steant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Για οσους εχουν ελευθερο χρονο θα ηθελα να μου λυσουν μερικες αποριες που εχω για αυτο το λειτουργικο! 1)Καταρχην αμα κυκλοφορει η θα κυκλοφορισει σε ελληνικη εκδοση 2)Αν παρω ενα λαπτοπ Apple-MacBook και δεν μου αρεσει αυτο το λειτουργικο μετα θα μπορεσω να βαλω windows? 3)Μπορω να κατεβασω αυτο το λειτουργικο οπως γινετε και με τα windows που ειναι σπασμενα κτλ? 4)Μπορεις να τα εγκαταστησεις σε οτιδηποτε pc??? Η σε μηχανηματα της apple μονο?
jiraya sama Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Για οσους εχουν ελευθερο χρονο θα ηθελα να μου λυσουν μερικες αποριες που εχω για αυτο το λειτουργικο!1)Καταρχην αμα κυκλοφορει η θα κυκλοφορισει σε ελληνικη εκδοση 2)Αν παρω ενα λαπτοπ Apple-MacBook και δεν μου αρεσει αυτο το λειτουργικο μετα θα μπορεσω να βαλω windows? 3)Μπορω να κατεβασω αυτο το λειτουργικο οπως γινετε και με τα windows που ειναι σπασμενα κτλ? 4)Μπορεις να τα εγκαταστησεις σε οτιδηποτε pc??? Η σε μηχανηματα της apple μονο? μπορείς να έχεις και τα δυο τα λογισμικά και μπορείς να τα κατεβάζεις .. μόνο που δεν χρειάζεται.... για τα άλλα δεν γνωρίζω
steant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Thanks jiraya sama αλλα κανενας αλλος πιο σχετικος με το θεμα????
dali13gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 1) Όχι και ούτε αναμένεται τώρα στα κοντά 2) Ναι. Και ταυτόχρονα μπορείς 3) Φυσικά 4) Επίσημα μόνό σε Mac αλλά υπάρχει και "πειραγμένη" έκδοση που τρέχει σε συγκεκριμένο hardware. 5) Όλες οι παραπάνω απορίες σου έχουν απαντηθεί ήδή εκτενώς στα ανάλογα subforums
thanocaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 1. Όταν λες ελληνική έκδοση τί εννοείς; Υπάρχει το HelloMacOSX που ελληνοποιεί όλα τα μενού του λειτουργικού και είναι δωρεάν. 2. Μπορείς να έχεις μόνο windows κανονικότατα 3. Ναι και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν serials, crack ή άλλες πατέντες. Κατεβάζεις το iso, το καις σε ένα δισκάκι και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση. Παρόλαυτά, προτείνω να δίνεις τα 120? για το λειτουργικό, καθότι τα αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent. 4. Υπάρχει το MacOSx86, που όμως δεν είναι εγγυημένο από πριν αν θα δουλέψει, και θέλει πολύ ψάξιμο για να το στήσεις.
steant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 και απο προγραμματα παιδια τι παιζει? Φανταζομαι θα ναι δυσκολα τα πραγματα ε? Εννοω στο να βρισκεις συμβατα χρησιμα προγραμματα που ξερουμε απο τα windows
dali13gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εύκολο είναι. Πλην μερικών εξειδικευμένων προγραμμάτων που υπάρχουν στα Windows.
thanocaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αν μας πεις ποια προγράμματα σε ενδιαφέρουν μπορούμε να σου πούμε αν υπάρχει σε μακ αυτό ή κάποιο αντίστοιχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.