Προς το περιεχόμενο

IDE vs SATA

lazaros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις να μου πει ποια ειναι τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα της συνδεσης ενος DVD ROM σε IDE ή SATA?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε sata είναι ελάχιστα πιο γρήγορα...

λιγότερος όγκος καλωδίων μέσα στο κουτί και καλύτερη κυκλοφορία αέρα...

μειονέκτημα είναι ότι καβατζώνει μια sata port...

Δημοσ.

φτιαχνω καινουριο συστημα και γι'αυτο ρωταω. η μητρικη που θα παρω εχει 6 sta ports οποτε πιστευω να φτασουν. 2 dvdrw θα βαλω και ενα σκληρο sata. υπαρχει καποιο αλλο hardware που ισως χρειαστει sata?

τι εταιριας να παρω dvdrw? ελεγα για nec αλλα ακουσα οτι βγαζουν προβληματα.

Δημοσ.

θα το παραγγειλω απο πλαισιο. απ'οτι βλεπω εχει μονο ενα pioneer και αυτο 130 ευρω. οποτε δεν παιζει.

παντωσ αν καταλαβα καλα, για samsung ή lg εγκρινεις

σε ευχαριστω για το χρονο σου

Δημοσ.

δεν υπαρχει ουτε ενας λογος να μην πας σε σατα.εγω πηγα σε ενα sata kai ena ide υποχρεωτικα επειδη εχω 5 δισκους πανω και το board δινει 6 σατα.kai ta 2 Dvd-rw ειναι Pioneer kαι τα θεωρω οτι πιο αξιοπιστο ως τωρα.

Δημοσ.

εμενα παντως ενα pionner που ειχα παρει 250ευρω τα παιξε ενω ενα nec που το εχω 2.5χρονια σκυλι αν και ειχε 40ευρω. θελω να παω και εγω σε sata ομως σε κατι σχετικα φτηνο αφου σε κανα χρονο θα παρουμε blue-ray. Αυτο πως το βλεπετε? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977751&product=1051091

Δημοσ.

+1 στο asus που προτείνει ο overclocker. καλώς ή κακώς πλέον η nec δεν φτιάχνει dvd αλλά τα φτιάχνει η sony με αποτέλεσμα (για μένα πάντα) να έχει χαθεί η αξιοπιστία που είχε η nec, σ' αυτό πρόσθεσε και το γεγονός ότι τα opriarc είναι ιδιαίτερα θουβώδει και θα καταλάβεις γιατί κι εγώ προτείνω το asus.

p.s. τα έχω δουλέψει και τα 2 γι' αυτό και γράφω αυτά που γράφω.

Δημοσ.

πολυ καλο

+1 στο asus που προτείνει ο overclocker. καλώς ή κακώς πλέον η nec δεν φτιάχνει dvd αλλά τα φτιάχνει η sony με αποτέλεσμα (για μένα πάντα) να έχει χαθεί η αξιοπιστία που είχε η nec, σ' αυτό πρόσθεσε και το γεγονός ότι τα opriarc είναι ιδιαίτερα θουβώδει και θα καταλάβεις γιατί κι εγώ προτείνω το asus.

p.s. τα έχω δουλέψει και τα 2 γι' αυτό και γράφω αυτά που γράφω.

ναι ειναι αρκετα θορυβωδη αλλα ειναι απο τα μονα που απλα πηγαινει σφαιρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...