dtomgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Έχω μια κάμερα υψηλής ανάλυσης και θέλω να μεταφέρω το βιντεο ή ακομη και capture scenes από τη camera σε μεγάλη ανάλυση.... πάνω απο 800χ600 .... τι κάρτα πρέπει να αγοράσω ; θέλω να έχω πάρα πολύ καλή ανάλυση στον υπολογιστή....
kurkosdr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Χμμ. Δεν μας ειπες αν η καμερα σου ειναι ψηφιακη ή αναλογικη. Ψηφιακη: Συνδεση firewire μεταξυ υπολογιστη-καμερας. Τιποτα λιγοτερο. Προτιμησε να γινει αυτουσια μεταφορα του υλικου DV και οχι συμπιεση κατα την μεταφορα (δηλαδη οχι capture). Νομιζω ο movie maker (ναι, και εμενα με εξεπληξε) εχει επιλογη για αυτουσια μεταφορα του υλικου DV της καμερας. Αυτο που επισης δεν μου ειπες ειναι αν η καμερα ειναι HD (720p ή ανωτερη). Τοτε χρειαζεσαι ενα προγραμμα που και να κανει αυτουσια μεταφορα του υλικου DV, αλλα και να υποστηριζει HD (δεν ξερω αν το δευτερο το κανει ο movie maker). Αναλογικη: Θα χρειαστεις μια καρτα συλληψης video/tv card ωστε να κανεις capture. Τοτε, πιο υψηλη αναλυση στο αναλογικο ειναι το svideo (για οικιακη χρηση) Συνδεσε την καμερα με την καρτα συλληψης video/tv card μεσω svideo, και τον ηχο μεσω ασπρου-κοκκινου (rca) καλωδιου και κανε το capture
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.