τα pionneer αλλα οσο ειχα δει τα nec διαβαζαν πιο γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.