michalis2610 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εννοώ παιγνίδια, βίντεο, ταινίες τέτοια πράγματα. Δύσκολα το βλέπω να γίνεται σωστά. Για να αποδώσει ένας φορητός την ίδια εικόνα στις 32'' με αυτή που έχει στις 12'' απαιτείται μια τουλάχιστον μέτρια κάρτα γραφικών. Η Intel GMA950 απέχει πολύ από αυτό.
foreno Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Λοιπον η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5ώρα με συνεχόμενη χρήση και εγγραφή DVD σε αυτόν τον χρόνο. Απο θερμότητα είναι μέτριο ανάλογα βέβαια που το έχεις...στο γραφείο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα πόδια είναι ετσι κ ετσι(από κάτω ζεστένεται στο touch pad κ γενικά στο πάνω μέρος). Αν θέλει κάποιος κάτι περισσότερο ας με ρωτήσει. ΥΓ:Sorry για την καθυστέρηση(Λόγο δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο).
foreno Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Λοιπον η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5ώρα με συνεχόμενη χρήση και εγγραφή DVD σε αυτόν τον χρόνο. Απο θερμότητα είναι μέτριο ανάλογα βέβαια που το έχεις...στο γραφείο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα πόδια είναι ετσι κ ετσι(από κάτω ζεστένεται στο touch pad κ γενικά στο πάνω μέρος). Αν θέλει κάποιος κάτι περισσότερο ας με ρωτήσει. ΥΓ1:Sorry για την καθυστέρηση(Λόγο δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο). ΥΓ2:Δεν μπορώ να βρω με τπτ τσάντα για το λάπτοπ (στο πλαίσιο έχει μόνο σε κόκκινογια 12,1")
Technology fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εννοώ παιγνίδια, βίντεο, ταινίες τέτοια πράγματα. Δύσκολα το βλέπω να γίνεται σωστά. Για να αποδώσει ένας φορητός την ίδια εικόνα στις 32'' με αυτή που έχει στις 12'' απαιτείται μια τουλάχιστον μέτρια κάρτα γραφικών. Η Intel GMA950 απέχει πολύ από αυτό. Ενταξει μακρια απο την 32αρα αλλα εξακολουθει να ναι μακρια απο μια 22αρα??
fakjohn Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Λοιπον η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5ώρα με συνεχόμενη χρήση και εγγραφή DVD σε αυτόν τον χρόνο. Η μία μπαταρία κρατάει τόσο ή συνολικά και οι 2;
george.myeap Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπον η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5ώρα με συνεχόμενη χρήση και εγγραφή DVD σε αυτόν τον χρόνο.Απο θερμότητα είναι μέτριο ανάλογα βέβαια που το έχεις...στο γραφείο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα πόδια είναι ετσι κ ετσι(από κάτω ζεστένεται στο touch pad κ γενικά στο πάνω μέρος). Αν θέλει κάποιος κάτι περισσότερο ας με ρωτήσει. ΥΓ:Sorry για την καθυστέρηση(Λόγο δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο). απο θόρυβο πως πάει; το ανεμιστηρακι ακουγεται πολυ; ευχαριστώ.
foreno Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Η μία μπαταρία κρατάει περίπου 1,5 ώρα(σύνολο 3ωρες). Δεν ακούγετε τίποτα λες κ δεν έχει ανεμιστηρακη...(ο μόνος θόρυβος όταν γράφω dvd,cd)
michalis2610 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπον η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5ώρα με συνεχόμενη χρήση και εγγραφή DVD σε αυτόν τον χρόνο. ΥΓ2:Δεν μπορώ να βρω με τπτ τσάντα για το λάπτοπ (στο πλαίσιο έχει μόνο σε κόκκινογια 12,1") Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η μπαταρία. Μπράβο πάντως αν είναι για 1:30 ώρα. Οσο για τη τσάντα, θα πρέπει να κοιτάξεις για 13'' και όχι για 12'' καθώς θα διαπιστώσεις ότι δε θα χωρά ή αν χωρά θα είναι μετά δυσκολίας.
sapphire Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Έχω κι εγώ Easynote BU45 κι έχω να πω πολλά θετικά λόγια. Κατ' αρχήν η μπαταρία έχει πολύ καλή αυτονομία για το μέγεθός της (2600mAh, 11,1 Volt) - σ' εμένα έφτασε τη 1 ώρα και 20 λεπτά, εγκαθιστώντας προγράμματα τα οποία τα "μετέφερα" από το σκληρό δίσκο του desktop μου μέσω wireless LAN και με φωτεινότητα οθόνης στο 60%. Το ανεμιστηράκι ακούγεται πολύ λιγότερο από άλλα laptop, αλλά σε full throttle o T5300 (1,73GHz) φτάνει τους 78 βαθμούς, τη στιγμή που ο T5200 (1,6GHz) στο multirama 15,4" της αδερφής μου φτάνει μέχρι τους 62 βαθμούς. Στους υπόλοιπους τομείς είναι γενικά πολύ καλό, με μόνα μειονεκτήματα τα παρακάτω: 1. Την πρώτη φορά που το άναψα, έκανε 1 ώρα περίπου για να πάρει το backup του σκληρού δίσκου. Εγώ υπέθετα ότι θα το είχαν κάνει από το έργοστάσιο αυτό. 2. Η έλλειψη ελληνικών χαρακτήρων στο πληκτρολόγιο (συνηθίζεται εύκολα) 3. Η έλλειψη οδηγών για windows XP (επίσημα). Με πολύ ψάξιμο στο internet βρήκα drivers και τώρα δουλεύω μόνο με xp. 4. Η χαμηλή ανάλυση της κάμερας (vga). 5. Στο touch pad δεν υπάρχουν οι κάτω και δεξιά γραμμές που υποδεικνύει λειτουργίες horizontal & vertical scrolling αντίστοιχα. 6. Στις 12,1" δεν υπάρχει τόσο μεγάλη γκάμα σε τσάντες. Με τιμή 629 (δηλ. 129) ευρώ (με το πρόγραμμα Δες την ψηφιακά) θεωρώ ότι πρόκειται για πολύ καλή αγορά. Υ.Γ. Και το δικό μου είναι το Easynote BU45-P-108, με 2 μπαταρίες και τροφοδοτικό των 65watt. Τέλος, σε γνωστό περιοδικό είδα το Innovator W230R (12.1"), που είναι η εξέλιξη του W225R, με Core 2 Duo T5450 1,67GHz, 2GB DDR2 RAM, 160GB HDD, VGA X3100 και δώρο τσάντα μεταφοράς (ίσως ήταν μόνο για φοιτητές με το πρόγραμμα Δες την ψηφιακά), αλλά στο e-shop της Λάρισας δεν ήξεραν τίποτα γι' αυτό το laptop και στο site δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η τιμή του ήταν 699 (δηλ. 199) ευρώ.
stm00192 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Παιδες οποιος θέλει ας κοιτάξει και αυτό για περισσοτερες λεπτομέριες!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247116
foreno Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Οι υψηλές θερμοκρασίες του επεξεργαστή μετά από κάποια ώρα χρήσης (απλό σερφάρισμα) γίνεται εκνευριστικό αν το έχεις στα πόδια σου. Αποκλειστικά ο επεξέργαστης το προκαλεί αυτό κ έτσι το μόνο μέρος που ζεστένεται είναι στην αριστερή πλευρά του λαπτοπ. Να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια λύση... αν κ δεν νομίζω
sapphire Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μάλλον δεν υπάρχει κάποια λύση, αφού και το ανεμιστηράκι που υπάρχει είναι πολύ μικρό (ίσως 5 εκατοστά διάμετρο και 1 εκατοστό πάχος). Σύμφωνα με το everset γυρίζει στις 2600rpm σε full throttle, που είναι πολύ χαμηλή ταχύτητα για ένα τόσο μικρό ανεμιστηράκι έτσι ώστε να δημιουργήσει ικανό ρεύμα αέρος. Επίσης, οι αεραγωγοί του πλαστικού που αφαιρείται (για να έχεις πρόσβαση στη μητρική, για αλλαγή μνήμης και σκληρού δίσκου) είναι κατάλληλα διαμορφωμένες (ορσιμένες απ' αυτές είναι καλυμένες με ταινία) έτσι ώστε ο αέρας που απορροφάται, πρώτα να ψύχει το chip της μητρικής, μετά τις μνήμες και τέλος την ψύκτα η οποία με ένα μικρό heatpipe φτάνει στον επεξεργαστή. Kι εδώ έχουμε τα εξής: Οι αεραγωγοί μέσα στο πράσινο και κόκκινο κουτί ρουφάνε αέρα όταν γυρίζει ο ανεμιστήρας, ενώ οι κίτρινοι ψύχουν το σκληρό δίσκο - ίσως ελάχιστα. Οι υπόλοιποι αεραγωγοί είναι καλυμένοι εσωτερικά με μονωτική ταινία.
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Drivers για xp βρισκεις ευκολα? και για ολα ? (webcam,fingerprint reader,mobo,ktlp)
foreno Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Drivers για xp βρισκεις ευκολα? και για ολα ? (webcam,fingerprint reader,mobo,ktlp) Εδώ θα βρεις τα πάντα: http://support.packardbell.com/uk/item/?m=home&pn=PB72E00001 Εγώ ακόμα είμαι με τα vista δεν ξέρω ακόμα τι να βάλω...win xp sp2 pro,ubuntu ή να μείνω με τα vista (η microsoft έβγαλε και sp1)
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Για μενα δε τιθεται θεμα, xp ! δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο το vista! Αλλα αυτο ειναι αλλο topic thx anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.