Προς το περιεχόμενο

περί καλωδίων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν...έχω isdn γραμμή και dsl 2048 (ο θεός να την κάνει). Πρίν λοιπόν απο κανα 2-3 μήνες ήρθε τεχικός του οτε (γιατί δεν είχα νετ). όλα καλα το φτιάξανε. Χτες το βραδυ γινόταν χαμός απο αστραπές εδω...πηγαινοερχόταν το ρεύμα...το netmod λοιπον τα κακάρωσε. Πάω λοιπόν να δώ...(πάπαλα το netmod) και βρίσκω ένα καλώδιο ξέμπαρκο. Είναι το ένα απο τα δύο που βγαίνουν κατευθείαν απο την πρίζα του τηλεφώνου (το άλλο πάει στο splitter). Αυτό απο ότι θυμάμαι ήταν στην ab1 του netmod,και επειδή οι δικοί μου δεν ακουμπάνε καλώδια και εγώ δεν το έβγαλα, μάλλον το ξύλωσε το τεχνικός. Τηλέφωνο και dsl είχα και με το καλώδιο στο netmod και χωρίς αυτό...

Να το ξαναβάλω λοιπόν στην ab1 ή όχι?:confused:

Δημοσ.

επειδη αυτο που ρωτας ειναι λιγο σχετικο εγω θα σου απαντησω λιγο πιο γενικα.apo tον τοιχο παμε στο line toy splitter απο το μοντεμ του σπλιττερ στο μοντεμ και απο το Phone,nt οπως το γραφει παμε ειτε μεσα στο νετμοντ οταν ειναι παλια εκδοση νετμοντ ειτε απο κατω οτταν ειναι καινουρια εκδοση.απο τα ab1 ab2 φευγουν τα τηλεφωνα.οποτε ειτ παει σε καποιο τηλεφωνο αυτο ειτε συνδεεται πισω στον τοιχο γι αν αδωσει τηλ στο υπολοιπο σπιτι.

Δημοσ.
πώς όμως δούλευαν κανονικά τα τηλέφωνα όταν δεν ήταν κανένα καλώδιο συνδεδεμένο στις ab1, ab2?:confused:

θα ειχες καποιο isdn τηλεφωνο στην s0 η s1

Δημοσ.

αν εχεις το καλωδιο μεσα στο νetmod μονο δεν γινετε να εχεις τηλεφωνο.αυτο με το χερι στην φωτια.εκτος αν η γραμμη σου εχει γυρισει σε pstn και εσυ εχεις αφησει ακομα πανω το netmod.

Δημοσ.
αν εχεις το καλωδιο μεσα στο νetmod μονο δεν γινετε να εχεις τηλεφωνο.αυτο με το χερι στην φωτια.

και εγώ αυτό νόμιζα...αλλα έλα που δουλευε κανονικά?

δεν έχω κάνει αίτηση για αλλαγή σε pstn. isdn την έχω αφήσει. Τώρα αν έχουν κάνει αυτοί πατάτα δεν ξέρω...:rolleyes:

ps. όταν δεν είχα netmod -κάηκε- δεν είχα ούτε τηλέφωνο.

Δημοσ.

όχι δεν είχα τίποτα συνδεδεμένο πάνω και απο τα καλώδια που βγαίνουν απο τον τοίχο το ένα πήγαινε μέσα στο netmod και το άλλο δεν ήταν βαλμένο πουθενά! Τηλέφωνο κανονικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...