Fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά πόσο περίπου παίρνουν για την τοποθέτηση πλακιδίων στο σπίτι; Εγώ ρώτησα κάποιον μάστορα και θέλει περίπου 3.000 ευρώ για ένα χώρο 30τ.μ!!! Έλεος, κάνουν τα πλακάκια 8 ευρώ το τετραγωνικό και τα εργατικά 100 ευρώ το τ.μ. Τώρα θυμάμαι που κορόιδευα ένα φίλο μου που είχε δώσει 400 ευρώ για να βάψει ένα δωμάτιο στο σπίτι του! Τι απατεώνες υπάρχουν...
ferongr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μονο πατωμα τα πλακακια η και σε τοιχους? Μηπως πρεπει να ξηλωθουν ξυλινα πατωματα η παλια πλακακια η κατι τετοιο? Τεσπα, πολλα ειναι, αλλα να λες παλι καλα που δεν ζεις στις US of A να πληρωνεις μαστορα 100 δολλαρια την εργατοωρα (τα μερεμετια πληρωνονται εκει)
axaxouxas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 η τοποθετηση και οτι αλλο χρειαστει παει απο 7-12 το τμ οποιοσδηποτε σου ζητησει παραπανω εχεις πεσει σε ΑΓΙΟΓΔΥΤΗ 30 χ 12 το τμ 360 ευρω στην χειροτερη μαζι με τα σοβατεπια
Fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Στα μισά θα ξυλωθεί παλιό ξύλινο πάτωμα και στα άλλα μισά θα μπει πάνω σε μωσαικό. Κανονικά πόσο πάει μια τέτοια δουλειά;
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Το ξύλινο πάτωμα είναι κολλημένο πάνω σε μπετόν; Ή θα πρέπει να πέσει τσιμέντο για να έρθει το σημείο εκείνο στο ίδιο επίπεδο με το μωσαϊκό; Εγώ πάντως πριν 5 χρόνια πλήρωσα 200 ευρώ για να ρίξουν τσιμέντο σε δωμάτιο που είχε παρκέ (το οποίο ξήλωσα εγώ), να το φέρουν στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο σπίτι, και να περάσουν πλακάκια. Τα υλικά όλα δικά μου (τσιμέντο, άμμος, κόλες κλπ). έντιτ: κάπου 10-11 τ.μ. επιφάνεια.
nike Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ΓΙΑ ΔΕΣ wwww.saninet.gr ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ
iced Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Καλο λινκ αλλα τα εχει τα πλακακια το παιδι... Τωρα αν απο τα νευρα του τα φερει στο κεφαλι του αγιογδυτη μαλλον θα το χρειαστει το λινκ... λολ λολ Προσφατα μια ξαδερφη πηρε απο δυο σοφατζηδες προσφορα, ο ενας 2000Ε ο αλλος 6000Ε...
axaxouxas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τους ειπε να πανε να.... Μην τους τα δωσετε και ψαχτε για αλλοδαπους που ειναι καινουργιοι σε οικοδομες δεν μπορει κατι θα βρεθει ....
Tenshi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μην τους τα δωσετε και ψαχτε για αλλοδαπους που ειναι καινουργιοι σε οικοδομες Θές να σου δείξω τοίχο,που ξεκινάει με 15 πόντους πάχος στην κορυφή για να καταλήξει στους 20+ στην βάση του;;;;
iced Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ποσες μπυρες ηπιε το ατομο ρε? Το 80% βρωμοσκυλαει μεσα στα λεωφορεια και ειναι μετα την δουλεια
nikos_e34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τους ειπε να πανε να.... Μην τους τα δωσετε και ψαχτε για αλλοδαπους που ειναι καινουργιοι σε οικοδομες δεν μπορει κατι θα βρεθει .... ωπα χουβαρντα εσυ...εγω αλλοδαπο σπιτι δεν βαζω χερακια εχω εκατσα και τα εφτιαξα μονος (10 τ.μ. πλακακι) μου εφαγε διο μερες φιλε αλλα εγιναν τελεια...επισης κατι κουφωματα αλουμινιου βαλαμε σε διο δωματια και εμειναν χασματα στον τοιχο και τα εφτιαξα μονος με το πεθερο για διο μερες...εκει λιιιιγγο τα πηδηξαμε διοτι κανει κοιλιτσα στο πανω μερος αλλα μπορει να διορθωθει...βαψιματα,πορτες,σερβις το αμαξι ολα μονος αντε με το πεθερο και τον πατερα μου παρεα...ειμαι της αποψης οτι λεφτα τσαμπα δεν γουσταρω να δινω...μονο το κλιματιστικο φωναξα ανθρωπο να το φτιαξει...ο πατερας μου απο μικρο με ειχε κοντα του και αυτος ηταν πολυτεχνιτης
Critter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εγω παντως έβαλα με τον αδερφο μου τα πλακακια στην κουζινα του εξοχικου μου (πολυ ευκολο ειναι) καθως και το εβαψα μεσα εξω με διχρωμια. Μου πηρε 4 μερες και μου κοστισαν ολα μαζι 300?. Αν μου τα εκανε μαστορας θα πληρωνα για πλακα 5000?.
telegamesvg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι οι "μαστορες" εχουν ξεφυγει τελειως ...Οτι θελουν ζηταν ...Εχουν χασει την αισθηση του χρηματος .. Καποιος πρεπει να τους μαζεψει και αυτος ο καποιος ειμαστε εμεις ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.