Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet...χαμηλη ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

με το youtube δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από υπομονή, όπως όλοι μας...

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για torrent αν δεν στέλνουν οι άλλοι όσο γρήγορα και να μπορείς να κατεβάζεις πάλι θα σέρνεσαι...

στα πόσα κλειδώνει το router σου?

Πως ελεγχω στα ποσα κλειδώνει /?

Αυτο που λες για το torrent ειναι γνωστο αλλα εχει checkαριστει απο site που παντα κατεβαζα με υψηλες ταχυτητες αλλα και παλι ουτε στο rapidshare μου δινει ταχυτητες.

• Super Moderators
Δημοσ.

βάζεις την ip του router στον browser για να μπεις στο web config του router (υποθέτω πως το έχεις συνδέσει με ethernet)

Δημοσ.

Ρε συ δεν ειμαι και τοσο ασχετος ..wireless ειμαι.

Απλα δεν εχω καταλαβει το how to βλεπεις πως κλειδωνεις..Δοκιμασα και το upgrade στο firmware αλλα δεν αλλαξε κατι...

Δημοσ.

μια απο τα ιδια και εδω....σερνετε και δεν το κανει 1η φορα αλλα 3η....τωρα συνεχιζει το κακο αλλες φορες εστρωνε σε 5 λεπτα αλλα τωρα....

Δημοσ.

Kαι σε μενα σερνεται σημερα αλλα μιλαμε για πολυ χαλια γραμμη θεσσαλονικη αμπελοκηπους ειμαι.Ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχει?

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο link Αθήνας-Θεσσαλονίκης σύμφωνα με άτομα από adslgr.com

δεν σέρνεται μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά και Πρεβεζα , Κιλκις , Σερρες , Δραμα , Καβαλα , Ξανθη , Κομοτηνη , Αλεξ/πολη

από ότι διάβασα υπάρχει πρόβλημα καi στην HOL

Δημοσ.

Eφτιαξαν λιγο τα πραματα εδω κανω browsing σχεδον κανονικα και κατεβαζω περιπου με 250 μεγιστο πατως καλυτερο απο πριν που κατεβαζα με 5....

Δημοσ.

ας πουμε μια χαρα τωρα....1300-1450 παει αλλα εχει σκαμπανεβασματα απο οπου και αν κατεβαζω....δηλσδη θα πεσει περισπου στα 200 κατι kb και παλι ανεβασμα....κια ξανα μετα παλι τα ιδια....τωρα αφτη την στιγμη(10/6/2008,22:07) ας πουμε οτι φυσαει

Δημοσ.

δοκιμη με get right.β.ελπιζω να μην εισαι επαρχεια διοτι υπαρχει εν αθεματακι αυτες τις μερες και δεν παιζουθν τελειως γρηγορα.οπως και με καποια αλλα μερη στην επαρχεια ειναι να γινει αναβαθμιση.ενω η αθηνα rulez:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...