rodos123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Όταν είχα ΟΤΕ σας πληροφορώ οτί ήρθαν σπίτι μου!!!Απο την Forthnet δεν ήρθε κανείς..Και poulinos όλα αυτά τα οποία λες είτε θελημένα είτε άθελα φαίνεται ότι στηρίζεις την Forthnet... Δεν εχω παρα να συμφωνησω.Εγω οταν ημουν στην Forthnet και δηλωνα βλαβη με γραφανε κανονικα.Οταν ηρθε η στιγμη που εληγε η συνδρομη μου με παιρνανε τηλεφωνο.Οταν εβαλα Otenet και την πρωτη βδομαδα δηλωσα βλαβη στην Otenet μετα απο μια βδομαδα μου τηλεφωνησε ο ιδιος ο διευθυντης των τεχνικων υπηρεσιων του OTE στο κινητο παρακαλω και αφου του εξηγησα το προβλημα μου την επομενη μερα μου αλλαξανε dslam.
Aristeidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Σε μένα τι μπορεί να παίχτηκε και από κει που συνδεόμουν με 20 τώρα συνδέομαι με το ζόρι με 10; Με πήγαν σε άλλο dslam; Ή υπάρχει περίπτωση να φταίει που δεν είχα πληρώσει τον ΟΤΕ (ούτε τη forthnet ) όταν είχα κάνει ενεργοποίηση και απενεργοποίηση τηλεφώνου ώστε να μπορεί να μπει η forthnet; Πολύ παράξενο... Δεν έχω κανένα τηλ στην πρίζα btw
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Όταν είχα ΟΤΕ σας πληροφορώ οτί ήρθαν σπίτι μου!!!Απο την Forthnet δεν ήρθε κανείς..Και poulinos όλα αυτά τα οποία λες είτε θελημένα είτε άθελα φαίνεται ότι στηρίζεις την Forthnet... απορω γιατι καθομε και μιλαω.εδω και 20 posts εγω μιλαω γενικος για τους providers μια που ολοι παιρνουν απο τα καλωδια του οτε και εσυ εκει υποστηριζω την forthnet.ναι παιρνω ποσοστα μου εχουν παρει και μια ferrari δωρο για καθε 100 πελατες που τους φερνω.και για κα8ε ποστς εδωμεσα περνω και 100 ευρω.ευελπιστω σε λιγο καιρο να εχω παρει ενα εξοχικο στιν ταιλανδη και να αποσυρθω εκει.κακως ασχοληθηκα με το θεμα για να δειξω μερικα πραγματα για την κατασταση των καλωδιων γιατι αμα διαβαζες το προηγουμενο ποστς αναφερομουν σε καλωδια.για μενα το 8εμα εχει κλεισει.η σιωπη μου πλεον .... p.s1 φαινεται πουθενα στο post μου η λεξη φορτηνετ? β.ο αλλος λεει για αλλαγη dslam. ε το τοπικ ξεφυγε. μου μαθαν οτι οταν ο αλλος δεν καταλαβενει τοτε να μην το συνεχιζω και αυτο 8α κανω.εγω θα παιξω με λιγοτερα mbit?oxi.
prigipa_m Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μου μαθαν οτι οταν ο αλλος δεν καταλαβενει τοτε να μην το συνεχιζω και αυτο 8α κανω.εγω θα παιξω με λιγοτερα mbit?oxi. Σου θίξαμε την Forthnet..? Εγώ είπα είτε άθελα είτε θελημένα.. Δεν είπα τίποτα κακό!!!Εσύ αρπάκτηκες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 το θέμα είμαι ότι ενώ ο poulinos postαρε τι προβλήματα μπορεί να έχουν τα ΚΑΦΑΟ (και για αυτό γίνονται μειώσεις σε συγχρονισμούς)...συνεχίζεις και λες για τους τεχνικούς της Forthnet... το ξέρεις ότι κανείς τεχνικός εναλλακτικού ISP δεν έχει το δικαίωμα να ελεγξει/διορθώσει/κάνει οτιδήποτε στο last mile? μόνο τεχνικοί του ΟΤΕ
prigipa_m Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 το θέμα είμαι ότι ενώ ο poulinos postαρε τι προβλήματα μπορεί να έχουν τα ΚΑΦΑΟ (και για αυτό γίνονται μειώσεις σε συγχρονισμούς)...συνεχίζεις και λες για τους τεχνικούς της Forthnet...το ξέρεις ότι κανείς τεχνικός εναλλακτικού ISP δεν έχει το δικαίωμα να ελεγξει/διορθώσει/κάνει οτιδήποτε στο last mile? μόνο τεχνικοί του ΟΤΕ OFF TOPIC Το έμαθα!!! Για μένα δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα...
laio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 .... το πορισμα που βγηκε ειναι οτι, η ταχυτητα που ερχετε απο forthnet στο σπιτι ειναι 11Mbs (ετσι μου λενε τουλαχιστον) αλλα η καρτα του δικτυου μου ειπαν (απο forthnet) δεν ειναι καλα συγχρωνισμενη με αποτελεσμα να μου κοβει ταχυτητα.Υπαρχει καποιος απλος τροπος με την βοηθεια σας (μιας και δεν εχω master στο pc) να αλλαξω κατι απο την καρτα δικτυου και να ανεβει εστω και λιγο η ταχυτητα μου? Για το προβλημα μου τελικα υπαρχει καποια απλη διαδιακασια που πρεπει να κανω με την καρτα δικτυου για να ανεβασω την ταχυτητα??
Costinio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 00:04:14:01 Line Coding Trellis On Line Up Count 2 Statistics Downstream Upstream Line Rate 5485 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 7152 Kbps 1134 Kbps Noise Margin 6.1 dB 7.7 dB Line Attenuation 34.5 dB 16.5 dB Output Power 12.4 dBm 19.2 dBm Είμαι με Forthnet 2play. Γιατι συγχρονίζει τοσο χαμηλά? Μήπως είμαι μακριά από το dslam?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Σου θίξαμε την Forthnet..? Εγώ είπα είτε άθελα είτε θελημένα.. Δεν είπα τίποτα κακό!!!Εσύ αρπάκτηκες... απλα ξερεις ποιο εναι το θεμα.οτι κα8ε φορα που πας να εξηγησεις κατι σε ολα τα φορουμ αυτο που το εξηγει βρισκει με τον μπελα του.κα8ε φορα που εδωμεσα εχω προσπαθησει να βοηθησω σε καποια θεματα τα μονα που ακουω απο κατω ειναι.α υπερασπιζεσαι αυτο α τα παιρνεις απο την οτενετ α γραψτα σε greeklish και εχουμε μαθει αντι να λεμε ευχαριστω να προσπαθουμε να βρουμε και την παραμικρη ατελεια σε αυτα που γραφει ο αλλος.σε ενα πιο παλιο τοπικ ειχαμε γραψει κατι για τα λινκσυς και ο αλλος αντι να πει ευχαριστω μας τα χωνε κιολας που στο adslgr του ελεγαν αλλα. οποτε εγω δεν εχω λογο να αρπακτω.εγω τα ξερω δεν με νοιαζει ουτε να τα λεω στον ευατο μου ουτε να καθομε να τα γραφω 20 φορες για να καταλαβουν τι γραφω. παντως το σαβατοκυριακου που ερχεται προσκαλω εντελως δωρεαν οποιο μελος του ινσομνια θελει να το παω βολτα.μπορει να διαλεξει απο τα παρακατω ferrari f60 δωρο απο thn vivodi επειδη την υπερασπιζομε jumbo 747 δωρο απο τον οτε επειδη δεν ββγαζω τα απλυτα τους στην φορα και λεω τα μισα απο ολα αυτα.μου ταξαν και airbus αμα σταματησω να τους βριζω. formula 1 απο την forthnet cessna caravan απο την hol επειδη υπερασπιζομε οτι δεν εχει traffic shaping f16 δωρο απο την οτενετ .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Είμαι με Forthnet 2play. Γιατι συγχρονίζει τοσο χαμηλά? Μήπως είμαι μακριά από το dslam? βγάλε όλες τις συσκευές από τις μπρίζες και δοκίμασε πάλι να συγχρονίσει το router μόνο του
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εχεις καμποση αποσταση αλλα σε μια νορμαλ γραμμη θα επρεπε να κλειδωνεις παραπανω.
apoikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Να πω και 'γω το παράπονό μου που θα την πάρει τη Forthnet και θα τη σηκώσει; Η γραμμή της με το AIX είναι πιτιασμένη τουλάχιστον από το καλοκαίρι. Τα τελευταία 24ωρα, η κατάσταση με οτιδήποτε περνάει από το Ελληνικό internet είναι η εξής (έχω 24άρα shared LLU): > Host Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev 1. router 0.0% 149 0.6 0.1 0.1 1.5 0.2 2. bbras-llu-kln-03L0.forthnet.gr 0.0% 149 19.3 20.8 18.8 26.4 1.3 3. core-kln-01-Gi6-0-0.forthnet.gr 0.0% 149 19.3 21.1 19.0 30.7 1.7 4. core-ath-08-Gi2-0-0.forthnet.gr 0.0% 149 21.9 21.5 19.4 27.5 1.6 5. aix.forthnet.gr 10.1% 149 95.0 100.9 85.8 144.6 7.6 6. grnet.aix.gr 0.0% 149 94.5 97.2 85.1 107.6 4.2 7. ilissos1-to-athens3.backbone.grnet.gr 0.0% 149 121.9 118.3 109.9 128.0 4.3 8. customerRouter.ntua.ilissos.athensMAN.grnet.gr 0.0% 149 123.3 119.1 108.8 129.9 4.3 9. achilles.noc.ntua.gr 0.7% 149 95.3 97.7 85.1 107.6 4.3 Κοινώς, 10% packet loss και 100ms καπέλο στο router της forthnet στο AIX, πράγμα το οποίο είναι απλά απαράδεκτο. Οτιδήποτε περνάει από το AIX, δηλαδή ακαδημαϊκά ιδρύματα και λοιποί peered ISPs είναι απλά καταδικασμένο. Συνεχίζουμε στο άλλο μεγάλο πρόβλημα: per connection limits. 1 σύνδεση με το ftp.ntua.gr -> 130 kB/s (ναι, 1Mbps), 2 συνδέσεις -> 250 kB/s. Εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα, μάλλον θα πρέπει να πει η ΕΕΤΤ... Προσωπικά έχω αηδιάσει με τη στάση της forthnet σε τεχνικά ζητήματα, για μένα είναι άλλη μια φούσκα που προσπαθεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες από τις δυνατότητές της. Με το που θα τελειώσει το συμβόλαιο, επιστρέφω στον ΟΤΕ.
thes1os Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Συνεχίζουμε στο άλλο μεγάλο πρόβλημα: per connection limits. 1 σύνδεση με το ftp.ntua.gr -> 130 kB/s (ναι, 1Mbps), 2 συνδέσεις -> 250 kB/s. Εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα, μάλλον θα πρέπει να πει η ΕΕΤΤ... κρίμα και το'χαμε για speed testτο ftp του ntua... :-D Είπα και εγώ γιατί σερνόταν έτσι... Κατα τα λοιπά, δεν κατάλαβα τίποτε από το πινακάκι ούτε τί άλλο έγινε και γιατί, και πού αποσκοπεί με αυτό η forthnet... Μας το κάνει κάποιος λιανά?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 πριν καμποσο καιρο απο το ftp.ntua.gr Κατεβαζα γρηγορα .πλεον εγω προσωπικα επειδη το ftp.ntua.gr δεν μου δινει κατεβαζω απο http://www.ati.com και εχω πετυχει και 1000 κβυτες se ena download χωρις download manager.
Costinio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ανεβάζω game server (Call of Duty 4) lagάρει από 5 άτομα και πάνω! Σε καμία περίπτωση δεν πιτάρει το upload της γραμμής με 5 άτομα μέσα στο server. Γνωστός μου με 24άρα 4νετ και αυτός, έχει σηκώσει 10 άτομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.