Προς το περιεχόμενο

Αγορα Καρτας Γραφικων

skarpelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Gainward Bliss 8800GTX δοκιμασμενη στο δικο μου συστημα με Enermax 485W Noisetaker, 32A +12v συνδυασμενα.

Αποτελεσματα:

Ακομα και με overclock του επεξεργαστη ολο το συστημα επαιζε Α_ΨΟ_ΓΑ.

Συμπερασματα:

Μην ακους παντα ο,τι σου λενε.

Δημοσ.

Οποτε λες να το ρισκαρω??Αυτος μου ειπε οτι μπορει να καει το τροφοδοτικο ή η καρτα....Και οχι τπτ αλλο δεν θα προλαβω να τη χαρω κιολας...

Δημοσ.
Οποτε λες να το ρισκαρω??Αυτος μου ειπε οτι μπορει να καει το τροφοδοτικο ή η καρτα....Και οχι τπτ αλλο δεν θα προλαβω να τη χαρω κιολας...

Ναι..μην ακους την καθε παπαρια των πωλητων...

Ειμαι σιγουροτατος πως και με επωνυμο 500αρη τροφοδοτικο δεν θα σου παρουσιαστει ποτε προβλημα (μιλαμε και με oced gpu κ cpu).

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά από 400αρι δεν αξίζει πιστεύω να πάει σε 500αρι μόνο...ένα 650αρι Etasis είναι σχετικά φτηνό και καλό

Δημοσ.
καλά από 400αρι δεν αξίζει πιστεύω να πάει σε 500αρι μόνο...ένα 650αρι Etasis είναι σχετικά φτηνό και καλό

Δεν προτεινα να παει για 500αρη.Απλα δηλωσα πως ακομα και αυτο να ειχε θα του τρεχανε ολα μια χαρα (σε αντιθεση με το 750αρη του πωλητη).

Και εγω etasis 650 θα προτεινα εκτος και εαν το budget ειναι στριμοκωλο οποτε ας παει κ για το fortron 650 (49e απο πλαισιο).

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οντως το Liberty 400W ειναι οριακο, αλλα αφου αντεξε την 8800 γιατι να μην αντεξει τις αλλες που ειναι το ιδιο ενεργοβορες (ή και λιγοτερο)? (πλην της 3870X2)

Δημοσ.

Επειδη εκανε κατι κουλα το mobo μου τα φτυσε τελειως και τελικα το αλλαξα.Πριν απο λιγες ωρες που ξαναεστεισα windows ετρεξα ενα benchmark και η καρτα φυσαει!Ολα τα λεφτα(σε σχεση παντα με τη προηγουμενη:X).Και απ'οτι φαινεται μιας και δεν ειχα κανενα crashαρισμα το τροφοδοτικο ειναι σκυλι μαυρο!Δε νιωθει λεμε:-D:-D

Δημοσ.
Επειδη εκανε κατι κουλα το mobo μου τα φτυσε τελειως και τελικα το αλλαξα.Πριν απο λιγες ωρες που ξαναεστεισα windows ετρεξα ενα benchmark και η καρτα φυσαει!Ολα τα λεφτα(σε σχεση παντα με τη προηγουμενη:X).Και απ'οτι φαινεται μιας και δεν ειχα κανενα crashαρισμα το τροφοδοτικο ειναι σκυλι μαυρο!Δε νιωθει λεμε:-D:-D

Παρολο που σου παιζει θα ειναι πραγματικα στο οριο...

Οποτε να την εχεις καποια στιγμη στο προγραμμα την αλλαγη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...