Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet...χαμηλη ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω παρα πολλα απο ιντερνετ, αλλα γενικα εχω μια αποψη πανω στο θεμα. Σημερα μπηκε το 2play (μετα απο 20 εργασιμες μερες ακριβως). Συνεδεσα τα παντα και τελικα συνδεθηκα στο ιντερνετ. Αλλα η ταχυτητα ειναι απιστευτα αργη! Μιλαμε κατεβαζω απο το rapidshare με Premium account με 30kbps!!! Δε ζητησα τρελες ταχυτητες αλλα αυτο ειναι καταντια!

Κανεις θα πει οτι φταιει η αποσταση. Ο γειτονας μου ακριβως διπλα έχει forthnet και η ταχυτητα του οταν κατεβαζει ειναι γυρω στα 800kpbs. Τι φταιει???

PS: Δεν ξερω αν ειναι σημαντικο, αλλα οταν μπαινω στη διευθυνση που λεει το εγχειριδιο του modem για δευτερη φορα λεει κατι για κωδικους, που ενω την πρωτη φορα τους εβαλα σωστα και συνδεθηκα, τωρα δεν τους δεχεται.

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηδενισε το ρουτερ και ξανασεταρε το .β.το σεταρεις Pppoe,γ.κλειδωνεις το ασυρματο με wpa/wpa2 ωστε να μην σου κλεβει κανεις ιντερνετ διοτι πεζει να γινετε και αυτο.αν το κλειδωσεις το λαμπακι που ειναι κοκκινο και γραφει wireless τι γραφει θα γινει πρασινο.ειναι το μεσαιο λαμπακι.επισης δες τι κωδικο εβαλες η καλυτερα οταν φτασεις στο σημειο που ζηταει κωδικο για τον ρουτερ μην βαλεις τιποτα δηλαδη πανω θα γραφει μονο ενα Administrator.ειναι ακριβως το επομενο σταδιο απο το username kai pass tiς forthnet.to setup καντο μεσα απο το 192.168.1.254 και οχι με το cd.και μετα να μας πεις στα ποσα κλειδωνεις.

Δημοσ.

192.168.1.254 meta broadband connection μετα dsl connection και μετα details view more.λεει και στα ποσα κλειδωνει και γενικα λεει πολλα οπως margin attenuation

Δημοσ.

θα πρεπε να κατεβαζεις max me 1500.δοκιμασε απο το http://www.apple.com να κατεβασεις το itunes.κατεβασε το με καποιο προγραμμα οπως get right για να δεις max ταχυτητες.και με καλωδιο συνδεδεμενος οχι ασυρματα και κλειστα ολα ταπρογραμματα.

Δημοσ.

Κοιτα.... Κατέβασα το getright με 10kbps. Πόσο να διαφέρει πια το Max speed. Περισσότερες λεπτομέριες δεν έχουν σημασία. Θα παω στη forthnet αυριο. Ελπιζω να βγαλω ακρη απο εκει. Ευχαριστώ πάντως...

Δημοσ.

ειναι πολυ παραξενο πραγματι.για δοκιμασε και κατι απο το site tiw apple με το get right.με ethernet εισαι ε?σε αλλο pc?γιατι και αυτοι να σου πουν κατι ειναι δυσκολο.εκει που ειδες ταχυτητα αν πας details γραφει attenuation kai margin.για δωστα και αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σημερα μπηκε το 2play (μετα απο 20 εργασιμες μερες ακριβως). Συνεδεσα τα παντα και τελικα συνδεθηκα στο ιντερνετ. Αλλα η ταχυτητα ειναι απιστευτα αργη!

το profile σου είναι στα έως 24mbit? μπας και είναι στο 1mbit και για αυτό σέρνεσαι

Δημοσ.
το profile σου είναι στα έως 24mbit? μπας και είναι στο 1mbit και για αυτό σέρνεσαι

αν ειναι καινουρια συνδεση λογικα θα ειναι 24.δυσκολο οταν θα εχει ενεργοποιηθει η γραμμη πλεον να μην ειναι 24.γργορο κατεβασμα me get right απο http://www.apple.com http://www.ati.com

kai to παν ειναι να μας πει στα ποσα κλειδωνει .γενικα το λεω αυτο.ο συγκεκριμενος μας ειπε βεβεα.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ καινούριος συνδρομητής του 2play είμαι. Ενεργοποιήθηκα στις 19/02/2009 αλλά από τότε ενώ το τηλέφωνο είναι πολύ ΟΚ(μην το ματιάξω βέβαια...) το Internet κινείται σε επίπεδα σύνδεσης με modem στα 56Kbps(παλιές καλές εποχές...). Από rapidshare κατεβάζω με 10-12 KB/s αλλά το ξέρω ότι το rapidshare δεν είναι μέτρο σύγκρισης για την ταχύτητα. Όχι ότι και από Microsoft να κατεβάσω θα δω και τίποτα μεγαλύτερο. Η σύνδεση έχει γίνει στη Ρόδο και τα στοιχεία της είναι:

Uptime: 0 days, 0:05:31

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 20.334

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 37,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 6,0

Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 43 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 9.225

CRC Errors (Up/Down): 0 / 133

HEC Errors (Up/Down): 7 / 125

Έχω απογοητευθεί λίγο και το πρόβλημα είναι ότι έπεισα και τον πατέρα μου ότι με τη Forthnet δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα κι ότι θα είναι γρήγορη και φτηνή, κτλ. Άντε να του πεις τώρα ότι σέρνεσαι...

Δημοσ.

η γραμμη τσακιζει παντως.οταν θαπαιζει full μετα τις αναβαθμισεις θα εχεις 2,1 mbyte κατεβασμα.

τωρα το ειδα.τοσο πολυ attenuation και 20 mbit?τι στο καλο γινετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...