Προς το περιεχόμενο

Καρτες Γραφικων ?

kat satan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην ανοιγω αυτον τον διαλογο για να μπορεσουμε να δωσουμε απαντησης και οχι να το κανουμε ματς nvidia vs ati.Εδω και εξι μηνες εχουν βγει στην αγορα καινουργιες καρτες γραφικων.Μπορει καποιος να πει οτι η ταδε καρτα δεν παιζει το ταδε παιχνιδι.Και μην μου πητε γιαcrysis ελεος με αυτο το παιχνιδι. Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Οτιδηποτε κατω απο Χ1900ΧΤ/HD3850/HD2900GT

7800GTX/8600GTS/9600GT πολυ απλα ΔΕΝ παιζει το Dirt (εκτος και εαν νοειται ''παιζει'' το 800x600 lowest...

Και η Χ1800ΧΤ μου πολυ ζορι τραβαει για 1280... παρα πολυ...

Δημοσ.

οχι εσυ βρε.Απλα δεν προλαβα να κανω εδιτ.

Δεν καταλαβα την ερωτηση του.

Πο οτι να ειναι γινεται με τα refresh....

• Moderators
Δημοσ.

Ε μην περιμενουμε πολλα απο μια π.χ. 8400GS, HD3450 κτλ...

Για την ακριβεια μην περιμενουμε τιποτα, εκτος απο την hardware επιταχυνση HD υλικου...

Δημοσ.

Εγω στο σπιτι εχω 3 pc.Ο ενας εχει μια 7600gt,ο αλλος μια 8800gt512,και ο αλλος μια 3870. Εαν βγαλουμε την πρωτη οι αλλεσ 2 εινε σχεδον το ιδιο.Γιατι λοιπον αυτος ο πολεμος?

• Moderators
Δημοσ.

Oχι δεν ειναι σχεδον το ιδιο.

Η 8800GT ειναι ξεκαθαρα πανω απο την 3870.

Αλλα η 3870 ειναι ξεκαθαρα πιο φτηνη απο την 8800GT.

Τον πολεμο που τον ειδες?

Δημοσ.

δεν γινεται να δεις διαφορες... δηλαδη εαν η μια με ιδιες ρυθμισεις πιανει σταθερα 50-60 και η αλλη 75 δεν θα δεις καμια διαφορα.Μονο σε μετροπρογραμματα που δεν μαπινω καν στο κοπο να μιλησω. Εγω εχω μια 8600gt 256 αλλα ειναι ανισχυρη.... εχωνντας συνηθησει γραφικα απο 360 το μονο που μπορω να ανεχτω ειναι απο 8800GT και πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...