alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Όταν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο... κάνεις κάτι τέτοιο: (Οι φωτογραφίες εννοείται ότι δεν είναι δικές μου αλλά δεν μπορώ να βάλω την πηγή από όπου τις πήρα γιατί είναι warez) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 καλή φάση έχω και εγώ ένα καπάκι από το θερμικά tamiya ένα audi ΤΤ λες να το κάνω κατεβατίρι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 καλή φάση έχω και εγώ ένα καπάκι από το θερμικά tamiya ένα audi ΤΤ λες να το κάνω κατεβατίρι ? άμα είναι γρήγορο κατεβαστήρι... γιατί όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagvas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Το ανάποδο γίνεται; Δηλαδή να πάρεις Η/Υ και να το κάνεις αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobogia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Απίστευτη δουλειά. Θέλει πολύ υπομονή και χρόνο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.