Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet...χαμηλη ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω αρκετα disconects με Φορτηνετ 2play.

Tους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν είναι πρόβλημα αν συμβαίνει 2-3 φορές το μήνα.

Το κακό είναι ότι αργεί να επανασυνδεθεί , αν συνδεθει βέβαια.

Εχω μήνει και 2 μέρες χωρίς dsl.¨Εχω το Linksys wag200 με το τελευταιο firmware

αν ειναι 2-3 φορες το μηνα ε απολυτως λογικο ειναι.αλλα κανονικα θα πρεπει να συνδεεται γρηγορα.

ppooe ελπιζω

Mάλλον ο ΟΤΕ ενεργοποίησε σήμερα τη γραμμή μου, αλλά η 4Νετ δεν έχει στείλει σμς ακόμη, εξ'ου και η χαμηλή ταχύτητα της γραμμής.

Το τεστ της 4νετ δείχνει 2,1 MB/s, το ρούτερ συγχρονίζει στα 12mbit και από RS/FTP κατεβάζω με 300kbps.Κοινώς μπάχαλο, αν και είναι αρχή ακόμη και δεν γκρινιάζω.

4net_2.jpg

4net.jpg

an den εχει στειλει sms tote den εχει γυρισει το account σου ακομα σε 2play οποτε λογικο που δεν κατεβαζεις περισσοετερο.μετα 8α κατεβαζεις με περιπου 100-110 kilobytes στο megabit.το πραγματικο ειναι αυτο που θα παρεις μια που υπαρχουν headers κτλ

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To sms ήρθε πριν 6-7 ώρες, γενικά κατεβάζει 1MB ανά δευτερόλεπτο, αλλά έχει πολλά ανεβοκατεβάσματα.Ευτυχώς είναι καλή η ταχύτητα του browsing.

Είναι φυσιολογικό αυτό που λέει το τεστ της 4νετ?

The theoretical network limit is 16.33 Mbps(άλλες φορές λέει 12Mbps :-?)

The transmit buffer (230.0 KByte) limits the application to 28.11 Mbps

Your receive buffer (222.0 KByte) limits the application to 27.21 Mbps

The network based flow control limits the application to 13.17 Mbps

Client Data reports link is 'T1', Client Acks report link is 'T1'

Server Data reports link is 'OC-12', Server Acks report link is 'T3'

Δημοσ.

εχετε σκεφτει ποτε να κατευασετε ποτε απο ftp.forthnet.gr ???? εμενα μου ειπαν μπες εκει με internet explorer και ακολουθισε την ταδε διαδρομη και κατευασε αφτο το αρχειο που εχει 241mb μεγεθος και πραγματικα ειναι οι full ταχιτητες οπιος θελει διαδρομη ας μου στειλει π.μ....

ειναι σωστο να βαλω την διαδρομη στο ποστ???? δεν ξερω για αυτο λεω σε π.μ.

Δημοσ.
αν πιστεύεις ότι άλλοι εναλλακτικοί (ακόμα και ο ΟΤΕ) δεν έχουν προβλήματα τότε μάλλον είσαι αφελής

Φιλε μου οταν ομως η Forthnet με τα ανοιγματα που κανει πέσει 'εκτος ταμπλο' ο ΟΤΕ, που ειναι κ το μεγαλυτερο μαγαζακι της Ελλαδος (μαζι με την Εθνικη Τραπεζα τον Τιτανα και την MIG, χρηματοοικονομικα-αφου ειναι κ το αντικειμενο μου)θα ειναι ακομα εκει κ παντα θα ειναι...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει Άραβες από πίσω η Forthnet...

τώρα τι δουλειά έχουν τα οικονομικά ανοίγματα με τα τεχνικά προβλήματα δεν κατάλαβα...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν ήταν "σωστό" δεν θα υπήρχε στον ftp server της Forthnet...

αυτό έλειπε να είχαν υλικό με το οποίο θα είχαν προβλήματα με το "νόμο" :P

Δημοσ.
έχει Άραβες από πίσω η Forthnet...

τώρα τι δουλειά έχουν τα οικονομικά ανοίγματα με τα τεχνικά προβλήματα δεν κατάλαβα...

φυσικα κ μιλαω για τις επενδυσεις που γινονται κ εχουν γινει, αρα κ για την ποιτητα των υπηρεσιων ....επισης να εισαι σιγουρος οτι στην forthnet και στην καθε forthnet o καθε αμερικανος κ καθε ο αραβας, οταν η αγελαδα σταματισει να του βγαζει τα ευρω που εχει βαλει στοχο εχει μαζεψει το equity η το hedge-fund του μεσα σε ενα βραδυ κ εχει εξαφανιστει...

Δημοσ.

ο αραβας και ο καθε αραβας παιζει να μην ξερει τι εχει αγορασει καν και απλα να λεει πισω απο το τηλεφωνο.πουλα αγορασε:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...