Hamurabi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Παιδια στο πισι μου εχω την καρτα γραφικων Gainward 8600GT με εξοδους VGA,DVI και ΗDMI. Eχω την τηλεοραση 32'' ΗD READY SONY kdl-32s2530. Οταν συνδεω την τηλεοραση με το πισι με VGA καλωδιο παιζει κανονικα. Αλλα επειδη θελω να εκμεταλευτω τις μεγαλυτερς αναλυσεις που πιανει πηρα HDMI καλωδιο. Συνδεω λοιπον την HDMI θυρα της καρτας γραφικων με την HDMI θυρα της τηλεορασης. Κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις και ενω φαινεται απτο πισι η τηλεοραση δεν δινει σημα. Καποιοι μουπανε οτι η συγκεκριμενη καρτα γραφικων εχει προβλημα δε παιζει η HDMI θυρα της. Αγοραζω λοιπον καινουργιο καλωδιο DVI-HDMI ωστε να βαλω το DVI στη καρτα γραφικων και το HDMi στην τηλεοραση. Τιποτα παλι!!! Εχει κανεις καμια ιδεα;;; Αν οχι,υπαρχει καμ ια ρημαδιασμενη καρτα γραφικων γυρω στα 100-120ευρω που να δουλευει ΣΤΑΝΤΑΡ η HDMI θυρα της;;;
basswood Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δοκιμασε να αναψεις το pc με το input απο την sony στο HDMI Εαν η τιβι εχει 2 η 3 δοκιμασε στο καθε ενα χωριστα . Αυτο συμβαινει και σε εμενα με ati 2600 χτ και sony 52χ3500 Προβλημα υπαρχει και εαν απο HDMI απο το pc θες να πας σε αλλο input , τοτε οταν γυρνας στο pc εχει μαυρη οθονη , με ενα shortcut απο control panel της καρτας ξαναβλεπω το pc χωρις restart
dwarves Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Το ίδιο λέτε να συμνβαίνει και για αυτό το θέμα που έχω εγώ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=250217
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.