panos_kr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Προσπαθω εδω και καμια ωρα να εγκαταστησω τον driver της καρτα γραφικων σε opensuse αλλα δεν βγαζω ακρη. εχω την ati radeon 1600x και ακολουθω αυτες τις οδηγιες http://en.opensuse.org/ATI αλλα μου βγαζει error οταν τρεχω το yast http://img247.imageshack.us/my.php?image=snapshot1yq6.png εχει κανενας καμια ιδεεα για το τι φτεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Φίλε Πάνο, σου προτείνω να μην εγκαταστήσεις τον driver της ΑΤΙ από το YAST.Κατέβασε τους driver από το official site:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/64bit/ati-driver-installer-8-3-x86.x86_64.run Βήματα εγκατάστασης: konsole--->su----->password of root----->./ati-driver-installer... Σου ανοίγει ένα παράθυρο και μετά νομίζω ότι είναι είναι πολύ εύκολα τα βήματα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αυτό στο Yast δεν είναι error,σου λέει ότι πρέπει να σβήσεις κάποια πακέτα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μην ξεχάσεις όταν τελειώσεις την εγκατάσταση του driver να δώσεις σαν root: >sax2 -r -m 0=fglrx Αυτά, suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_kr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 μου πεταει ενα μηνυμα permission denied οταν εκτελω την ./ati-.... τι με μπλοκαρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Βήματα εγκατάστασης: konsole--->su----->password of root----->./ati-driver-installer... Σου ανοίγει ένα παράθυρο και μετά νομίζω ότι είναι είναι πολύ εύκολα τα βήματα. Μην ξεχάσεις όταν τελειώσεις την εγκατάσταση του driver να δώσεις σαν root: >sax2 -r -m 0=fglrx Αυτά, suser μου πεταει ενα μηνυμα permission denied οταν εκτελω την ./ati-....τι με μπλοκαρει? το τρεχεις απο root ?? κοιτα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_kr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ναι απο root το τρχω οριστε http://img240.imageshack.us/my.php?image=snapshot1zk0.png τι φτεει ρε γμτ σωστα δεν το κανω? ΥΓ.λαθος edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 >chmod +x ati-driver-installer-8-3-x86.x86_64.run γιατι δεν ειναι executable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Για δώσε την εντολή >whoami οταν νομίζεις οτι συνδεεται σαν root και πόσταρε μας το αποτέλεσμα! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_kr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 την ετρεξα την εντολη αλλα δεν ειδα κατι διαφορετικο στο μαι κομπιουτερ γραφει Vendor: ATI Technologies Inc Model: RV530 [Radeon X1600] Driver: Unknown ακομα δεν εχει βρει το driver Για δώσε την εντολή >whoami οταν νομίζεις οτι συνδεεται σαν root και πόσταρε μας το αποτέλεσμα! suser root μου βγαζει σαν απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ετρεξες το ati-driver-installer-8-3-x86.x86_64.run τελικα ???? αν ναι κανε και ενα logout ισως και reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_kr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ναι την ετρξα την εντολη και μετα ετρεχα και την sax2 -r -m 0=fglrx και μετα restart egeine to install thn kartas alla μου βγαζει οτι δεν υποστηριζει 3D οταν εκτελω την εντολη αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 πιστευω οτι θα ειχες κανει αλλη εγκατασταση των ΑΤΙ , και θα πρεπει να τους βγαλεις πρωτα τους παλιους και να ξανακανεις εγκατάσταση, κοιτα καλυτερα στο site της ΑΤΙ στις οδηγιες εγκαταστασης τα γραφει αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.