Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 linksys το router? κάνε update το firmware στο latest...και γύρνα το manually από multimode σε adsl2+
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 κανονικα το linksys παιρνει το adsl2+ αυτοματα αν το εχεις multimode εκτος απο τα linksys 354g που και καρφωτα να δωσεις adsl2+ αν δεν εχεις καινουριο firmware στο πανε σε g.dmt.αυτο για το λινκσυς το 354 version 1..ας τσεκαρει οτι εχειβαλει φιλτρα παντου.να μας πει αν υπαρχει συναγερμος.με βαση αυτο το attenuation θα πρεπε να ειχεπαραπανω.ισως γραμμη ισως καλωδιωση
NiCk_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Φίλε ThReSh σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! Με την αλλαγή από multimode σε ADSL 2+, η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από εμφανές !! Κατεβάζω για παράδειγμα ταινία από το iTunes Store αυτή την στιγμή η οποία ειναι 1.12gb και μου λέει ότι σε 23 λεπτά θα είναι τελειωμένη ( !!! )
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 σε 200 πρεπει να εχεις πολυ παλιο firmware για να μην παρει αυτοματα το adsl2+.παντως επειδη το λινκσυς εχει κατι θεματα αποσυνδεσεων περνα το τελευτεο firmware απο το site της forthnet. 1.01.08.διορθωνει αρκετα 8εματακια.
NiCk_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 σε 200 πρεπει να εχεις πολυ παλιο firmware για να μην παρει αυτοματα το adsl2+.παντως επειδη το λινκσυς εχει κατι θεματα αποσυνδεσεων περνα το τελευτεο firmware απο το site της forthnet. 1.01.08.διορθωνει αρκετα 8εματακια. Είχα την 1.01.01 ... Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ! EDIT Μόλις κατέβασα ένα video από το IGN με ταχύτητα γύρω στα 700kb/s ( ! )
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ελπιζω να περασες την 1.01.08.οσο για τον φιλο μεντα καλως ηρθε στο φορουμ αλλα δεν πρεπει να γραφει greeklish και β και βασικο περα απο το να λεει καποιος οτι ειναι μουφα 8α πρεπει να μαθει να υποστηριζει με επιχειρηαματα το γιατι.δεν λες οτι κατι ειναι χαλια χωρις να το αιτιολογεις η επειδη ο καθε ασχετος που μπορει να ρωτησες σου ειπε οτι ειναι μουφα.ενταξει δεν ξερω τι του ειπαν οτι δεν συγχρονιζει η καρτα δικτυου και δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα με μερικα απλα τεστ μπορει να δει τι γινετε.εγω πχ εχω 15 mbit και κατεβαζω 1500
Kostas-1- Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Nα ρωτησω κατι. Η 1.01.08 κανει για ολα τα μοντελα λινκσυς? Π.χ εγω εχω το G624T..Θα κανει δουλεια σε μενα? Edit:Σορρυ παιδια.Ακυρο αυτο ποy ρωτησα.Τελικα D-link ειναι το router mou και οχι λινκσυς.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 το g624 ειναι d-link και β.το καθε firmware ειναι για συγκεκριμενο μοντελο.
iagouaros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, εγώ έχω το εξής πρόβλημα, με rapidshare και download manager κατεβάζω ικανοποιητικά, μερικές φορές πολύ καλά (1.3-2 mbytes/sec), στις σελίδες μου σέρνεται. Στο youtube τα βιντεάκια κολλάνε συνέχεια (20-60kbytes/sec) , καθώς και τις σελίδες τις κατεβάζει μέχρι και 70 kbytes/sec (15-70kbytes/sec). Έχω ρυθμίσει το proxy στο firefox χειροκίνητα, έχω απερνεργοποιήσει τα firewall και antivirus, έχω βάλει τα dns της forthnet και έχω χρησιμοποιήσει και τον internet explorer και μου κάνει πάλι τα ίδια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη....
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 κανε δοκιμες http://www.nvidia.com http://www.ati.com http://www.apple.com και κατεβασε απο εκει να δεις τι γινετε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 καλά κλασικά η forthnet στο youtube NO KOUKOU
iagouaros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Από τα site που μου έδωσες, κατέβαζα με 60-200kb/sec, (σταθερά να ήταν στα 120kb/sec) με το downloader του firefox. Με download manager κατέβαζα με 1.7mb/sec σταθερά.
Demis_v Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παλι εχω το εξης προβλημα, Πριν κανα 2 εβδομαδες μου εριξε τις ταχυτητες στο downloading με maximum 130kb/s ειτε rapidshare ειτε torrent.Ενω μεχρι προτεινος κατεβαζα με μεσο ορο 1300kb/s.. To router που εχω ειναι το WAG325N.Υπαρχει κατι το οποιο μπορω να setarw εγω ή ειναι προβλημα απο provider ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παλι εχω το εξης προβλημα, Πριν κανα 2 εβδομαδες μου εριξε τις ταχυτητες στο downloading με maximum 130kb/s ειτε rapidshare ειτε torrent.Ενω μεχρι προτεινος κατεβαζα με μεσο ορο 1300kb/s.. To router που εχω ειναι το WAG325N.Υπαρχει κατι το οποιο μπορω να setarw εγω ή ειναι προβλημα απο provider ? για torrent αν δεν στέλνουν οι άλλοι όσο γρήγορα και να μπορείς να κατεβάζεις πάλι θα σέρνεσαι... στα πόσα κλειδώνει το router σου? Από τα site που μου έδωσες, κατέβαζα με 60-200kb/sec, (σταθερά να ήταν στα 120kb/sec) με το downloader του firefox. Με download manager κατέβαζα με 1.7mb/sec σταθερά. κατεβάζεις ΜΟΝΟ με download manager...ΤΕΛΟΣ
iagouaros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 κατεβάζεις ΜΟΝΟ με download manager...ΤΕΛΟΣ Και με το youtube τι θα γίνει; Να το σταματήσω κι αυτό;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.