Προς το περιεχόμενο

PACKARD BELL EASYNOTE BU45 VS INNOVATOR W225R BOTH (12.1")

foreno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

Η PACKARD BELL ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?(ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909160

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907202

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΛΔ ΣΤΑ 600ΕΥΡΩ ΜΕ 12,1" ΟΘΟΝΗ?

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΛΑΠΤΟΠ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ PACKARD BELL ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ:ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ FINGER PRINTER, Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ SEAGATE 160GB SATA 5400RPM ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ, ΜΟΛΙΣ 599 ΕΥΡΑ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ E-SHOP(ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)

ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Δημοσ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ PACKARD BELL

Καλορίζικο.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στις ΗΠΑ αν δε κάνω λάθος έχει σταματήσει να δραστηριοποιείται η εταιρεία.

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τελικά αυτό καταλαβαίνω και εγώ. Το μοντέλο που έχει το eshop έχει κωδικό BU45-P-108 και P/N: PB72E08286.

Αν κάνενε αναζήτηση με το κωδικό στο internet δεν θα βρείτε τίποτα !

Ενώ αν δοκιμάσετε με το product number υπάρχει μόνο μια σελίδα από Ρουμανία

Εκεί αναφέρεται ότι έρχετε με 2x 3 Cell μπαταρίες. (Τραγική αυτονομία. Για την κάθε μία υπολόγισε περίπου 45 λεπτά). Κατά τα άλλα από τα επίσημα site ΟΛΩΝ των άλλων χωρών δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Το ψάχνω πολύ εδώ και μέρες καθώς όπως διαπιστώνω κάθε μέρα το Εεε έχει πολύ μικρά πλήκτρα για τα δάκτυλά μου και αν είναι να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για το 900 ζήτω που καήκαμε. Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ E-SHOP(ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)

Σήμερα που πέρασα από eshop γιατί είχα βαρεθεί το ψάξιμο στο νετ και άκρτη δεν έβγαινε ζήτησα από ένα παλικάρι να πάει και να τσεκάρει κωδικούς για να δουμε επιτέλους πιο μοντέλο έχουν εδώ και με ποιά μπαταρία είναι αυτή η έκδοση.

Αφού τελικά συνενοηθήκαμε (έτσι νόμιζα) ο νεαρός πήγε 2 φορές (ένα κωδικό είχα ζητήσει...) με ρυθμό χελώνας και συνομιλώντας στο χαλαρό με όποιον έβρισκε στο δρόμο του, πήρα τα στοιχεία.

Να το κάνεις γιατί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Εχω διαβάσει πολλά για το συγκεκριμένο αλλά δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το δώ από κοντά.

Πάντως απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι μικρό και ελαφρύ με πολύ καλό δείκτη value for money για να το κουβαλάνε κάθε μέρα με καλές επιδόσεις (με K/Ubuntu θα γαζώνει...) αλλά όχι σε όσους ψάχνουν για αυτονομία.

ΥΓ1: Το service τελικά το έχει η MDI.

ΥΓ2: Γράφε με πεζά. Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ πέρα της τεμπελιάς να βάζεις τόνους...

Δημοσ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το λαπτοπ μπορείς να κάνεις αναζήτηση εδώ:http://support.packardbell.com/uk/item/?pn=PB72E02901&g=1400

Από όσο ξέρω από γνωστό μου στον Καναδά είναι από τις Τop εταιρίες, εκεί τουλαχιστόν.

Αύριο το περιμένω...

Δημοσ.

Εγώ που είχα ρωτήσει στο eshop μου είχαν πει ότι δεν έχει ούτε κάμερα, ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
Απο πού προκύπτει αυτό????

από γνωστούς που έχω και μένουν μόνιμα εκεί αυτό μου είπαν...λες να με δουλεύουν:devil:

κάνε μια αναζήτηση στο ίντερνετ...

Δημοσ.
Εγώ που είχα ρωτήσει στο eshop μου είχαν πει ότι δεν έχει ούτε κάμερα, ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο.

ναι ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει και έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows Vista Home Premium English έκδοση.

Όσο για την κάμερα σου παραθέτω τα χαρακτηριστικά από την σελίδα του e-shop

# Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T5300 (2MB L2 Cache, 1.73 GHz, 533MHz).

# Οθόνη: 12'' Diamondview.

# Ανάλυση: 1280x800.

# Μνήμη: 2x 1024MB DDR2.

# Σκληρός Δίσκος: 160GB.

# Οπτικός Δίσκος: DVD+/- RW DL.

# Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

# Κάρτα γραφικών: Intel GMA950 με 224ΜΒ shared.

# Ενσύρματη επικοινωνία: Ενσωματωμένη διασύνδεση δικτύου Ethernet 10/100.

# Ασύρματη επικοινωνία: 802.11a/b/g, Bluetooth.

# Διασυνδέσεις: 3x USB 2.0, 1x VGA, 1x Audio in, 1x Microphone in, 1x Headphone out.

# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένo card reader 4 σε 1, webcam 0.3Mp.

# Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

# Πληκτρολόγιο: Συμβατό πληκτρολόγιο English.

# Διαστάσεις: 228x309x33mm.

# Βάρος: 1,9 Kg.

# Λογισμικό: Windows Vista Home Premium English.

# Εγγύηση: 1 χρόνος.

Δημοσ.
Για περισσότερες πληροφορίες για το λαπτοπ μπορείς να κάνεις αναζήτηση εδώ:http://support.packardbell.com/uk/item/?pn=PB72E02901&g=1400

Εννοείται πως τα έχω δει αυτά. Αλλωστε όπως έγραψα τις τελευταίες μέρες έχω ψάξει τα πάντα για αυτό το μοντέλο (ακόμα και ότι μπορείς να βάλεις μπαταρία 6cell από Asus με ~70 ευρώ από ebay για να μην χρυσοπληρώνεις αυτήν της PB με ~150 περίπου (που για να κατελάβεις για τι είδους καφενείο εταιρεία μιλάμε, στο site τους δεν δίνουν ούτε έναν κωδικό προϊόντος για την μπαταρία...).

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στα επίσημα site για το BU45-P-108 (P/N: PB72E08286) το οποίο είναι το μοντέλο του eshop.

Δημοσ.
από γνωστούς που έχω και μένουν μόνιμα εκεί αυτό μου είπαν...λες να με δουλεύουν:devil:

κάνε μια αναζήτηση στο ίντερνετ...

Αφού έχεις γνωστούς στην Αμερική, ίσως έπρεπε να σου φέρουν οι ίδιοι ερχόμενοι (με πρώτη ευκαιρία) το laptop.

Έτσι έκανα κι εγώ.. έφτιαξα ένα thinkpad 12.1" όπως το ήθελα (τα Χριστούγεννα).

Κόστισε 800 Ευρώ, ενώ εδώ το αντίστοιχο είχε 1700 Ευρώ.

Και από μπαταρία, κρατάει χαλαρά 6 ώρες.

Όπως και να' χει, με το καλό να σου έρθει το PB σου... :-)

Δημοσ.

Το έχω από την παρασκευή παιδιά...αλλά δυστηχώς λόγο δουλειάς κ ενώς ταξιδιού που έκανα δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου μαζί του.

Θα σας πω λιγα πράγματα τώρα γιατί δουλεύω.

Eμφανησιακά σκίζει.Έχει μια φωτιζίμενη οθόνη στο πίσω μέρος της οθόνης που γράφει Packard Bell.Μπαίνει πολύ γρήγορα στα vista τα οποία εκτος απο καποια ωραία προγράμματα που έχουν μέσα έχουν κ αρκετή σαβούρα(Norton,google picasa κτλ)

Οι δύο μπαταρίες ισχύουν κανονικά.Ο φορτιστής είναι σχέδον ίδιος με του PSP(μικρός και ελαφρύς)

Sorry δεν εχώ χρόνο να πώ κ άλλα τώρα

ΥΓ:Το βράδυ θα κάνω μια αναλυτική περιγραφη και θα ανεβάσω και φωτο(αυτές που έχει στο ιντερνετ δεν λενε πολλα.

Τα λέμε το βράδυ λοιπόν

Δημοσ.

Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αυτο που εχει στο e-shop,με τη συγκεκριμενη Κάρτα γραφικών: Intel GMA950 με 224ΜΒ shared τι θα μπορω να κανω? Δεν απαιτω σκληροπυρηνικα παιχνιδια, αλλα αυτο που με ενδιαφερει ως επι των πλειστον ειναι να μπορει να συνδεθει μεσω της vga σε μια οθονη πχ 22 ιντσων ή ακομα καλυτερα 32 ιντσων και να φαινεται κανονικα...

Δημοσ.
Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αυτο που εχει στο e-shop,με τη συγκεκριμενη Κάρτα γραφικών: Intel GMA950 με 224ΜΒ shared τι θα μπορω να κανω? Δεν απαιτω σκληροπυρηνικα παιχνιδια, αλλα αυτο που με ενδιαφερει ως επι των πλειστον ειναι να μπορει να συνδεθει μεσω της vga σε μια οθονη πχ 22 ιντσων ή ακομα καλυτερα 32 ιντσων και να φαινεται κανονικα...

Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλο. Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς θέλεις να προβάλεις στην οθόνη. Αλλά αν μιλάμε για κινούμενη εικόνα λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Οταν λες κινουμενη εικονα τι εννοεις? εγω αυτο που θελα να κανω ειναι οταν ειμαι σπιτι μου να μη ζοριζομαι με τη 12 ιντσων οθονη που χει και να το συνδεω στην οθονη του desktop μου και να βλεπω και να το χειριζομαι απο κει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...