nick#18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 get right = download manager .κατεβαζει το αρχειο με πολλα sources δεν ξερω πως να το πω αλλιως. θυμιθηκα μετα τι ηταν....απλα εψαχνα κατι οταν το διαβαζα και δεν το καταλαβα αμεσως...
koursaros13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια και εγω πριν λιγες μερες εβαλα την 2play και σερνετε.Για λιγο επιασε 18mb download και μετα επεσε στα 200kb.Καθε μερα τα ιδια.Να πιασει 24 δυσκολο αλλα τουλαχιστον να εχω 10-12mb download σταθερα να μπορω να κατεβασω τιποτα.Ρωταω τον τεχνικο και μου λεει υπομονη να στρωσει η συνδεση γιατι ειναι καινουργια.Λες και ειναι μηχανακι.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 καλως ηρθες.δεν υπαρχει να στρωσει.στα ποσα κλειδωνεις?εισαι σταθερος εκει?δοκιμες θα κανεις κατεβαζοντας απο http://www.apple.com με get right και οχι σε tests η τυχαια sites.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια και εγω πριν λιγες μερες εβαλα την 2play και σερνετε.Για λιγο επιασε 18mb download και μετα επεσε στα 200kb.Καθε μερα τα ιδια.Να πιασει 24 δυσκολο αλλα τουλαχιστον να εχω 10-12mb download σταθερα να μπορω να κατεβασω τιποτα.Ρωταω τον τεχνικο και μου λεει υπομονη να στρωσει η συνδεση γιατι ειναι καινουργια.Λες και ειναι μηχανακι. download manager έβαλες?
rimster Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια και εγω πριν λιγες μερες εβαλα την 2play και σερνετε.Για λιγο επιασε 18mb download και μετα επεσε στα 200kb.Καθε μερα τα ιδια.Να πιασει 24 δυσκολο αλλα τουλαχιστον να εχω 10-12mb download σταθερα να μπορω να κατεβασω τιποτα.Ρωταω τον τεχνικο και μου λεει υπομονη να στρωσει η συνδεση γιατι ειναι καινουργια.Λες και ειναι μηχανακι. μπραβο κουρσαρος καλο.. κι αμα δεν στρωσει να του κανεις ρεκτιφιε ξερεις τωρα να μεγαλωσεις λιγο τα πιστονια να ρυθμισεις τις πλατινες, μεγαλητερη χοανη, α και που σαι κοψε και την εξατμιση..σου δινει κανα 2-3 χιλιομετρα ακομα!!
diastasi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καβαλα - Ξανθη - Δραμα - κομοτηνη - αλεξανδρουπολη, ειπαμε εδω και ενα μηνα τα πραγματα ειναι απαραδεκτα. Ενημερωση απο 4νετ για αποκατασταση δεν υπαρχει. *Σημερινη Βαθμολογηση με αριστα το 10.* Browsing = 2 YouTube = 1 Downloading = 0 Παραλαβη mail = 3 To μονο που μενει ειναι να κοψουμε τις φλεβες μας, η να σπασουμε το ρουτερ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 η απλά να κάνετε υπομονή...
diastasi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 η απλά να κάνετε υπομονή... Ποσο πια υπομονη? Χτες κατεβασα mail απο πελατη... προσεξτε: 1700ΚΒ εκανε 23 (!!) λεπτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 λογικά μέχρι την Κυριακή θα το έχουν φτιάξει το πρόβλημα (από τις 10/6 ταλαιπωρεί πολύ κόσμο)...ποιος ξέρει...
Greygore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εδω και αρκετες μερες ηθελα να κανω ενα post εδω για την κατασταση του δικτυου της Forthnet στην Καβαλα, αλλα περιμενα να επιβεβαιωθει οτι δεν ειναι προβλημα απο την δικη μου μερια Για 2 μηνες απο τοτε που εγκριθηκε η συνδεση μου ADSL (και μεχρι πριν 10 μερες περιπου) ολα κυλουσαν ομαλα: downloads απο FTP με 1-1.4mb/s , χαμηλο latency στα online παιχνιδια (που ειναι μια απο τις κυριες χρησεις της γραμμης ) , γενικα ολα μια χαρα. Ηρθε ομως μετα ο διαολος... Ξαφνικα ολα αρχισαν να 'κολλανε' , τα download πεσανε στα 10-30 kb/s , εβλεπα τριχιλιαρα latency και βαλε , ακομα και plain-text σελιδες αργουσαν ανεξηγητα να φορτωσουν - και αυτο το προβλημα το εχουν οι περισσοτεροι χρηστες Forthnet ADSL που γνωριζω (παντα Καβαλα, και μια περιπτωση μιας φιλης με 2play στην Θεσαλλονικη, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) ... Απο τρεις διαφορετικες πηγες μου ειπαν τα εξης: 1. Απο την γραμμη υποστηρηξης της Forthnet, μου εδωσαν τις συνηθεις 'οδηγιες' , να κανω restart το router, να το ενωσω απευθειας στην γραμμη χωρις φιλτρο κτλ κτλ. Στο τελος αποφανθηκαν οτι φταιει η καρτα δικτυου μου (ακουσον!) και με συμβουλευσαν να την αλλαξω. 2. Απο το καταστημα της Forthnet στην Καβαλα, οπου μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι γενικο (αφησαν εμμεσα να εννοηθει οτι φταει ο ΟΤΕ ) και οτι θα επρεπε να περιμενω για λιγες μερες... 3. Απο ενα τεχνικο στο καταστημα τους στην Καβαλα, ο οποιος μου ειπε οτι η Forthnet αντιμετωπιζει προβληματα λογω του μεγαλου ογκου πελατων που εκαναν εγγραφη στο τελευταιο τριμηνο, και οτι οι γραμμες δεν μπορουν να ανταποκριθουν κτλ κτλ. Ειναι παντως προφανες οτι και ατομα της ιδιας εταιριας δεν συμφωνουν στο τι φταει, και στις περισσοτερες περιπτωσεις αντι να προσπαθουν να φτιαξουν το προβλημα (η εστω να βρουν μια προσωρινη λυση) , παιζουν το παλιο καλο blame game: φταιει ο χρηστης, φταιει ο ΟΤΕ, φταιει ο οποιοσδηποτε εκτος της εταιριας.... Edit: Ακομα πιο εκνευριστικο, εδω και 10 μερες που υπαρχει αυτο το προβλημα, η Forthnet δεν εχει δεηθει ακομα να βγαλει εστω και μια ανακοινωση στο site της, το μονο που καταφερα να βρω ειναι ενα .xls αρχειο με κατι εργασιες που κανει ο ΟΤΕ οι οποιες ενδεχεται "να προκαλεσουν ολιγολεπτες διακοπες στην υπηρεσια ADSL".... Edit: Και εννοειται οτι κανενας εκ των ανω δεν ξερει ποτε θα επιστρεψει η ομαλη λειτουργεια του δικτυου!
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 εγω τους πειρα τηλεφωνο και νταξι μου λεγανε τα γνωστα να βαλω το router χςρις φιλτρο πανω στην γραμμη, να του κανω reset κτλπ....στο τελος κατελιξε οτι φτεει το pc μου και του λεω εγω πιο απο τα 4???? τον εστειλα τωρα λεω....και μετα μου ειπε οτι υπαρχει πανελαδικο προβλημα με τα δικτυα λογο του μεγαλου ογκου των πελατω...δηλαδη τα ιδια με τον φιλο μας στην προηγουμενη σελιδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 μλκιες λένε...το πρόβλημα δεν είναι πανελλαδικό...μόνο της βόρειας Ελλάδας... η Αθήνα για παράδειγμα είναι μια χαρά
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 αφου ειναι μονο στην βορεια Ελλαδα γιατι εχω τα ιδια προβληματα και στην Αθηνα στην Ηλιουπολη πιο συγκεκριμενα αλλα ειμαι συνδεμενος στο dslam της δαφνης γιατι ειναι πολυ πιο κοντα....και τα ιδια κανει και σε αλους 2 φιλους μου ο ενας καλιθεα dslam ιπποδρομου και ο αλλος ηλιουπολη στο dslam της ηλιουπολης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 τι να σου πω ίσως να είναι μεμονομένες οι περιπτώσεις σας...πάντως σε άλλα dslams είναι οκ... ενώ στην βόρεια Ελλάδα παντού τα ίδια σκατά...
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 κατι που σκεφτηκα τωρα: μηπως ολα αυτα γινονται γιατι αλαζουμε συνεχος ip? δηλαση εγω το ανοιγω και το κλεινω το router αναλογα με το ποτε ειναι το pc κλειστο η ανοικτο....και το λεω αυτο γιατι 2 θειοι μου εχουν παλι forthnet και αλαζουν ip μια στις χιλιες ολο ανοικτο ειναι το router και δεν εχουν κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.