Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet...χαμηλη ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν ειχα τα πολλα προβληματα την προηγουμενη βδομαδα με flashget πειγενε το πολυ 200kb τωρα το προβλημα μου ειναι αλλο κατεβαζει με 1200-1400 αλλα αργει παρα πολυ να ανοιξει σελιδες....συγχρονισμενος απο το πρωι στα 17400kbps (απο nvidia)

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα της βόρειας Ελλάδας...εκεί μιλάμε για ταχύτητες isdn 12-17kb/sec :P

DNS servers έχεις βάλει στο router? πήγαινε στο site της Forthnet και δες ποιοι είναι οι σωστοί...

Δημοσ.

στην αττικη και εγω οσες γραμμες εχω δει και την δικια μου οκξ σε downloads.για βορεια ελλαδα ειναι να γινει αναβαθμιση.αυτο με την ip δεν εχει σημασια.η ip θα αλλαξει αμα κανει disconect to royuter σου η αν εχεις αποσυνδεσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή την στιγμή...περίμενε τον poulino ίσως σκεφτεί κάτι για το browsing

Δημοσ.

στο browsing δεν πρεπει να εχει κανενα προβλημα κανονικα για οσους ειναι αθηνα μιλαμε.αρκει να μην κατεβαζει 500 αρχεια μαζι με το browsing και να μιν εχει 3000 P2P ΑΝΟΙΧΤΑ.

Δημοσ.
Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ποιος παίρνει τα λεφτά και τα λεφτά στην δική μου περίπτωση τα παίρνει η Forthnet και προτιμώ να δώσω παραπάνω στον ΟΤΕ διότι δεν με καλύπτει πια η Forthnet και τουλάχιστον ο ΟΤΕ είναι ειλικρινής απεναντί σου και δεν σε κοροιδεύει...

+1

εχω και εγω double play και απο την στιγμη που εβαλα την συνδεση δεν εχω δει πανω απο 10 Mbps. Το χειροτερο ειναι οτι αποσυνδεεται συνεχεια. αλλες ημερες αραια και που και αλλες 5-10 φορες.

Εχω βαρεθει να κανω reset το ρουτερ.

Δεν παιρνω την τεχνικη υποστηριξη γιατι ξερω οτι θα τα ριξουν στον ΟΤΕ, στην καλωδιωση, σε εμενα, στον Bill Gates, στον Καραμανλη, παντου εκτος απο αυτους. Και δεν με νοιαζει αν ειναι του ΟΤΕ τα καλωδια εγω αυτους πληρωνω

Δημοσ.
+1

εχω και εγω double play και απο την στιγμη που εβαλα την συνδεση δεν εχω δει πανω απο 10 Mbps. Το χειροτερο ειναι οτι αποσυνδεεται συνεχεια. αλλες ημερες αραια και που και αλλες 5-10 φορες.

Εχω βαρεθει να κανω reset το ρουτερ.

Δεν παιρνω την τεχνικη υποστηριξη γιατι ξερω οτι θα τα ριξουν στον ΟΤΕ, στην καλωδιωση, σε εμενα, στον Bill Gates, στον Καραμανλη, παντου εκτος απο αυτους. Και δεν με νοιαζει αν ειναι του ΟΤΕ τα καλωδια εγω αυτους πληρωνω

και εγω θα στο πω διαφορετικα.αν δεν σε καλυπτει καποιος ξαναγυρνα στον οτε και πεστου να σου αλλαξουν ζευγαρι και αμα σου αλλαξουν και πεξεις σωστα πες με ποιον μιλησες να τον παρω και εγω.αυτο που εγραψες πιο πανω ειναι σαν να λες.εχω παρει ferrari και δεν μπορω να τρεξω λογω τον δρομων και νακανεις παραπονα στο υπεχωδε και να λες παιδια στρωστε ολους τους δρομους διοτι εχω παρει καλο αμαξι.ε πιο πιθανο ειναι να γινει αυτο παρα ο οτε να ριξει καινουρια καλωδια.και μυνηση να κανεις ακομα σε οτε και isp παλι δεν θα αλλαξει κατι.οι οροι τα γραφουν.

Δημοσ.
και εγω θα στο πω διαφορετικα.αν δεν σε καλυπτει καποιος ξαναγυρνα στον οτε και πεστου να σου αλλαξουν ζευγαρι και αμα σου αλλαξουν και πεξεις σωστα πες με ποιον μιλησες να τον παρω και εγω.αυτο που εγραψες πιο πανω ειναι σαν να λες.εχω παρει ferrari και δεν μπορω να τρεξω λογω τον δρομων και νακανεις παραπονα στο υπεχωδε και να λες παιδια στρωστε ολους τους δρομους διοτι εχω παρει καλο αμαξι.ε πιο πιθανο ειναι να γινει αυτο παρα ο οτε να ριξει καινουρια καλωδια.και μυνηση να κανεις ακομα σε οτε και isp παλι δεν θα αλλαξει κατι.οι οροι τα γραφουν.

και εγω θα στο πω διαφορετικα poulinos δεν μπορει ο καθενας μας να πληρωνει για 10mbps και να παιρνει 1 δινεις λεφτα που δεν τα βρισκεις πεταμενα στον δρομο, και για αυτο απαιτεις να εχεις ενα αναλογο service. και επειδη τα γραφουν οι οροι δεν πρεπει ο καθενας μας να κανει την παπια, να τους αλαξουν τους ορους! κι αν ο καθενας απο μας που εχει προβλημα σιγα σιγα την "κανει" απο αυτους τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα γινει και αυτο.:-)

Δημοσ.

δεν ειπα οτι τα βρισκει κανεις στο δρομο αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα οι οροι δεν θα αλλαξουν.και οπως λεει και εδω ο οτε ειναι ενας ειναι μονοπωλιο τι θα κανετε θα πατε αλλου?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή διάβασα πολλά θα πω μόνο δύο πράγματα. Στην εργασία μου έχω Con-X στα 24 mbit. Από το DSLAM απέχει κυριολεκτικά 100 μέτρα και πάλι είχα προβλήματα αποσύνδεσης. Καθώς εργάζομαι σε κατάστημα H/Y ειχα την ευχέρια να δοκιμάσω διάφορα router και splitter. Λοιπόν το συμπέρασμα είναι οτι ακόμη και το splitter ( pstn η isdn) επιρεάζει ΤΡΟΜΕΡΑ τον θόρυβο που έχει η γραμμή.Το splitter που δίνουν μαζι με τα router της Forthnet είναι απλα αίσχος. Δώστε 5-10 ευρώ και αγοράστε ένα καλό να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Για τα router τώρα. Όπως είπα δουλέυω σε καταστημα Η/Υ και μου εχουν ερθει ότι router με οτι ρυθμίσεις ναναι. Οι σωστες ρυθμίσεις ( εκτός και αν υποδείξουν διαφορετικά οι τεχνικοί) είναι PPPoE , LLC kαι VPI kαι VCI 8 kαι 35. Απαραιτητη προυπόθεση είναι τα router να είναι adsl2+. Eπίσης μου έχει έρθει pc με κάρτα ethernet στα 10mbit (αντικα). Επίσης στην οικοδομή που μένω στο 2ο όροφο που είμαι έχω double play forthnet και συγχρονίζω στα 21 mbit. στον 5 όροφο στην ίδια οικοδομή συγχρόνιζε στα 10 mbit. 'Eφερε ο άνθρωπος και του άλλαξαν ΟΛΑ τα καλωδια εντος σπιτιού και μέχρι το καφαο και συγχρονίζει πλέον στα 22,500 ( περισότερο απότι εγώ). Δεν λέω πάντως ότι και η Forthnet δεν κανει μαλακίες. Ο γαμπρός δεν είχε μετά από μία συντηρηση που έκανε h forthnet στο δικτυο ιντερνετ και μεχρι να τους πείσουμε ότι ήταν δικό τους πρόβλημα μας έβγαλαν την πιστη στα τηλεφωνα και δοκιμές κτλ. Λοιπόν ... αυτά απο μενα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο την κατάσταση

Edit

nick#18 δοκίμασε αυτο το link http://www.dslreports.com/tweaks αφου τεσταρει speed κτλ σου ζηταει καποια στοιχεια για την γραμμη σου και μετα σου δινει συμβουλες. Επισης αν μπορεις να... "βρεις" το tune up utilities πάνε στο system optimazer - accelarate internet downloads επέλεξε local area και 8α σου δώσει προτασεις για ρυθμισεις που βελτιωνουν αρκετα την κατασταση ( τουλαχιστον σε εμενα)

Δημοσ.
αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα της βόρειας Ελλάδας...εκεί μιλάμε για ταχύτητες isdn 12-17kb/sec :P

Απο οτι βλεπω εισαι ενημερωμενος αριστα. Και πολυ ειπες για download.

H 4net μας δουλευει κανονικα.

Απο Τριτη πολλοι θα πανε για διακοπη κιας πληρωσουν το 70αρι. Οι υπολοιποι πανε για καταγγελιες, μαζι κι εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...