Προς το περιεχόμενο

Aποριες σχετικα με το MacOS

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους εχουν ελευθερο χρονο θα ηθελα να μου λυσουν μερικες αποριες που εχω για αυτο το λειτουργικο!

1)Καταρχην αμα κυκλοφορει η θα κυκλοφορισει σε ελληνικη εκδοση

2)Αν παρω ενα λαπτοπ Apple-MacBook και δεν μου αρεσει αυτο το λειτουργικο μετα

θα μπορεσω να βαλω windows?

3)Μπορω να κατεβασω αυτο το λειτουργικο οπως γινετε και με τα windows που ειναι

σπασμενα κτλ?

4)Μπορεις να τα εγκαταστησεις σε οτιδηποτε pc??? Η σε μηχανηματα της apple μονο?

Δημοσ.
Για οσους εχουν ελευθερο χρονο θα ηθελα να μου λυσουν μερικες αποριες που εχω για αυτο το λειτουργικο!

1)Καταρχην αμα κυκλοφορει η θα κυκλοφορισει σε ελληνικη εκδοση

2)Αν παρω ενα λαπτοπ Apple-MacBook και δεν μου αρεσει αυτο το λειτουργικο μετα

θα μπορεσω να βαλω windows?

3)Μπορω να κατεβασω αυτο το λειτουργικο οπως γινετε και με τα windows που ειναι

σπασμενα κτλ?

4)Μπορεις να τα εγκαταστησεις σε οτιδηποτε pc??? Η σε μηχανηματα της apple μονο?

μπορείς να έχεις και τα δυο τα λογισμικά και μπορείς να τα κατεβάζεις .. μόνο που δεν χρειάζεται.... για τα άλλα δεν γνωρίζω

Δημοσ.

1) Όχι και ούτε αναμένεται τώρα στα κοντά

2) Ναι. Και ταυτόχρονα μπορείς

3) Φυσικά

4) Επίσημα μόνό σε Mac αλλά υπάρχει και "πειραγμένη" έκδοση που τρέχει σε συγκεκριμένο hardware.

5) Όλες οι παραπάνω απορίες σου έχουν απαντηθεί ήδή εκτενώς στα ανάλογα subforums :-)

Δημοσ.

1. Όταν λες ελληνική έκδοση τί εννοείς; Υπάρχει το HelloMacOSX που ελληνοποιεί όλα τα μενού του λειτουργικού και είναι δωρεάν.

2. Μπορείς να έχεις μόνο windows κανονικότατα

3. Ναι και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν serials, crack ή άλλες πατέντες. Κατεβάζεις το iso, το καις σε ένα δισκάκι και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση. Παρόλαυτά, προτείνω να δίνεις τα 120? για το λειτουργικό, καθότι τα αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent.

4. Υπάρχει το MacOSx86, που όμως δεν είναι εγγυημένο από πριν αν θα δουλέψει, και θέλει πολύ ψάξιμο για να το στήσεις.

Δημοσ.

και απο προγραμματα παιδια τι παιζει? Φανταζομαι θα ναι δυσκολα τα πραγματα ε?

Εννοω στο να βρισκεις συμβατα χρησιμα προγραμματα που ξερουμε απο τα windows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...