Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet...χαμηλη ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

φίλτρα έχετε βάλει (σωστά) σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού (και σε συναγερμό/fax αν έχετε) ?

μήπως έχετε τηλεφωνικές μπρίζες που γράφουν πάνω ΟΤΕ?

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά φίλτρα έχω βάλει πριν από όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού (2 είναι όλες κι όλες). Και πριν Forthnet Internet είχα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χαμηλές ταχύτητες στο Internet. Από τότε που ενεργοποιήθηκε το 2play η κατάσταση είναι σταθερή στα 10-15KB/s. Μη μου πείτε για download από microsoft, apple κτλ. τα έχω δοκιμάσει όλα και η ταχύτητα είναι σε όλες τις περιπτώσεις αυτή που σας είπα. Καμιά ιδέα ρε παιδιά,οτιδήποτε, κάποιος άλλος φίλος με παρόμοιο πρόβλημα από Ρόδο να βοηθήσει???

Δημοσ.
Παιδιά φίλτρα έχω βάλει πριν από όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού (2 είναι όλες κι όλες). Και πριν Forthnet Internet είχα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χαμηλές ταχύτητες στο Internet. Από τότε που ενεργοποιήθηκε το 2play η κατάσταση είναι σταθερή στα 10-15KB/s. Μη μου πείτε για download από microsoft, apple κτλ. τα έχω δοκιμάσει όλα και η ταχύτητα είναι σε όλες τις περιπτώσεις αυτή που σας είπα. Καμιά ιδέα ρε παιδιά,οτιδήποτε, κάποιος άλλος φίλος με παρόμοιο πρόβλημα από Ρόδο να βοηθήσει???

φανταζομαι οτι εχεις κανει ενα τηλ στη forthnet ετσι?

Δημοσ.

Παιδιά το ξέρω ότι κι αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης αλλά το speedtest της Forthnet μου λέει τα εξής:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

22/02/2009 13:32:13

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 862.40Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 373.40kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

που σημαίνει απότι καταλαβαίνω ότι τη γραμμή μου τη βλέπει μια χαρά... Τώρα πώς γίνεται αυτό μακάρι να ήξερα... Α, και κάτι άλλο. Μόλις "δει" το router ότι φορτώνεται(αν τα 10-15Kbps είναι φόρτωμα δηλαδή...) με κατέβασμα αρχείου από HP και καμιά δυο σελίδες ταυτόχρονα μου πατάει και μια αποσύνδεση και έρχομαι στα σύγκαλα μου...Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι έχουμε και στην Ελλάδα γρήγορο Internet...

Δημοσ.

τι μια χαρα βλεπει τη γραμμη σου, το upload σου ειναι μεγαλυτερο απο το download, για την ακριβεια σου λεει οτι ειναι 384 εκει δλδ που επαιζε το adsl οταν πρωτοξεκινησε

Δημοσ.

Ναι τώρα το πρόσεξα κι εγώ...Sorry. Ακόμα κι έτσι να ναι πάντως, και με 384 δε θα κατέβαζα με 10-15Kbps... Δεν ξέρω παιδιά, αλλά 2 άλλους συναδέλφους που ξέρω και ειδικά ο ένας που είναι και κοντά στο σπίτι μου ενώ είχαν κάποια προβλήματα στην αρχή, μόλις άλλαξαν το router τους και έβαλαν αυτό που τους έδωσε η Forthnet τα προβλήματα λύθηκαν. Εγώ μόλις το πήρα και ενεργοποιήθηκε η γραμμή, έβαλα το router που έστειλε η Forthnet και τα προβλήματα ξεκίνησαν... Ελπίζω να μην το μετανιώσω που έβαλα Forthnet τελικά(βέβαια το τηλέφωνο κανένα πρόβλημα δε λέω, αλλά ποιος ασχολείται με το τηλέφωνο???)

Δημοσ.
Ναι τώρα το πρόσεξα κι εγώ...Sorry. Ακόμα κι έτσι να ναι πάντως, και με 384 δε θα κατέβαζα με 10-15Kbps... Δεν ξέρω παιδιά, αλλά 2 άλλους συναδέλφους που ξέρω και ειδικά ο ένας που είναι και κοντά στο σπίτι μου ενώ είχαν κάποια προβλήματα στην αρχή, μόλις άλλαξαν το router τους και έβαλαν αυτό που τους έδωσε η Forthnet τα προβλήματα λύθηκαν. Εγώ μόλις το πήρα και ενεργοποιήθηκε η γραμμή, έβαλα το router που έστειλε η Forthnet και τα προβλήματα ξεκίνησαν... Ελπίζω να μην το μετανιώσω που έβαλα Forthnet τελικά(βέβαια το τηλέφωνο κανένα πρόβλημα δε λέω, αλλά ποιος ασχολείται με το τηλέφωνο???)

θα χες 30...

επαναλαμβανω, πηρες τηλεφωνο τη forthnet?

Δημοσ.
Παιδιά το ξέρω ότι κι αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης αλλά το speedtest της Forthnet μου λέει τα εξής:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

22/02/2009 13:32:13

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 862.40Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 373.40kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

που σημαίνει απότι καταλαβαίνω ότι τη γραμμή μου τη βλέπει μια χαρά... Τώρα πώς γίνεται αυτό μακάρι να ήξερα... Α, και κάτι άλλο. Μόλις "δει" το router ότι φορτώνεται(αν τα 10-15Kbps είναι φόρτωμα δηλαδή...) με κατέβασμα αρχείου από HP και καμιά δυο σελίδες ταυτόχρονα μου πατάει και μια αποσύνδεση και έρχομαι στα σύγκαλα μου...Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι έχουμε και στην Ελλάδα γρήγορο Internet...

εγω θα εκανα τις παρακατω δοκιμες αν γινονται.δοκιμη με αλλο ρουτερ με ethernet οχι wireless.b.dokimh με αλλο pc mηπως εχει γινει κατι με αυτο.γ.pppoe/llc και οχι pppoa/vcmux.επισης δες που βρισκετε το margin μηπως πεφτει πολυ χαμηλα πχ 2-3 και για αυτο σουρνονται τα παντα.

Δημοσ.

Φίλε poulinos, τη δοκιμή με το router την έκανα γιατί προτού αλλάξω σε αυτό που έστειλε η Forthnet, είχα ένα Linksys και δοκίμασα και με εκείνο. Καμιά διαφορά... Η σύνδεση με το router εκείνο αλλά και με το τωρινό είναι ΜΟΝΟ ethernet και καθόλου wireless(καθότι απενεργοποιημένο). Τις ρυθμίσεις με pppoe/llc και pppoa/vc τις άλλαξα αλλά κανένας συνδυασμός δεν είχε αποτέλεσμα. Με άλλο PC δε δοκίμασα γιατί δεν έχω άλλο PC. Ρε παιδιά εσείς τι ρυθμίσεις έχετε στα συγκεκριμένα πεδία pppoe/llc και σας δουλεύει μια χαρά? Είναι και λίγο κουλό ρε παιδιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...