Προς το περιεχόμενο

πώς βρισκεις έναν χάκερ?

Mc_drei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ένα παιδί ένα φόρουμ και είναι ένας καραγκιόζης μέσα και έχει ψιλοχακάρει το φόρουμ αυτό με ψευδής πραγματα, όπως εχετε 65000 μυνήματα! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό το θέμα εδώ! ΠΑρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε λίγο μηπως και κάνω κατι! Α το φορουμ ειναι τετοιου τυπου http://-----theforum----.px.freeforums.org

Δημοσ.

οταν δεν κανετε update στις νεες version του φορουμ αυτα συμβαινουν...

σιγουρα παντως αυτος δεν ονομαζετε χακερ:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προφανώς απ' όσο κατάλαβα έχεις κάποιο φόρουμ όπου σου έχουν στείλει μερικά ρομποτάκια τα οποία αφότου εγγράφονται σου ποστάρουν το αγαπημένο σπορ της αμερικής, δηλαδή την απάτη.

Εντάξει δεν είσαι και ο μόνος, ακόμη και οι γάτες μου την πληρώνουν. Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθεί με την αναβάθμιση του λογισμικού ο φίλος σου προσθέτοντας κάποιο confirmation code, αλλά εμπειρικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι απατεώνες είναι ένα βήμα παραπάνω, δε την γλυτώνεις στο τέλος. Ίσως με κάποιο αυτοσχέδιο τρόπο ασφαλείας δικής του εμπνεύσεως όπως π.χ κάποιο extra checκbox, όσο κι αν φαίνεται αστείο θα είναι πιο αποτελεσματικό από τις λύσεις που προτείνει ο κατασκευαστής, καθώς λύσεις που κοινοποιούνται παγκοσμίως είναι μάλλον δώρο-άδωρο. Ή τέλος πάντων να χρησιμοποιήσει ένα λιγότερο δημοφιλές λογισμικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πες του να βάλει πέντε φωτογραφίες, και να βάλει την επιλογή: "για να προχωρήσετε παρακάτω στην εγγραφή, παρακαλώ κάντε κλικ στην φωτογραφία με το φάσκελο"

100% επιτυχία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοώ ότι το moderation φίλε μου που θα σου προτείνει ο κατασκευαστής ως λύση, θα το κοινοποιήσει στο ευρύ κοινό με αποτέλεσμα αυτοί που φτιάχνουν τα αντίστοιχα προγράμματα-ρομποτ, την ίδια ώρα να βρίσκουν την λύση, πως να παρακάμψουν δηλαδή το μέσο ασφαλείας.

Γι' αυτό δεν δουλεύουν ούτε τα confirmation code από κάποιο χρονικό σημείο και έπειτα, και μετά φτου κι απ' την αρχή για νέο mod.

Αλλά όταν φτιάχνεις δικές σου πατέντες, όσο αστείες κι αν είναι, κανένας δεν θα κάτσει να ασχοληθεί για το πως θα "σπάσει" τον κώδικά σου, είναι μάλλον ασύμφορο. Ποιος κάθεται να ασχοληθεί όμως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...