Προς το περιεχόμενο

PACKARD BELL EASYNOTE BU45 VS INNOVATOR W225R BOTH (12.1")

foreno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ θα βρεις τα πάντα: http://support.packardbell.com/uk/item/?m=home&pn=PB72E00001

Ναι μεν εχει drivers αλλα για το vista και οχι για το windows xp, βεβαια δεν τους δοκιμασα (αφου δεν εχω ακομα το laptop ) αλλα καλο θα ταν να ξερω τι περιπου γινεται εκ των προτερων!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Drivers για xp βρισκεις ευκολα? και για ολα ? (webcam,fingerprint reader,mobo,ktlp)

Σχετικά εύκολα! Και ναι, για όλα! Τσέκαρε τα pm σου ;)

Δημοσ.

Έτσι, ενημερωτικά, την Packard Bell την αγόρασε η Acer. Πάντως, γενικά και σιγά-σιγά μην περιμένετε να βρίσκετε και drivers για XP, αφού η MS τους δίνει μία παράταση ζωής, ίσα-ίσα μόνο για τα χαμηλού επιπέδου φορητά

Δημοσ.

Όποιος ψάχνει, βρήσκει.

Αν ήταν καλό το προϊόν της Microsoft (δηλ. τα Vista), δεν θα ψάχναμε για drivers... Δυο μέρες άντεξα με Vista (English κιόλας) και μετά τα ξήλωσα και πέρασε XP... βρήκα την υγειά μου... και σε ταχύτητα και οικονομία μπαταρίας.

Δημοσ.

μόνο στο e-shop το πουλάνε το BU45 ?

ο πωλητής είναι αυτό που με φοβίζει περισσότερο απο το όλο "πακέτο" , και ύστερα η ζέστη στο touchbad

πηγα στο http://www.packardbell.com/gr/ και λέει οτι διατίθενται απο Κωτσόβολος και τα διανέμει η LASE .

ο 1ος εχει μονο 2 μοντελα P.Bell στις 15'', και η 2η εχει μονο F-Siemens στο site!

αν κάτι στραβώσει με ποιόν θα έχω να κάνω? με το e-shop ή άλλη εταιρεία?

Δημοσ.

Ναι αυτό το μοντέλο μόνο εκεί. Παλαιότερα (προ 6μήνου) υπήρχε και στο Κοτσώβολο.

Εξαρτάται από τη πιθανή βλάβη. Αρχικά με eshop και μετά με MDI που αναλαμβάνει το σέρβις όπως μου είπαν από eshop όταν πήγα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες που κακώς δεν αναγράφουν στο site τους.

Δημοσ.

Τελικά το αγόρασα κι εγώ χτες :)

Δεν ειχα πολυ χρόνο να το αξιολογήσω, θα γραψω σε μερικές μέρες.

πάντως τα κύρια σημεία που έψαχνα τα βρήκα:

1. μέγιστο βάρος 2 κιλά (με τη 1 μπαταρία),

2. κάτω απο χιλιάρικο (actualy, πολύ πιο κάτω: 599 ευρώ ).

3. core 2 duo

4. 2 Gb ram

θα του αφήσω τα Vista, τα οποια ετσι οπως βγήκε απ το κουτι δεν πάνε άσχημα, αλλα θα τα κανω γρηγορότερα αφαιρώντας/απενεργοποιόντας σιγα-σιγά διάφορα προεγκατεστημένα όπως: google desktop, win.defender, win.search, Norton 360, κλπ.

και προσθήκη του SP1.

ευχαριστώ για την παρουσίαση του stm00192, Insomniac's Reviews: Packard Bell Easynote BU45-P-108

Δημοσ.

Έχω μια εβδομάδα το συγκεκριμένο laptop.

Συμφωνώ με όλα τα καλά που έχουν ακουστεί παραπάνω αλλά έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις - ερωτήσεις...

1. Όλοι λέτε ότι παίζει HD 1080i. Συμφωνώ. Παίζει και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα, όταν όμως βρίσκεται στην πρίζα..

Παρατήρησα ότι με το που βγει από την πρίζα σταματάει να παίζει την ταινία..

Χρησιμοποίησα το cpu-z και είδα ότι ο επεξεργαστής από τα 1.73 Mhz πέφτει στα 0.73.

Τα Vista δεν μπορούν να το το ρυθμίσουν από πουθενά..

Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό ή είμαι ο πρώτος?

Είναι λογικό να πέφτει έτσι η απόδοση του επεξεργαστή?

Λύση υπάρχει?

2. κάπου κάπου ακούγεται ένας παράξενος ήχος σαν να βγαίνει από τον επεξεργαστή. Κάτι σαν μικρό και υπόκωφο τσίριγμα, πολύ εκνευριστικό σε ήσυχο περιβάλλον.

τι μπορεί να είναι αυτό?

όποιος μπορεί ας βοηθήσει και να πει την γνώμη του...

Δημοσ.
Χρησιμοποίησα το cpu-z και είδα ότι ο επεξεργαστής από τα 1.73 Mhz πέφτει στα 0.73.

Τα Vista δεν μπορούν να το το ρυθμίσουν από πουθενά..

Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό ή είμαι ο πρώτος?

Είναι λογικό να πέφτει έτσι η απόδοση του επεξεργαστή?

Λύση υπάρχει?

Από 1.73 σε 0.73 ! Κάποια επιλογή στα BIOS settings θα υπάρχει.

2. κάπου κάπου ακούγεται ένας παράξενος ήχος σαν να βγαίνει από τον επεξεργαστή. Κάτι σαν μικρό και υπόκωφο τσίριγμα, πολύ εκνευριστικό σε ήσυχο περιβάλλον.

τι μπορεί να είναι αυτό?

όποιος μπορεί ας βοηθήσει και να πει την γνώμη του...

Ψάξε cpu whine στο google και θα διαβάσεις τι είναι αυτός ο ήχος που περιγράφεις. Λογικά ακούγεται όταν είσαι με την μπαταρία. Τουλάχιστον στα δικά μου C2D το κάνει μόνο εκεί. Όντως ακρως ενοχλητικό.

Δημοσ.

Όχι 0,73GHz, αλλά 800MHz, αφού ο επεξεργαστής αλλάζει δυναμικά τον πολλαπλασίαστή του από 13x σε 6x, δηλαδή πέφτει από τα 1,73GHz στα 800MHz, όταν δεν απαιτείται μεγάλη επεξεργαστική ισχύς, για οικονομία μπαταρίας, αλλά και για λόγους θερμοκρασίας. Αυτό συμβαίνει, ανεξάρτητα από το αν δουλεύεις με μπαταρία ή με το φορτιστή και μπορεί να συμβεί και πολύ γρήγορα, δηλαδή ενδεχομένως και να αλλάζει κάθε μισό δευτερόλεπτο. Ανάλογα με τον πολλαπλασιαστή, αλλάζει και η τάση του επεξεργαστή, από τα 1,2875 στα 1,0625 Volt. Αυτή η λειτουργία (Enhanced Intel Speed Step) δεν μπορεί να απενεργοποηθεί στα laptops (σε όσα έχω δει τουλάχιστον εγώ).

Όσο για τον ήχο του επεξεργαστή, δεν ξέρω τι να πω, σ' εμένα μονο το DVD-RW (όταν χρησιμοποιείται) και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή ακούγεται.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα παρατηρήσει ότι υπάρχει διαχείριση ενέργειας για προχωρημένους.

Μπήκα και τα έκανα όλα να είναι 100% και όταν είναι στο ρεύμα και όταν είναι με την μπαταρία.

Δυστυχώς δεν έγινε πάλι τίποτα.

Οι μετρήσεις με το cpuz είναι ακριβός ίδιες…

Καμία αλλαγή..

Το έψαξα και από το bios αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση..

Δηλαδή φίλε sapphire λες ότι και εσένα το ίδιο κάνει?

Ταινία HD 1080 δεν μπορείς να δεις με μπαταρία?

Όλα τα C2D αυτό κάνουν?

Ίσος να είναι θέμα κατασκευαστή τελικά…

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι γίνεται μέσω hardware το κακό..

Όσο για τον ήχο που κάνει ίσως να είναι whin όπως σωστά λέτε..

Έχω 30 μέρες άμεση αντικατάσταση από το e-shop. Λέτε να το πάω πίσω?

Θα το δεχτούν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...