sapphire Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δηλαδή φίλε sapphire λες ότι και εσένα το ίδιο κάνει?Ταινία HD 1080 δεν μπορείς να δεις με μπαταρία? Όλα τα C2D αυτό κάνουν? Ίσος να είναι θέμα κατασκευαστή τελικά… Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι γίνεται μέσω hardware το κακό.. Ναι, και όχι μόνο τα Core 2 Duo, αλλά και τα παλαιότερα Centrino χαμηλώνουν τον πολλαπλασιαστή τους. Ταινία HD 1080i δεν έχω για να δοκιμάσω, αλλά ταινία 720p παίζει και χωρις να είναι στο ρεύμα.
petinoss Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Και κάτι τελευταίο.. Το fingerprint σου δουλεύει πάντα? Εμένα κάπου κάπου δεν ενεργοποιείτε.. Το Omni pass το δείχνει σαν να είναι unplug… Έχεις παρατηρήσει κάτι παρόμοιο? Λες να έχει πρόβλημα το software?
sapphire Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Μόνο έναν φάκελο έχω κλειδώσει. Που και που τον ανοίγω για δοκιμή και πάντα μου διαβάζει σωστά το αποτύπωμα.
cxmgp Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα παρατηρήσει ότι υπάρχει διαχείριση ενέργειας για προχωρημένους.Μπήκα και τα έκανα όλα να είναι 100% και όταν είναι στο ρεύμα και όταν είναι με την μπαταρία. Δυστυχώς δεν έγινε πάλι τίποτα. Οι μετρήσεις με το cpuz είναι ακριβός ίδιες… Καμία αλλαγή.. Το έψαξα και από το bios αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση.. Δηλαδή φίλε sapphire λες ότι και εσένα το ίδιο κάνει? Ταινία HD 1080 δεν μπορείς να δεις με μπαταρία? Όλα τα C2D αυτό κάνουν? Ίσος να είναι θέμα κατασκευαστή τελικά… Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι γίνεται μέσω hardware το κακό.. Όσο για τον ήχο που κάνει ίσως να είναι whin όπως σωστά λέτε.. Έχω 30 μέρες άμεση αντικατάσταση από το e-shop. Λέτε να το πάω πίσω? Θα το δεχτούν? Αμα το power plan το βαλεις στο high perfomance τοτε θα εισαι μια χαρα. ΔΙαφορετικα χρησιμοποιησε το rmclock
Technology fan Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια να δωσω και εγω τη θετικη μου αποψη για το συγκεκριμενο μοντελο! ειμαι καταευχαριστημενος, κατι που δε περιμενα κιολας με 600 ευρο! πολυ καλυτερο απο σο το περιμενα!!
Technology fan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Οταν κλεινω την οθονη, το λαπτοπ πηγαινει και κανει αναμονη, υπαρχει κανας τροπος να το κανω να παιζει κανονικα με κλειστη οθονη?
random Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το θέμα σου έχει σχέση με τα win vista, όχι με το συγκεκριμένο λαπτοπ. πας control panel, στα power options, αριστερά θα δείς "choose what to do when i close the lid", και άλλα. διαλέγεις τι θελεις να κανει ( sleep, hybernate, ή τίποτα).
Technology fan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το θέμα σου έχει σχέση με τα win vista, όχι με το συγκεκριμένο λαπτοπ. πας control panel, στα power options, αριστερά θα δείς "choose what to do when i close the lid", και άλλα. διαλέγεις τι θελεις να κανει ( sleep, hybernate, ή τίποτα). A ok σορρυ δεν εχω βιστα αλλα δουλεψε κανονικοτατα και στο εξ-πι ευχαριστω
foreno Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εχω καμμένο pixel στο easynote μου υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει??? έχω βάλει ένα πρόγραμμα που ρείχνει χρώμα πάνω στο pixel κ το διωρθώνει αλλά π@π@ριές τπτ δεν έκανε. είναι μαύρο το pixel δεν φωτίζει...φένεται από όλα τα χρώματα εκτός φυσικά από το μαύρο.
michalis2610 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εχω καμμένο pixel στο easynote μου υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει???έχω βάλει ένα πρόγραμμα που ρείχνει χρώμα πάνω στο pixel κ το διωρθώνει αλλά π@π@ριές τπτ δεν έκανε. είναι μαύρο το pixel δεν φωτίζει...φένεται από όλα τα χρώματα εκτός φυσικά από το μαύρο. Κάνε αναζήτηση στο subforum των οθονών και θα βρεις κάποιους πρακτικούς τρόπους που δεν εγγυώνται τίποτα αλλά δεν κάνεις και κάτι αν τους δοκιμάσεις.
Technology fan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδια τελείωσε το μοντέλο (θα μου πειτε εμ βεβαια αφου ολοι οι insomniacs το πηραν) Ευτυχως το προλαβα και ελεγα να το περνα σημερα αν δεν το παιρνα τοτε...
Technology fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ξερει κανεις να δωσει καμια πληροφορια απο που θα μπορουσα να αγορασω ενα φορτιστη για το συγκεκριμενο μοντελο?
michalis2610 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 http://www.skroutz.gr/c/289/laptop_batteries_and_psu.html?keyphrase=universal+notebook Ελεγξε την τάση εξόδου (Output Voltage) του εργοστασικού και το βύσμα τροφορδοσίας του φορητού και διάλεξε.
Technology fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 http://www.skroutz.gr/c/289/laptop_batteries_and_psu.html?keyphrase=universal+notebook Στο βιβλιαρακι του λαπτοπ λεει οτι ο φορτιστης παρολο που μπορει να μοιαζει με αλλωνων εταιρειων μπορει να προκαλεσει προβληματα και δε το ρισκαρω να παρω αν δε βρω ακριβως τον ιδιο! Εκτος αν το λενε για λογους μαρκετινγκ
sapphire Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αν είναι στα ίδια volt (19volt) και τουλάχιστον 65watt, τότε κανονικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον οποιοδήποτε φορτιστή που δεν αποκλίνει πολύ από τα 19volt. Επίσης, φαντάζομαι και πως με μεγαλύτερους σε watt φορτιστές, θα πρέπει να δουλεύει... Αυτός που έχει στη συσκευασία είναι LiteOn και όχι Packard Bell, στα 65watt (3,42 Amper) και με φοβίζει το πολύ λεπτό καλώδιό του, ειδικά ανάμεσα από το αντιπαρασιτικό φίλτρο και το βύσμα, που είναι μια ευάλωτη περιοχή για "σπάσιμο" του καλωδίου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.